Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?
Naravno da se sećam, pogledao sve sezone, čak i one prosečne posle Katanija. 

mazzy, i ja sam prvo odgledao igrani film. Kad je ta tema onomad bila aktuelna u medijima, nije me posebno interesovala. Tek pre neki dan slucajno procitam nesto sto me navelo na vece interesovanje, i izmedju ostalih informacija, spomenuli se ovi filmovi.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Wonder Woman... Svideo mi se film generalno. A posebno glumica <3
)

Festina lente.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Meni nije, ni film, ni glumica.
Ne kažem da nije lepa, ali bar meni nije ništa posebno. A to što ne zna da glumi je posebna priča. Plus, film mi je bio toliko nezanimljiv da mi je najveće razočarenje još od '12. i poslednjeg Nolanovog Betmena.
Ne kažem da nije lepa, ali bar meni nije ništa posebno. A to što ne zna da glumi je posebna priča. Plus, film mi je bio toliko nezanimljiv da mi je najveće razočarenje još od '12. i poslednjeg Nolanovog Betmena.
da . Za Dokumentarac ne nadjoh prevod... znam engleski, ali volim da ima prevod....Green napisao:mazzy, i ja sam prvo odgledao igrani film. Kad je ta tema onomad bila aktuelna u medijima, nije me posebno interesovala. Tek pre neki dan slucajno procitam nesto sto me navelo na vece interesovanje, i izmedju ostalih informacija, spomenuli se ovi filmovi.
Nisam se ni ja bas interesovao za temu kada je bila akutelna . Fascinantna je ljudska psiha ... obicni prevarant , ali zbog one fondacije i svoje borbe protiv bolesti su ljudi zaboravili na to . Nisam bas upucen u te stvari, ali citao sam da je tih godina to svako radio , jedino se on istakao sto je usavrsio sistem i sto je osvajao 7 puta tour ...
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Evi dobra je ali film je krs. A sta fali Nolanovom metnemu?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ma, dobra je, ali meni nije izuzetna. Više simpatična nego zgodna i seksipilna.
A što se tiče Betmena, prva dva su izuzetna, za mene jedina dva (skoro) savršena superherojska filma, jer su - u odnosu na današnje filmove tog tipa - izuzetno realistična: Bejl kao Betmen je bio odličan, ali kao Brus Vejn je neprevaziđen. Asflek, po mom mišljenju ne može ni da mu prismrdi (iako mi se dopao u BvS jer je surovi manijak koji ubija bez da trepne, što pokazuje visok stepen psihopatologije). U prva dva Nolanova Betmena, Vejn je čovek koji se krije iza maske raskalašnog plejboja bogataša - a zapravo je duboko emotivna osoba sa prenaglašenom empatijom i sklonošću ka samožrtvovanjem, dok je Betmen skoro nadrazumsko, nerealno stvorenje koje kriminalci tek u drugom delu počinju da doživljavaju kao osobu u kostimu, a ne kao neljudsku natprirodnu pojavu.
Ta dva filma su mi i danas među najomiljenijima svih vremena.
Međutim, treći Betmen je, bar meni, totalno promašen, sa plitkom glumom inače dobrih glumaca, pogrešno postavljenom pričom koja ima iskrivljenu logiku, i Betmenom koji je samo invalid u kostimu, dok Brus Vejn prosto figurira kao individua skrhanog duha i tela, i senka nekadašnjeg sebe. Jedina svetla tačka trećeg Betmena mi je Hardi u ulozi Bejna, koji je odlično odigrao ulogu koja je, ruku na srce, bila relativno loše napisana, ali je on to svojom glumom apsolutno prikrio i Bejna učinio jedinom svetlom tačkom filma.
Pardoniram zbog dužeg posta, ali razočarenje u trećeg Betmena mi je kinematografska bolna tačka, četiri godine sam ga čekao, i kad sam ga napokon pogledao, razočarenje je moglo da se meri samo neispunjenim visokim očekivanjima.
A što se tiče Betmena, prva dva su izuzetna, za mene jedina dva (skoro) savršena superherojska filma, jer su - u odnosu na današnje filmove tog tipa - izuzetno realistična: Bejl kao Betmen je bio odličan, ali kao Brus Vejn je neprevaziđen. Asflek, po mom mišljenju ne može ni da mu prismrdi (iako mi se dopao u BvS jer je surovi manijak koji ubija bez da trepne, što pokazuje visok stepen psihopatologije). U prva dva Nolanova Betmena, Vejn je čovek koji se krije iza maske raskalašnog plejboja bogataša - a zapravo je duboko emotivna osoba sa prenaglašenom empatijom i sklonošću ka samožrtvovanjem, dok je Betmen skoro nadrazumsko, nerealno stvorenje koje kriminalci tek u drugom delu počinju da doživljavaju kao osobu u kostimu, a ne kao neljudsku natprirodnu pojavu.
Ta dva filma su mi i danas među najomiljenijima svih vremena.
Međutim, treći Betmen je, bar meni, totalno promašen, sa plitkom glumom inače dobrih glumaca, pogrešno postavljenom pričom koja ima iskrivljenu logiku, i Betmenom koji je samo invalid u kostimu, dok Brus Vejn prosto figurira kao individua skrhanog duha i tela, i senka nekadašnjeg sebe. Jedina svetla tačka trećeg Betmena mi je Hardi u ulozi Bejna, koji je odlično odigrao ulogu koja je, ruku na srce, bila relativno loše napisana, ali je on to svojom glumom apsolutno prikrio i Bejna učinio jedinom svetlom tačkom filma.
Pardoniram zbog dužeg posta, ali razočarenje u trećeg Betmena mi je kinematografska bolna tačka, četiri godine sam ga čekao, i kad sam ga napokon pogledao, razočarenje je moglo da se meri samo neispunjenim visokim očekivanjima.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Vau, kolega,da li ste razmišljali o tome da možda pišete recenzije za neki filmski sajt ili sl.? 
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
- brankisha
- Mobil manijak
U pravu si za prva dva. Ako ih covek pogleda opet nece se smoriti, dok je treci apsolutno previdljiv. Klasican holivud hepi end. Hardijeva uloga mi je polu-proliv, najvise zbog onog glasa.
Slazem se da je Aflek dobar samo u kostimu. Mislim videcemo ali kontam da je njegova prica ekranizacija onog dela kad ostari.
Slazem se da je Aflek dobar samo u kostimu. Mislim videcemo ali kontam da je njegova prica ekranizacija onog dela kad ostari.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Nisam, ali se ne bih žalio da mi neki od njih ponudi neki fin honorar.dachakragujevac80 napisao:Vau, kolega,da li ste razmišljali o tome da možda pišete recenzije za neki filmski sajt ili sl.?![]()

