posto vec odavno postoji kao sto znate Nokia calculator-i
na kojima treba da se navede sa koje zemlje i koju mrezu je tel zakljucan,
pa sam hteo da vas pitam dali postoji neki nacin da se sazna odakle potice odnosno na koju mrezu je tel zakljucan?
Covece to je bas prosto,pogledas cije oznake ima,na masci ti lepo pise koja je mreza zakljucala isti!A za zemlju porekla ces morati da se raspitas kod onog ko ti je zakljucan telefon i prodao!
Pozdrav
Pa ne pise na svakoj masci sa koje je mreze.pitao sam ja tipa od kog sam kupijo tel.radi se o nokiji 3310 ali ni on nezna.
desavalo mi se vise puta da kupim neki tel i da je dekodiran al da neznam sa koje je mreze.al cu jos malo da resim problem cim kupim od prijatelja IVAN-A tornado
Onda je zamenio masku,svako zalepi makar neki malecki logo ili screen saver a najcesce oba pa zato kazem da nije tesko prepoznati!A mozda bi bilo dobro da ti to proveris u servisu,ili sa jos nekom karticom,MOGUCE JE da ti je uvalio pokvaren telefon,kome je osteceno leziste SIM kartice!
Pozdrav
provalijo sam odakle je,posto sam video da pise svabski pa sam iz prve pogodijo Austria -a1 vodafone.
ma da bi ovaj program bio mnogima koristan kada bi postojao zar ne?
Moguce da postoji,a verovatno da Phoenix moze da ti prikaze ciji je softver,samo ne znam cime bi se povezao tako star telefon bez pop-port-a,USB-a,BT-a ili IR-a!?
Pozdrav
Jes bre,sad primetih da je isti nick postavio i pitanje za Twister flasher!? Odlicna moc zapazanja! Drago mi je sto podrzavas domacu radinost,znas da sam i sam ljubitelj toga,iako ni ja ni ti ne moramo time da se bakcemo,imamo obojica pristupe profesionalnim nacinima servisiranja ali nije to tako"slatko"kao kad sam mozes da uradis nesto pomocu PC-a ili jednog srafcigera!
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.