Pomoc u vezi kompa
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Pomoc u vezi kompa
Naravno da može. Osim ako ne može.

Ja sam ti preporučio.
Problem je kako bi skalirao stb na toj rezoluciji, i da ne ispadne posle da je čovek džabe bacao pare.....
Problem je kako bi skalirao stb na toj rezoluciji, i da ne ispadne posle da je čovek džabe bacao pare.....
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Aha... U tom slučaju: Hvala još jednom, ono radi k'o Singerica, i baš je do j*ja.
I ave Drakenzen!
I sve što Drakenzen kaže! 
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Nije baš direktno vezano pitanje za pomoć oko kompa, ali jeste za delove i prodaju istih po oglasima. 
Ovako... Ženin burazer uzima Ryzena pa ću ja uzeti od njega njegov stari FX-6300 i malo sam listao KP da vidim cene istog. Trenutna cena u radnji je nešto preko 8.000 din. E sad, neki u oglasima prodaju nove i za isti traže 11.000 din, dok drugi koji prodaju polovne traže 2.500 din lepo upakovan u kutiji (za toliko sam se i dogovorio da ga uzmem) dok ima ko traži f*cking 65€ za polovnjak i prodaju ga samo u onoj plastici! Pitanje je - naspram čega ljudi određuju toliko različite cene i kako neki imaju m*da da nabiju toliku cenu??? Mislim 65€ je skoro koliko košta nov! Je l' ima boodala koje će dati pare na to?
Sent from honor 8 lite using Tapatalk
Ovako... Ženin burazer uzima Ryzena pa ću ja uzeti od njega njegov stari FX-6300 i malo sam listao KP da vidim cene istog. Trenutna cena u radnji je nešto preko 8.000 din. E sad, neki u oglasima prodaju nove i za isti traže 11.000 din, dok drugi koji prodaju polovne traže 2.500 din lepo upakovan u kutiji (za toliko sam se i dogovorio da ga uzmem) dok ima ko traži f*cking 65€ za polovnjak i prodaju ga samo u onoj plastici! Pitanje je - naspram čega ljudi određuju toliko različite cene i kako neki imaju m*da da nabiju toliku cenu??? Mislim 65€ je skoro koliko košta nov! Je l' ima boodala koje će dati pare na to?
- brankisha
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Probaju pa ko se navuce. Ima takvih ljudi.
Za grafivke je malko drugacije jer moze postojati ista koja ima razlicito rama i razlicito bita.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Za grafivke je malko drugacije jer moze postojati ista koja ima razlicito rama i razlicito bita.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Jbg na prodavcu je da odredi cenu koju on želi samo je pitanje da li mu je stvarno želja da to i proda brzo i jednostavno ili mu to nije bitno pa neka to stoji dok/ako se neko ne navuče na tu cenu.
Opet, u poslednje vreme i nerealno niska cena je znak za alarm i često gori izbor nego suludo visoka i treba se nekad ozbiljno zapitati zašto neko prodaje nešto po ceni koja je 1/4 ili 1/5 cene novog a znatno jeftinije od drugih oglasa za istu stvar... Naravno ne mora da znači da je prevara, možda se nekom samo žuri i hitno mu treba novac ali bolje lično proveriti i preuzeti nego se kasnije kajati.
Opet, u poslednje vreme i nerealno niska cena je znak za alarm i često gori izbor nego suludo visoka i treba se nekad ozbiljno zapitati zašto neko prodaje nešto po ceni koja je 1/4 ili 1/5 cene novog a znatno jeftinije od drugih oglasa za istu stvar... Naravno ne mora da znači da je prevara, možda se nekom samo žuri i hitno mu treba novac ali bolje lično proveriti i preuzeti nego se kasnije kajati.
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

