sugarcoated_ass napisao:Sale_M, Evo malo stock kamere.
Auto, Auto HDR
Mislim da ta kamera u 8.1 ima ogroman potencijal i da ce moci mnogo da se izvuce iz nje.
Moci ce valjda dosta bolje stock cam kad ispeglaju malo softver.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M napisao:
Mislim da ta kamera u 8.1 ima ogroman potencijal i da ce moci mnogo da se izvuce iz nje.
Moci ce valjda dosta bolje stock cam kad ispeglaju malo softver.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Sama kamera je ekstra, jedino da vidimo šta će vremenom doraditi softverski. Svakako ima još toga da se malo pegla, a o tome ću na temi za Noklicu. [emoji16]
Drakenzen napisao:Lepa fotografija samo deluje kao da je sočivo kamere zamrljano...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ako mislis na blur u pozadini, tako treba da bude. Inace nije zamrljano.
Sale, ovo nikako ne moze da bude super macro. Super macro koji poseduje M20 pro koristi poseban senzor, i nije niti zum, niti crop.
Ovo je slikano uz zum, i to dosta veci. Moguce da je i dodatno slika cropovana. Zato i deluje tako izmuljano, bas zbog tog zuma koji je dosta ubio detalje
Super macro je termin koji se koristi u fotografiji,nisu to kinezi izmislili na Mate20 Pro, to kao prvo, a kao drugo,slika je samo zumirana,nije cropovana.
Sale_M, digitalni zoom i jeste samo crop slike razvučen na originalnu veličinu. Tako funkcioniše. Bukvalno ti isto dođe da li ćeš zoomirati pa fotkati ili posle samo odraditi crop full size slike i razvući je na istu veličinu. [emoji16]
I da, to nije super macro. [emoji6]
Znam sta znaci digitalni zoom ja sam samo rekao da nije dodatno cropovana posle zooma.
Super macro se odnosi na sitne objekte koji ispadnu u krupnijem kadru nego uglavnom mada se to najvise odnosi za slikanje insekata.
Sent from my TA-1012 using Tapatalk
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.