teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Flying Cars - lik bez nekih zivotnih ambicija i pred zenidbom, odlucuje da se posveti svetu autica na daljinsko upravljanje. Nesvakidasnja ideja za film, koji je lagana indie dramica za opustanje od holivudskih splacina.
Body Cam - policajka istrazuje neobjasnjiva paranormalna ubistva svojih kolega iz stanice. Dobar horor, moze da prodje.
The Invisible Man - zena bezi od bogatog muza naucnika i manijaka, za kojeg se ispostavi da je izumeo kombinezon koji ga cini potpuno nevidiljivim. Sasvim pristojan triler Blumhouse filmske kuce, za koju sam vec pisao da retko razocara.
A kao sve ste se naostrili da gledate bas ovaj o kojem machor i ja komentarisemo. Dve recenice o nekom nepoznatom filmu su problem, a onoliko ispisanih stranica o GoT, na primer, su ok.
Casa de papel je serija koja me je oduševila, španci su napravili fantastičan posao svaka čast, I još jednu seriju bih da pohvalim Fortitude ima u sebi nešto poput X files.
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
Drago mi je da ti se svidela kuća od papira Tošo. Čekamo tu petu sezonu i rasplet (?)
Ja odgledao prvu sezonu "Killing Eve". Jes' da je u početku malo spora, ali se radnja ubrzava i postaje sve zanimljivija. Čekam slobodno vreme pa da vidimo šta bi dalje. Odlična lguma ove male Engleskinje koja glumi Oksanu, pomislim ponekad da je i sama asocijalni psihopata.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.