Firmware W810

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
J'Ole
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 18:38

Firmware W810

Post od J'Ole »

Resio sam da kupim w810 :lol: , ali sam cuo da njih dosta ima bagovani software. :disgust: Da li neko moze da mi kaze koji firmware (ili vise njih) je dobar i koji nisu dobri, da bih proverio pri kupovini. Znam i da kod nekih i bagovani firmware-ovi rade dobro, ali se ja ipak ne bih igrao. Hvala.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

R4CE012 radi perfektno i cini mi se da je to zadnja verzija nisam siguran :disgust:...
Poslednja izmena od fain2daniel u Pon, 17. Jul 2006. 21:16, izmenjeno 1 put ukupno.
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

woody
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Feb 2006. 18:34

Re: Firmware W810

Post od woody »

R4CK003 ili R4DB005 , to su dva posljednja firmware-a i rade stabilno.
Prethodni znaju biti bagoviti.

seCSuallac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 12:49
Kontakt:

Post od seCSuallac »

ja sam koristio 810i sa R4CE012 werzijom i ne pamtim da mi se ikad zabagowao iLi ukocio :uhuh: :|
a sada koristim R4DB005 i on radi ZEXtra :)

ima Li mozda jos neko iskustwa sa R4CE012 ?? :|

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 01:19

Post od fifty »

Da li postoji sajt sa kog je moguce ( BESPLATNO ) preuzeti najnoviji firmware za w810i? I da li je moguce firmware ubaciti u telefon preko USB kabla koji se dobije kada se kupi telefon?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Jos nisi cuo za SEUS (SE update service) kolega grobaru? :wink: Pogledaj na sajtu,upravo se tako i radi update i ne kosta nista!
Pozdrav 8)

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od fifty »

Hvala kolega Lomnica_city, najjaci si! 8)
I interesuje me kako da prethodni firmware obrisem?

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Nikako,on sam upgrade-uje firmware,ne brise ti sve iz telefona pa pise ponovo vec samo prepisuje promenjene fajlove preko starih za koje je utvrdjeno da im treba update!ALI... za svaki slucaj uradi bekap stvari iz telefonske memorije (kontakti,slike...),ako pukne proces iz nekog razloga (nestane struja,pomeris kabal pa se izgubi kontakt...).
Pozdrav 8)

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od fifty »

1) Ne pise ti dzabe pored nick-a "Expert"..... 8) Sada sam bio na sajtu sonyericssona i koliko sam shvatio treba da skinem program sa adrese http://www.sonyericsson.com/downloads/U ... .6.4.9.exe koji je nekih 30 MB, i posle instalacije da idem na UPDATE SERVICE (ili tako nesto), da bih skinuo firmware, pa ga posle bacam u fon. Jel tako? Hvala ti jos jednom!

2) Jos nesto! Jesi radio nesto vise u FAR menadzeru? Pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Nemam SE vec neko vreme,sta mislis pod tim FAR menadzer,ja sam koristio onaj floAts mobile... i sjajno mi se pokazao,svaka preporuka za doticni,jel mislimo na isto ili je to neki poseban program koji dolazi uz Walkmane (i uopste novije SE-ove)?
Pozdrav 8)

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od fifty »

1) Nije, nego, kako sam na forumu ovde procitao, sluzi za menjanje ikonica menija kod SE i ima jos nekih stvarcica. Skinuo sam malo pre floAts.... verzija 2.0.... Cemu on sluzi?

2) Rekao si da nemas SE, ali moram ovo da te pitam. Nasao sam (samo opis) teme za SE, ali sam isto na nekom forumu procitao da se ne moze naci ta tema kao .thm fajl, vec se mora ubaciti ta i ta verzija software-a, pa ce se tu naci ta tema. Tako sam ja razumeo! Da li je to moguce? :blinky:

PozZz

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

O kojoj"toj"temi pises,nigde nisi pomenio ni naziv ni kakva je ni...?
Pozdrav 8)

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od fifty »

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 18:53

Post od zorancd »

wwww.topsony.com adresa je pa skini sve firmware za njega i ostale !!!! Ali moras malko da se snadjes sajt je na Spanskom....!!!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Grobar, grb ti je zakon 8) koju konekciju imas? update service moze da potraje preko dial up i to satima :disgust:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od fifty »

zorancd, hvala za sajt! I... jesi ti uspeo da se registrujes kod njih?

fain2daniel, hvala za grb! Imam obicnu dial-up konekciju. Zasto pitas? Mislis skidanje firmware-a bi trajalo satima? Pa koliki je firmware u MB?

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ma nije on toliko bas veliki ali je ipak dial-up zaj... za to,veze su nestabilne... zar nemas nekog ko ima ADSL,kablovski,wireless ili bar ISDN internet,neki drugar ili rodjak,mnogo je sigurnije?
Pozdrav 8)

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od fifty »

Lomnica_city, ma mogao bih nesto da se iscimam, nije problem! A zar taj program nema fazon RESUME kao kod DAP-a, nema veze sto je dial-up? Kolika je prosecna velicina firmware-a?

P.S.: Opet nas dvojica u sitne sate na forumu! 8)

PozdraV

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Mislim da ne mozes da uradis resume jer to sve ide"uzivo"pa ako pukne veza,umre telefon,tj ostane bez softvera i onda mozes da se slikas!Bolje se iscimaj,juri nekog sa ADSL ili cable konekcijom jer mi one deluju najsigurnije a i najbrze su,pisem iz iskustva (recimo samo da sam PC Suite od 17MB skinuo za nekoliko minuta,a firmware je slicne,ako ne i manje velicine)! :wink:
Pozdrav 8)

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od fifty »

To mi se ne svidja, al' 'ajde sad, sta cemo! Koliko cesto izlazi novi firmware i da li je preporucljivo apdejtovati ga?

Odgovori