Problem sa Pc Suite for N6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa dobro ali rece da je probao i na drugom kompjuteru, sto znaci da je mozda i problem do moba. :roll:

Nabukodonosor
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:55

Post od Nabukodonosor »

Ovako. Sto se tice vracanja telefona prodavcu, nije bas tako jednostavno, jer sam telefon kupio u Italiji. A i iz tog razloga ne verujem da mu nesto fali. Ipak nije pravljen u Madjarskoj, kao ovi sto se kod nas prodaju. A uz to, mislim da je sa njim sve u redu. Probacu to sa tim 7610 softverom, jer sam na digitalnoj centrali pa mi nije problem da to skinem, ali opet 20 MB...Al dobro.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ma nije sigurno telefon u pitanju, nema on veze sa instalacijom na kompu, problem je na nivou Windows-mRouter-BT drajveri. Probaj da skineš novi PC Suite, 20MB ti je sat i 15-ak minuta... :wink:

adidas108
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Okt 2004. 15:10

Post od adidas108 »

Kazem i ponavljam,kritikovace me ljudi opet,nadji PC Suite za 6600 od nekog ako je dobio uz telefon ako ti nisi ili ako hoces ja ti predlozio da mi se javis pa da zavrsimo poso...Slajem pouzecem :wink:

Odgovori