Telefon sa 2Mpx kamerom do 200€
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 18. Okt 2006. 18:20
Telefon sa 2Mpx kamerom do 200€
zdra'o svima
da li moze neko da mi preporuci neki telefon koji ima dveomegapikselnu kameru,ili nesto malo slabije,da kosta do 200 eura,a da nije soni erikson k750 i
da li moze neko da mi preporuci neki telefon koji ima dveomegapikselnu kameru,ili nesto malo slabije,da kosta do 200 eura,a da nije soni erikson k750 i
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
I ja se pitam zasto neces k750i?!?!Objasni!PRvi koji uopste ne bi zeleo da ima k750i(ne racunam ljubitelje symbian telefona...),V3x nema neku kameru,d600 bi mogao da udje u razmatranje
p.s. ti ako ne zelis k750i uzmi d750i

p.s. ti ako ne zelis k750i uzmi d750i

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Telefon sa najboljom 2mpix kamerom je k750/d750 a josh kosta manje od 200 evra sto tebi odgovara. Ako bash necesh k750, onda kao sto je rekao kljaja uzmi d750 (ili i ako ti se ni taj ne svidja) onda sacekaj josh koji mesec, skupi josh koji evro i kupi Sony Ercisson W810 (ovaj ne moze da ti se ne svidja! a i bolji je od k750/d750/w800. Samo da znash da sa w810 (a i sa w800) dobijesh karticu od 512mb cim ga kupish (pa je zato malo skuplji) i jako kvalitetne walkman sluske!).
Moja preporuka: na d600 zaboravi (jer je samsung, a samsungov softver je prepun zabrana! kao npr. ne mozesh da stavish koji ti hocesh zvuk kada ti stizu poruke, mozesh samo da izaberesh od ponudjenih, ne mozesh da minimizujesh mp3player, ne mozesh da pravish dodatne foldere u galeriji.... itd... uglavnom glupost na kvadrat. A v3x isto bi bilo dobro da zaobijesh jer ne vredi ga uzeti pored zivog k750 i d750 (koji su mnooogo bolji po svemu i svacemu). A kao sto sam ti rekao, ako ti se bash ne svidjaju onda kupi w810 i to je to (plus sto dobijesh sa njim 512mb karticu pa ne morash dodatno da je kupujesh!).
Poz
Pozdrav
Moja preporuka: na d600 zaboravi (jer je samsung, a samsungov softver je prepun zabrana! kao npr. ne mozesh da stavish koji ti hocesh zvuk kada ti stizu poruke, mozesh samo da izaberesh od ponudjenih, ne mozesh da minimizujesh mp3player, ne mozesh da pravish dodatne foldere u galeriji.... itd... uglavnom glupost na kvadrat. A v3x isto bi bilo dobro da zaobijesh jer ne vredi ga uzeti pored zivog k750 i d750 (koji su mnooogo bolji po svemu i svacemu). A kao sto sam ti rekao, ako ti se bash ne svidjaju onda kupi w810 i to je to (plus sto dobijesh sa njim 512mb karticu pa ne morash dodatno da je kupujesh!).
Poz

Pozdrav
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 18. Okt 2006. 18:20
razloge zbog kojih imam averziju prema soni-erikson telefonima je pomalo tesko objasniti,pogotovo,ovako preko kompa,tako da odustajem u samom startu da navodim iste:)
namerno sam naglasio da ne zelim k750i,bla bla,necu da se objasnjavam..
nego,simbian i neka nabudzena memorija ne igraju previse veliku ulogu.naravno da je plus ako su podrzane kartice,ali
ne treba mi telefon mp3 plejer,vec samo me zanima-najbolja kamera koja moze za te pare da se nadje..eto,to mi treba
namerno sam naglasio da ne zelim k750i,bla bla,necu da se objasnjavam..
nego,simbian i neka nabudzena memorija ne igraju previse veliku ulogu.naravno da je plus ako su podrzane kartice,ali
ne treba mi telefon mp3 plejer,vec samo me zanima-najbolja kamera koja moze za te pare da se nadje..eto,to mi treba
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- MilančeBGD
- Expert
@milan91: upravo tako, ne vidim sta je tu nejasno. Nije to digitalac da kazesh "ocesh da slikash a ne treba ti mem. kartica"!.
@djape: Ok, znaci ispada SE. Symbian takodje ne igra veliku ulogu (a vecina nokia su symbian based) onda od Nokie ti je ostao samo 6280 (koji ne bih preporucio) i 6233 (koji je malo inferiorniji neko k750, ali ako ne moze k750 onda jedino on ostaje). A od samsunga jedino D600 spada u razmatranje.
Tako da, biraj: Nokia 6233 ili Samsung D600.
Poz
@djape: Ok, znaci ispada SE. Symbian takodje ne igra veliku ulogu (a vecina nokia su symbian based) onda od Nokie ti je ostao samo 6280 (koji ne bih preporucio) i 6233 (koji je malo inferiorniji neko k750, ali ako ne moze k750 onda jedino on ostaje). A od samsunga jedino D600 spada u razmatranje.
Tako da, biraj: Nokia 6233 ili Samsung D600.
Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Uzmi onda neki digitalac za te pare i idi na buvljak da kupis neki polovni krs i bices srecan.Ja ne vidim drugog resenja.Niti bih ja vise uzimao nokiu bez symbian ,a ni u snu mi ne bi palo da uzmem bilo koji samsung(bar ne za sada,a koliko vidim ni za 10 godina).K750 je odlican telefon ili stvarno uzmi onda w810i i zavrsio si posao.Ti ili zezas i foliras ili si mnogo tvrdoglav covek.Pa ja sam hteo 6230i i pitam tako da li su ljudi zadovoljni kad ono bar njih 15 mi kaze da uzmem k750i.I sta sam ja uradio?Normalno uzeo sam SE.Sta ja imam da se pravim pametan kad toliko ljudi kaze.I nisam pogresio.E sad moze da se desi i da crkne al to je druga stvar...ko i svaki telefon.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Cccc,pa covece sta ti uopste hoces!!!
Hoces telefon sa najboljom 2 mpx kamerom do 200 evra?!?!To je bez sumnje k750i,a onda ide praznina pa tek na 3-4 mesta svi ostali...(s88 ima isti sonyjev chip ali je dosta skuplji i losiji od k750i)....
Bravo malone!NEk uzme digitalac i nek nas ne smara vise...
P.S. mogao bi lock na ovu temu!!!

