Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
^Sigurno su to izložbeni primerci koji nisu namenjeni za prodaju. Znači već su izloženi u TC Ušće, u utorak ću da skoknem da vidim kako Ultra uživo izgleda.
Sent from my Samsung Galaxy S10 Plus using Tapatalk
Nema to veze, ne sme izlozbeni primerak da se razlikuje po dizajnu (u to spadaju i oznake). Bas neozbiljno, kao da je u pitanju neka kopija.
Pisi utiske obavezno. I pogledaj S10L ako je izlozen, pa ih uporedi. [emoji4]
Meni licno S10 citava serija, kao i N10/+/L, su trenutno jedni od najlepsih modela na trzistu. Ako gledamo samo Samsung, onda definitivno najlepsi. [emoji4]
Koje ludilo, u Vipu pod pretpostavkom da neko hoce da uzme na rate, najeftinija opcija je 7600 rsd. Mogu misliti kakvi su uslovi u Telenoru.
S20 bi bio 6100, a Plus 6600 rsd uz iste uslove.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
10x Hybrid Optic Zoom i 100xSuper Resolution Zoom .... optički zum izvanredan a ovaj drugi ... hmmm do 30x može da se koristi preko toga ništa spektakularno .
Hvala , utisci su vrlo pozitivni mada nemam neki "hajp" - da razjasnimo ovo je definitivno najbolji Samsungov smartphon ikada . TAČKA . Kamera je TOP / Ekran TOP / 120hz se oseti i definitivno ta glatkoća u radi se primeti itekako (i to u odnosu na Note 10+ ) mnogo lepše izgleda uživo nego na slikama i YT . Jednostavno ko želi najbolje trenutno - to je S20 ULTRA .
Da li je vredno tih para ... nekom da nekome ni u ludilu , stvar ličnog izbora i mogućnosti . Detaljnija recenzija posle par dana - nek se sve slegne .
... Hvala još jednom dobrim ljudima iz Samsung korporacije ( from South Korea DHL ) na ukazanoj časti našem forumu i ustupljenom uređaju .
https://youtu.be/1pwNCNBAaYU
Evo, braćo, 'ajde sad da čujem ko je čiji navijač. [emoji12]
Sudeći prema ovom videu, 100x zum je totalni promašaj, slike od 108 MP mogu baš lepo da se kropuju i video ima odličnu stabilizaciju. Sve ostalo je manje-više isto kao i na ranijim Esovima. U prevodu: tresla se gora, rodio se miš. [emoji1787][emoji1787]
iPhone i dalje ima impresivniji dnevni video snimak, osim onda kada je lik trcao, pa je stabilizacija malo losiaj od Samsungove.
U principu, dostigao se neki vrhunac sto se kamera tice, jedino nocni video mod da se popravi i to je to. Zoom i ostale nepotrebne kerefeke ne ubrajam. To mozda 0.1% korisnika koristi.
Sta znam izgleda da jabuka i dalje ima bolji softver u vecini situacija, pohvalno da su konacno sredili selfi na galaksiji jer ih je to ukopavalo uvek, ali s druge strane da i dalje imas fokus probleme u 2020 godini, i to na telefonu od 1500€
https://youtu.be/5PNIvq5tew8
Da rezimiramo. Stoprocentni zum → stoprocentno beskoristan - ali: zum slike od 108 megapiksela - 108 puta gori. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Danas konacno i ja procackao nove 20-ice. Nisu toliko glomazne koliko se prica po carsiji (S20/S20 Ultra), ali su izduzene, sto mi se uopste ne svidja, al' 'ajde. Makar su ekrani manje zakrivljeni.
Nisu glomazne toliko, i meni tako deluje.
Nego...dzabe smo se nadali novom Egzajnosu, po testovima koji su vec uradjeni kompletna serija ima slabasno trajanje baterije.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Samsung kao da to namerno radi. Pa cak je i tradicionalno prkosan Apple vec odavno znatno poboljsao iPhone baterije.
Ali glupom narodu naravno treba maksimalna rezolucija i 120Hz osvezavanje ekrana.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.