Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Re: Off, opušteno ćaskanje
Zdravo, jedno pitanje - danas sam prešao u Vip(tj. za sat, dva cu otici i potpisati i zvanično). Broj mi je prebačen , ubacio novu karticu. E sada, Viber me pita jel' menjam broj ili zadrzavam stari? Ja u suštini menjam karticu, tamo je novi neki broj, ali ja faktički i dalje imam(imaću) stari 064 broj. I šta ja da kazem Viberu sada... [emoji4]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ne menjaš broj, naravno
Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
A ha, ok. Hvala, pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- PetarVetar
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2014. 17:27
- :: Samsung S20+
Večeras u 21h prvo polufinale Pesme Evrovizije, prenos na RTS 1 i RTS Planeta, a ukoliko ne želite da slušate Dušku komentatorku, imate live stream (bez ikakvih komentara i reklama):
https://youtu.be/UkhYYwF7XaU
Poslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Duska je obavezna, kako bez nje da se prati. [emoji16]
Inace, situacija na kladionicama se menja iz dana u dan. Svedska se opasno priblizila Holandiji, Francuska dosla na trece mesto a Rusija pala na cetvrto.
Iskreno, Svedjani su vise smorili, tako da se nadam da ce ipak ovi ostali izaci u prvi plan. [emoji3]
Edit: Ponovo Rusi treci. Ovo se menja iz sata u sat. [emoji1787]
Inace, situacija na kladionicama se menja iz dana u dan. Svedska se opasno priblizila Holandiji, Francuska dosla na trece mesto a Rusija pala na cetvrto.
Iskreno, Svedjani su vise smorili, tako da se nadam da ce ipak ovi ostali izaci u prvi plan. [emoji3]
Edit: Ponovo Rusi treci. Ovo se menja iz sata u sat. [emoji1787]
- PetarVetar
- Mobil fan
Mi 20, a za prolaz u finale smo 5. Što znači da večeras nema zime za nas.

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja ću tek finale uspeti da uhvatim i to pod uslovom da ne radim subotu pošto sam 3. smena ove nedelje. Ako ništa bar znam ko će prenositi ishode takmičenja ovde. [emoji16]
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
- PetarVetar
- Mobil fan
Joxy i Petar, vaši esc komentatori! 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da, dobro se kotiramo za razliku od prosle godine gde smo vecinu vremena proveli medju poslednjim mestima. Pred veliko finale smo bili bas poslednji ako se dobro secam. Ali bio sam ubedjen da ni u kom slucaju ne mozemo zavrsiti kao poslednjeplasirani u finalu, tako je i bilo. [emoji4]PetarVetar napisao:Mi 20, a za prolaz u finale smo 5. Što znači da večeras nema zime za nas.
Menjace se ovde situacija bukvalno iz sata u sat i narednih dana. Pogotovo posle oba polufinala jer je moje misljenje da je vecina pesama nebo i zemlja kada se poredi uzivo nastup i onako na spotovima. Ovo pisem na osnovu par pogledanih probi, mada je situacija ista svake godine.
Cist primer je Portugal, imali su odlican nastup na nacionalnom finalu za izbor pesme za ESC a sada su se malo pokvarili, licno misljenje naravno. Mada u prilog mojoj tvrdnji ide i stanje na kladionicama, jedno vreme su cak bili u Top 10 ili tu negde vrlo blizu, dok su sada odmah ispod nas, na 19. mestu.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Odlican nas nastup. Dosta dobrih pesama vec u prvom polufinalu.PetarVetar napisao:Večeras u 21h prvo polufinale Pesme Evrovizije, prenos na RTS 1 i RTS Planeta, a ukoliko ne želite da slušate Dušku komentatorku, imate live stream (bez ikakvih komentara i reklama):
Nisam znao da je Ivana Vladovic jedan od pratecih vokala, lepo. [emoji4]
- PetarVetar
- Mobil fan
Mislim da sam ti rekao to. 
Očekivano finale.

Očekivano finale.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pisali smo o njoj kao ucesnici Beovizije, ne verujem da si spomenuo da je jedan od pratecih vokala na Evroviziji, zapamtio bih sigurno. [emoji16]
Sve u svemu prezadovoljan sam nasim nastupom. Od pevanja do scenografije, sve je bilo savrseno.
Sa druge strane sam po malo razocaran ishodom prvog polufinala. Nije mi jasno kako Madjarska i Portugal nisu prosli dalje a neke druge drzave jesu, mozda i nezasluzeno.