Bravo malone!NEk uzme digitalac i nek nas ne smara vise...
P.S. mogao bi lock na ovu temu!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Mozda mu se jednostavno ne svidja dizajn SE telefona
. Ako nece SE, neka uzme Nokia 6233, ali to onda nije bas

, a nije ni najbolji telefoni za te pare...djape korleone napisao:najbolja kamera koja moze za te pare da se nadje
Poslednja izmena od Lobachewsky u Pet, 20. Okt 2006. 08:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Samsung ni u pismu da ne uzimas
A od SE mogao bi w700i, kosta 200e a dobijes 256mb karticu......djape korleone, ako ti je bitna kamera do 200e onda nemas puno izbora cena - kvalitet je ipak bino koliko sam shvatio? Znaci SE w700i ili neki slican SE koji ti se vise dopadne.....a razlike u ceni su zbog memorije koja se dobija uz fon i to je to.....

A od SE mogao bi w700i, kosta 200e a dobijes 256mb karticu......djape korleone, ako ti je bitna kamera do 200e onda nemas puno izbora cena - kvalitet je ipak bino koliko sam shvatio? Znaci SE w700i ili neki slican SE koji ti se vise dopadne.....a razlike u ceni su zbog memorije koja se dobija uz fon i to je to.....
5130+Koss the plug....
- MilančeBGD
- Expert
da se razumemo,u klasi do 2mpix niko ali NIKO nema bolji telefon nego shto je k750/w800/w810,u svakom sluchaju ne za cenu od oko 200 eura!A vecina telefona drugih proizvodjacha i u vecem cenovnom rangu se ovim telefonima mogu pribliziti samo po kolichini pixela na slici,jelte,ali po kvalitetu nikako!Neznam zashto chovek nece SE telefone,njegova stvar,ali treba shvatiti da ako njih izbaci iz razmatranja,izbacio je ono shto zeli da kupi,a to je NAJBOLJA MOGUCA KAMERA OD 2mpix do 200 eura!!!!
nokia 6233 moze da se poredi,ali nishta vishe osim da se kaze "poredili smo,i loshija je".
sve dok nam ne objasni zashto ne voli SE nemozemo da mu pomognemo.Ja shto se mene tiche mogu da kazem da sam od svih telefona najmanje problema imao sa SE i motorolama a najvishe sa nokiama i samsunzima,mada je sve to diskutabilno i relativno,svako napravi po neki losh model ili se neki od aparta u seriji zalomi da je falichan.
nokia 6233 moze da se poredi,ali nishta vishe osim da se kaze "poredili smo,i loshija je".
sve dok nam ne objasni zashto ne voli SE nemozemo da mu pomognemo.Ja shto se mene tiche mogu da kazem da sam od svih telefona najmanje problema imao sa SE i motorolama a najvishe sa nokiama i samsunzima,mada je sve to diskutabilno i relativno,svako napravi po neki losh model ili se neki od aparta u seriji zalomi da je falichan.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
Re: Telefon sa 2Mpx kamerom do 200€
znaci ne mora 2mp jel?djape korleone napisao:zdra'o svima
da li moze neko da mi preporuci neki telefon koji ima dveomegapikselnu kameru,ili nesto malo slabije,da kosta do 200 eura

nokia 6131 1.3mp
samsung X820 2mp ultra tanak 80mb interne..neznam vise sta da mu ponudim

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3