Ma haos. Evo ubacio ovaj FX-6300 ženčetu u matičnu i sad gledam koliko traže za ovaj njen stari X4 640 i ima ko traži i 6.000 za tako mator proc.
-
darkonda
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Preporucite mi neki miš, bezicni i da ima tastere za back i dvoklik
Koristio bih ga na poslu i kuci na smart tv-u.
Koristio bih ga na poslu i kuci na smart tv-u.
Bukvalno udji u radnju i reci hocu najjeftiniji wireless mis i tast i to je to.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
darkonda, Logitech MX Anywhere 2. Mali, lako prenosiv, ima BT i WiFi konekciju, moze da se podesi na do 3 uredjaja da se konektuje bez ikakvih problema, prebacivanje je sa jednim tasterom. Cena, oko 70€
Problem, mali unifying receiver ne moze da se stavi u njega
Problem, mali unifying receiver ne moze da se stavi u njega
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Mislim da je to previše novca za jedan potrošni periferijski uređaj. Bolje ovako kao što je Drakenzen rekao. Možda ne baš najjeftiniji u pouzdanoj, može da bude brend koji mu dovoljno uliva poverenje, dobiće 2 godine garanciju svakako, ako nešto bude u prvih šest meseci odmah dobije drugi, i rešena stvar. Isto će da mu klikće i jedan i drugi. A i taj skuplji ne verujem da bi mu trajao onoliko puta duže koliko puta je skuplji.
Ali dobro, moje mišljenje bazirano na mojim mogućnostima...
Da, i ne znam da li mu svaki wireless poslužio, možda bi morao da bude baš bluetooth zbog TV-a koji je pomenuo?
Ali dobro, moje mišljenje bazirano na mojim mogućnostima...
Da, i ne znam da li mu svaki wireless poslužio, možda bi morao da bude baš bluetooth zbog TV-a koji je pomenuo?
Šta se opet ti gari trpas sa svojim mogućnostima. Ti bi svakom preporučio i telefon od 100 evra, jer su to tvoje mogućnosti. Ajde ne sviraj...
- brankisha
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Logitech i genius tu nema greske.
Ja koristim logitech, a kad buraz sedne ubacim genius na kabl jerbo decko voli da besni dok igra igrice.
Sad imam marathon, a prethodni mi je bio m560, ako se ne varam, cena je oko 50ak €. Meni je iskreno odgovaralo da su malo veci, od ovih malesnih me zaboli saka.
Imas i jeftinijih marki tipa Hama, mislim da i oni lepo rade ali ja sam se navikao na ova dva imena i ne menjam.
Ja koristim logitech, a kad buraz sedne ubacim genius na kabl jerbo decko voli da besni dok igra igrice.
Sad imam marathon, a prethodni mi je bio m560, ako se ne varam, cena je oko 50ak €. Meni je iskreno odgovaralo da su malo veci, od ovih malesnih me zaboli saka.
Imas i jeftinijih marki tipa Hama, mislim da i oni lepo rade ali ja sam se navikao na ova dva imena i ne menjam.
-
darkonda
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Cekajte, koja je razlika izmedju bt i wifi povezivanja? Oba imaju onaj mali usb koji se ukljuci u racunar i tako se povezuje?
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
darkonda, aha, ali ako na kompu imas BT, onda ti ne treba taj mali USB. Tako je recimo meni moj MX Anywhere 2 povezan sa Surface Pro 4. Sa prethodnim laptopom, imao sam utaknut taj mali unifying receiver, i preko toga je islo sve.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Da ne otvaram novu temu. Da li je neko majnovao sa grafickim karticama i da li ima iskustva sa online majnovanjem u smislu da ne sklapa rigove, vec da zakupi masinu koja ce to da radi na nekom cloudu? Gledao sam neke klipove i vidim da je to sada masovno zazivelo, pa da vidim ima li neko iskustva?
Nije isplativo....
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Gledao sam na netu i vidim da onaj nas lik zaboravio sam kako se zove odlicno radi i zaradjuje 50e mesecno. Jedina mana je sto nemas rigove da mozes da ih prodas i vratis lovu... 50e dovoljno da poplacas racune mesecno 
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

Joj ne spominji mi majnovanje. Hoću ženče da obradujem novom grafičkom za gejming, ali svud je nestašica grafičkih i u par radnji su mi kao razlog za to naveli majnere koji kupuju po par komada istih. [emoji38]
Aj sad da hoću da kupim GTX 1080 pa da su pokupili sve nego gledam nešto u rangu RX560 ili malo jače, ali neeeeema... [emoji38]
Sent from my honor 8 lite using Tapatalk Pro
Aj sad da hoću da kupim GTX 1080 pa da su pokupili sve nego gledam nešto u rangu RX560 ili malo jače, ali neeeeema... [emoji38]
Sent from my honor 8 lite using Tapatalk Pro
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Ja sam pčanirao da uzimam novu graficku, ali se razmisljam koju. Bitno mi je samo da bude nvidia, nikako amd...