Sve u svemu ocekujemo sa nestrpljenjem drugo polufinale uz nadu da ce se sva nepravda ispraviti u finalu. [emoji3]
Sve u svemu prezadovoljan sam nasim nastupom. Od pevanja do scenografije, sve je bilo savrseno.
Sa druge strane sam po malo razocaran ishodom prvog polufinala. Nije mi jasno kako Madjarska i Portugal nisu prosli dalje a neke druge drzave jesu, mozda i nezasluzeno.
Sve u svemu ocekujemo sa nestrpljenjem drugo polufinale uz nadu da ce se sva nepravda ispraviti u finalu. [emoji3]
-
- Sertifikovani Trol
Evo gledam šta sam propustio sinoć... Island pobedio! Hahahaha! Pa jeb*ni Terror EBM! Hahahaha! [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Island je od sinoc peti favorit za pobedu da si ti meni ziv i zdrav. [emoji1787]
Rusi cetvrti, Australija se popela na trece mesto, Svedska drugo, a prvo i dalje drze Holandjani.
Menjace se situacija jos puno puta, sutra posle polufinala i naravno u subotu pred samo finale. [emoji4]
Rusi cetvrti, Australija se popela na trece mesto, Svedska drugo, a prvo i dalje drze Holandjani.
Menjace se situacija jos puno puta, sutra posle polufinala i naravno u subotu pred samo finale. [emoji4]
-
- Sertifikovani Trol
Ma ja se ne bunim uopšte. Znaš šta slušam tako da od mene 5+ dobijaju! Totalno Das Ich prizvuk! [emoji1787]
Inače na neki totalno weird način Slovenci su mi odlični skroz. [emoji846]
Inače na neki totalno weird način Slovenci su mi odlični skroz. [emoji846]
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Dobri su Islandjani, ljudi se sprdaju samo tako. Pogledaj im konferencije i bice ti jasno o cemu pisem. [emoji1787]
Svakako sam vise za njih nego za Australiju i Svedsku, jer sa ovim prvima vidim polako kuda sve ovo vodi, a drugi su smorili zestoko.
Iako, ruku na srce, Australija ima neverovatan nastup. Na tome im svaka cast.
Prema tome, Islandjani, Holandjani ili Rusi, neko od njih neka bude prvi a ostali neka se poredjaju. Naravno ako ne bude nekih vecih iznenadjenja pa ne pobedimo mi, sto ne bi bilo nezasluzeno. [emoji16]
Sto se tice sinocnjeg polufinala, nikako mi nije jasno kako nisu Portugal i Madjarska prosli dalje, pa i Finska je bila odlicna. San Marino u finalu, mislim wtf. No dobro, cekamo finale i nadamo se zasluzenim plasmanima. [emoji4]
Svakako sam vise za njih nego za Australiju i Svedsku, jer sa ovim prvima vidim polako kuda sve ovo vodi, a drugi su smorili zestoko.
Iako, ruku na srce, Australija ima neverovatan nastup. Na tome im svaka cast.
Prema tome, Islandjani, Holandjani ili Rusi, neko od njih neka bude prvi a ostali neka se poredjaju. Naravno ako ne bude nekih vecih iznenadjenja pa ne pobedimo mi, sto ne bi bilo nezasluzeno. [emoji16]
Sto se tice sinocnjeg polufinala, nikako mi nije jasno kako nisu Portugal i Madjarska prosli dalje, pa i Finska je bila odlicna. San Marino u finalu, mislim wtf. No dobro, cekamo finale i nadamo se zasluzenim plasmanima. [emoji4]
-
- Sertifikovani Trol
Izvrteo sam samo ove koji su prošli u finale. U petak ću isto i iz druge ture, pa onda ako ne budem radio subotu noć hvatam live stream finala. [emoji16]
- PetarVetar
- Mobil fan
Islanđani su preludi. Ja sam toliko mrzeo tu pesmu da je sad obožavam. Drugim, rečima, mržnja je preovladala (kao u naslovu pesme, Hatrið mun sigra)
-
- Sertifikovani Trol
Ako ti se baš toliko sviđa mogu ti poslati još mnooogo takbe mjuze. [emoji16] To slušam odavno, a ono što je proizišlo iz ovoga sam i sam radio 12 godina. [emoji16]
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Oni salju mnogo dublju i snazniju poruku nego sto se mozda na prvi pogled misli. Vecina stekne pogresan utisak na osnovu prvog slusanja. Ali ako se malo bolje sagleda kompletno njihovo ucesce na ESC, dakle od konferencija, intervjua pa sve do samog nastupa, dolazi se do nekog potpuno drugacijeg zakljucka. Moje misljenje naravno. [emoji4]