Meni je glas bio baš dobar, mada skoro nerazumljiv. Plus, dopalo mi se što se razlikuje od Bejna iz stripa, koji je zamišljen skoro kao klovn.brankisha napisao:Hardijeva uloga mi je polu-proliv, najvise zbog onog glasa.
Iz sličnog razloga mi se dopao i Leks Lutor u BvS, jer je stripovski Lutor najčešće (mada ne i uvek) bio zloban bez ikakvog razumnog razloga, osim što mrzi Supermena. Plus, džokerovsko ludilo mu je odlično pristajalo, bar po mom mišljenju.
Evi, ne treba se pozivati na strip (ili animirani film) da bi se film ocenio kao dobar ili los. Drugaciji je koncept film, koji se bazira na stripu ili animaciji, a ne da slepo prati iste. Da nema te razlike, zar ne bi bilo dosadno?
- brankisha
- Mobil manijak
Uspostavilo se da cim se malko odmakne od koncepta ekranizacije stripa i minimalizma sa efektima stvari budu mnogo, mnogo bolje.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Grine, to je i moje mišljenje. Ne treba ekranizovati strip, već suštinu (ali samo suštinu) priče prilagoditi filmu kao medijumu. Marvel je u tome totalno podbacio, a od DC-a sam se nadao nečemu ozbiljnijem i gledljivijem, ali su i oni podlegli opštoj klimi prosečnog američkog gledaoca.
Zato su mi se dopali Bejn u trećem Betmenu, bez stripovskih cevčica koje vire iz njega, i ostalih detinjarija, kao i Lutor u BvS, jer ga je mali glumac odlično odigrao kao veoma inteligentnu i veoma poremećenu osobu.
Brankiša, pa naravno, zato su Nolanovi Betmeni i dalje hvaljeni i visoko cenjeni među gledaocima koji traže ozbiljan i koliko je moguće realističan pristup takvoj tematici.
Zato su mi se dopali Bejn u trećem Betmenu, bez stripovskih cevčica koje vire iz njega, i ostalih detinjarija, kao i Lutor u BvS, jer ga je mali glumac odlično odigrao kao veoma inteligentnu i veoma poremećenu osobu.
Brankiša, pa naravno, zato su Nolanovi Betmeni i dalje hvaljeni i visoko cenjeni među gledaocima koji traže ozbiljan i koliko je moguće realističan pristup takvoj tematici.
- brankisha
- Mobil manijak
stavio sam na skidanje, pa javljam veceras. Izgleda zanimljivo mada vec prezvakana tema http://www.imdb.com/title/tt4633690/?ref_=nv_sr_1
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ovih dana dosta ležim (prinudno), pa imam dosta vremena za filmove. Tako sam sinoć pogledao ovog novog "Kralja Artura" - i dopao mi se više od Smajdermenka i Vondervumenke.
Jedino što nije trebalo da ga rade kao priču o Arturu. Osim likova kao što su Uter, Mordred i Artur, nema neke velike povezanosti sa legendom o Ekskaliburu. Nekako mislim da bi mnogo bolje prošli da su istu radnju prilagodili priči o Gilgamešu, recimo, kako je došao na tron.
Uglavnom, film nije nešto što ćete dugo pamtiti, ali meni je bio zabavniji od ovih letnjih blokbastera koje su svi na YT dizali u nebesa.

