Molim vas da mi pomognete pri izboru telefona izmedju N70, E900 i K750i. Znam da je N70 symbian telefon ali me interesuje koje je telefon bolji po multimediji jer mi najvise treba za slikanje, video klipove i slusanje muzike.
Pogledao sam i deo sajta koji se bavi poredjenjem modela ali ipak ne mogu da se odlucim.
Koje je najbolji izbor: Nokia N70, Samsung E900 i SEK750i
Koje je najbolji izbor: Nokia N70, Samsung E900 i SEK750i
Ono sto me ne ubije, samo me ojaca.
Re: Koje je najbolji izbor: Nokia N70, Samsung E900 i SEK750
Za na video klipove mozesh da zaboravish, najbolje ih inace 'vata E900, ali i dalje nije to to.adonisbg napisao:jer mi najvise treba za slikanje, video klipove i slusanje muzike.
U ostalom za slikanje/slusanje muzike je definitivno najbolji a ujedno i najjeftiniji izbor W810 (plus sto dobijesh uz njega 512mb).
Poz

Dario, pa evo sad moze karticu od 512mb da uzme za 30e, nego cek malo.... adonisbg, ti bi da snimas klipove? Ja mislio za gledanje..
Zaboravi na to kao sto kaze Dario (asdf), toliko su losi snimci s mobilnim telefonima da je to strasno.
Jedino nemam pojma kakve snimke pravi k800i?
Da li je neko video mozda? mora da su zverski

Zaboravi na to kao sto kaze Dario (asdf), toliko su losi snimci s mobilnim telefonima da je to strasno.

Jedino nemam pojma kakve snimke pravi k800i?
Da li je neko video mozda? mora da su zverski

Good News, I've decided not to kill you
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
N70 pravi solidne snimke,a 1GB MMC Mobile ima sad legalno da se uzme vec od 30-ak eura!Uz to je i smarthone,meni se cini i najbolja kupovina od ovih ponudjenih,a ako ti treba telefon koji pravi najbolje slike a uz to je i strasan za mp3,sa najboljim slusalicama od svih,onda je W810 najbolje resenje!
Pozdrav
Pozdrav

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10