Motorola Moto Z
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Re: Motorola Moto Z
Pa imas moto displayxe za to. Zbog toga led lampica nije u funkciji iako je fizicki prisutna.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Znam da ima i citao sam komentare, ali ta opcija trosi vise bateriju. Imam ja sada to na lg g5, ali drzim ugaseno, jer mi led lampica drasticno manje trosi bateriju... Ne znam da li je na svim taj problem sa lampicom moto g, moto z sve serije?
Da si stvarno citao komentare shvatio bi da to nije nikakav problem, vec je jednostavno tako odluceno.
I sta te uopste interesuje Motorola kad je sad kineska...
I sta te uopste interesuje Motorola kad je sad kineska...
Green, ali nemoj tako,nisu je kinezi izmislili samo su je kupili prije par godina
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
To je americki brend, a proizvodnja je u Kini. Ljudi, koliko puta treba da se objasnjava da je jedno kada je brend kineski i kada je brend ostao, a proizvodnja samo premestena u kinu... To su dve razlicite stvari, ali vidim da vecina to neshvata, jer slabo prati svet it-a...
Problem jeste, jer ne mozes da mi kazes da opcija always on ne trosi bateriju vise nego kada je ekran ugasen. Pogledaj sve testove na netu, pa se sam uveri da svi gase always on, jer trosi bateriju... Logicno, kada je ekran ukljucen non stop na najmanjem osvetljenju...
Problem jeste, jer ne mozes da mi kazes da opcija always on ne trosi bateriju vise nego kada je ekran ugasen. Pogledaj sve testove na netu, pa se sam uveri da svi gase always on, jer trosi bateriju... Logicno, kada je ekran ukljucen non stop na najmanjem osvetljenju...
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Сад ме буните с овом Кином. Ја баш загризао за неки Леново лаптоп, кажу сви да је Леново врхунски бренд , ал видим да је ориђиђи кинеска компанија, па сам сад неодлучан.
ex ivan87
Svaka always on display opcija trosi bateriju. Po cemu je to problem?
Ti veze sa zivotom nemas, prvo se intetesujes za neki model, raspitujes se za iskustva, a onda si kao odjednom poznavalac i iznosis navodne probleme.
Ti veze sa zivotom nemas, prvo se intetesujes za neki model, raspitujes se za iskustva, a onda si kao odjednom poznavalac i iznosis navodne probleme.
Иване, Motorola је купљeна од стране Lenova 2014. године и води се као његова подружница.
http://news.lenovo.com/news-releases/le ... google.htm
И Nokia је фински бренд, па је опет производња у Кини. На крају уопште нема никакве везе да ли је бренд кинески или не, битан је само квалитет. Не можеш у исту раван да стављаш Huawei, Meizu, Yiaomi, Lenovo, па и ZTE са свим оним универзалним "no name" фабрикама које производе телефоне на које се касније ставља лого Tesle, Vivaxa и сличних.
Очигледно је да ти сам не схваташ много тога.
http://news.lenovo.com/news-releases/le ... google.htm
И Nokia је фински бренд, па је опет производња у Кини. На крају уопште нема никакве везе да ли је бренд кинески или не, битан је само квалитет. Не можеш у исту раван да стављаш Huawei, Meizu, Yiaomi, Lenovo, па и ZTE са свим оним универзалним "no name" фабрикама које производе телефоне на које се касније ставља лого Tesle, Vivaxa и сличних.
Очигледно је да ти сам не схваташ много тога.
Evo bas posao da napisem ovo sto je ciklon, postavio.Motorolu je prvo kupio Google 2011e godine,a zatim Lenovo 2014e.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Pa, mislio sam da postoji resenje da se omoguci rad led lampice, a ne da mi bude ukljucena opcija always on... Malo sam gledao na najjacem forumu yza mobilne i nema resenja, sem da rutujes mobilni i ubacis kuvani rom... a, i tada je pitanje da li ce raditi. Izgleda da treba cekati sledeci model da vidimo da li ce da isprave tu gresku... Inace, stojim iza toga da je Motorola ubica sa telefonima sto znaci da mi je posle lg modela on sledeci...
Ama covece bozji, nije u pitanju nikakva greska, namerno je izostavljeno da lampica ne radi, osim u slucaju kriticnog stanja baterije i pri punjenju. Navodno se rutovanjem i instalacijom nekih aplikacija dobija mogucnost da lampica radi, ali u vecini slucajeva ne. A moto display uvek moze da se iskljuci. Jbt ulazi li tebi ista u glavu...
- neogeo
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 23. Feb 2006. 10:15
- :: Huawei P30
Danas stiže Moto Z2 Play pa ću otvoriti novu temu i izneti utiske za koji dan (dok malo pročačkam).
Inače, na XDA postoji apk koja se instalira i koja aktivira panic LED kao notifikator ali sam čitao da je diodica jako slaba i malte ne beskorisna za notifikacije... Videćemo.
Inače, na XDA postoji apk koja se instalira i koja aktivira panic LED kao notifikator ali sam čitao da je diodica jako slaba i malte ne beskorisna za notifikacije... Videćemo.
Iacta Alea Est
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
E cestitam unapred.Bas me zanimaju performanse i gaming obzirom da ima one dodatke. Jel uzimas neki od dodataka?
Sent from my Nokia 8 using Tapatalk
Sent from my Nokia 8 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- neogeo
- Mobil fan
Ne uzimam.
Uz telefon dobijam JBL zvučnik i to je to.
Mogu samo neki sintetički test da pustim ali igrice nikada i nikako ne igram...
Uz telefon dobijam JBL zvučnik i to je to.
Mogu samo neki sintetički test da pustim ali igrice nikada i nikako ne igram...
Iacta Alea Est
-
Baci jedan Antutu kad stignes.
Sent from my DUK-L09 using Tapatalk
- neogeo
- Mobil fan
Antutu Benchmark slike koje na znam kako u [spoiler] da dodam da ne bi bile ovolike a da ih ne smanjujem više:
Sve u svemu jako fin rezultat...
Sve u svemu jako fin rezultat...
Iacta Alea Est
-
Solidan je taj SD 660 chipset.
- neogeo
- Mobil fan
Jok.
U pitanju je SD626!
SD660 tek otkida.
Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk
U pitanju je SD626!
SD660 tek otkida.
Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk
Iacta Alea Est
Slucajno videh ovu temu pa da pitam ima li negde kod nas da se kupe ti moto modovi, konkretno bateriju trazim? Brat mi ima Moto Z2 Force i znam da bi to hteo za rodjendan.
SD660 gura lagano preko 100k i predstavlja odlican i logican izbor za veliki broj korisnika. Recimo da je tu negde u nivou SD820(1), cak i bolji po nekim parametrima od istog (multicore rez mu je bolji).Sale_M napisao:Solidan je taj SD 660 chipset.
The Snapdragon 660 is said to be an Octa-core processor with a combination of ARM's Cortex-A73 and A53 cores. The SoC will come with Adreno 512 GPU, and will support LPDDR4X-1866 memory. UFS 2.1 storage, LTE Category 10, and a camera up to 24 MP. The SoC has been build on a 14nm process by Samsung, featuring power-efficiency and heat control.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II