Jedino što nije trebalo da ga rade kao priču o Arturu. Osim likova kao što su Uter, Mordred i Artur, nema neke velike povezanosti sa legendom o Ekskaliburu. Nekako mislim da bi mnogo bolje prošli da su istu radnju prilagodili priči o Gilgamešu, recimo, kako je došao na tron.
Uglavnom, film nije nešto što ćete dugo pamtiti, ali meni je bio zabavniji od ovih letnjih blokbastera koje su svi na YT dizali u nebesa.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Gledao Valerian and the City of a Thousand Planets,Lik Beson odradio posao.Posle par naslova koji su obecavali i nisu se pokazali ovaj je pravo osvezenje.
- brankisha
- Mobil manijak
Lije los Artur. Bilo je tu delova iz onih starih Ricijevih filmova, fora o klincima sa ulice, poceo je dobro, a zavrsio se kao i ostatak holivuda. Taman ga odgledah i nije los za ubiti dva sata.
The Wall - dvojica marinaca na meti iračkog snajpera. Nije nešto, moglo i bolje. Bolji je bio The Mine.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Zvali me neki drugari u bioskop na Valerijana, ali ove nedelje nisam mogao. Računam da ću ga sledeće nedelje pogledati. Nije da se nadam nečemu, posebno zbog neinspirativnih glavnih glumaca, ali bar očekujem zabavan kaleidoskop svih duginih boja.yocasylver napisao:Gledao Valerian and the City of a Thousand Planets,Lik Beson odradio posao.Posle par naslova koji su obecavali i nisu se pokazali ovaj je pravo osvezenje.

Još ako priča ičemu valja, biću sasvim zadovoljan.
PS: čuo sam da je u SAD prošao očajno, i da će teško povratiti uloženo.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
http://www.imdb.com/title/tt6170874/
Počinje odlično, nastavlja se pomalo dosadno, ali onda hvata zalet. Nije loša.
PS: glavni genijalac u seriji koristi MS-ov SF Studio, sa sve točkićem na ekranu.
PPS: znači, serija će se dopasti Gariju.
Počinje odlično, nastavlja se pomalo dosadno, ali onda hvata zalet. Nije loša.
PS: glavni genijalac u seriji koristi MS-ov SF Studio, sa sve točkićem na ekranu.

PPS: znači, serija će se dopasti Gariju.