N73 vs. W850

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

N73 vs. W850

Post od Spyker »

Odlucio sam da bih pre uzeo n73 nego k800 i d900, ali sad razmisljam za w850... Muzika mi je bitna kakva je preko sluski, znaci ako bi stavio na n73 neke slusalice od 30e, koji bi imao bolji zvuk i koliko? Samo nemojte pisati slusalice w850 su strava,vrh itd... Imam w800 i znam kakve su slusalice, samo me interesuje da li bi mogao zvuk na n73 da bude isti ili bolji...

E sad, za sve ostalo je n73 mnogo bolji(osim mozda autonomije), pa me zato interesuje samo zvuk...

Pozdrav...

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ja cenim da bi sa slushkama od 30 evra bio bolji zvuk nego na walkamanu....jednom sam testirao svoj w810 i drugov ngage sa sonijevim slushalicama od 10 evra...zvuk je bio ekstra isti ili chak za nijansu bolji od walkmana...mogu da zamislim shta bi radile slushke od 30 evra! pozz

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa pazi, ja sam odusevljen zvukom na w800, i trebaju mi slusalice sa kojima bi n73 imao isti zvuk kao w800/w850... Znaci spreman sam da dam do 30e, ali mi trebaju sto jeftinije slusalice a da ima isti zvuk kao spomenuti modeli... Uopste mi nije potreban bolji zvuk od ovog na w800...

Mozda bi bilo bolje da se tema zove Koliko kostaju slusalice sa kojima bi n73 imao dobar zvuk kao w850/w800?
iPhone + CX300

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Alien,iskreno ja sam bio razocaran kad sam cuo kako se cuje muzika na N73! :smutny:
Kad pustis muziku na zvucnicima i kad vidis kako se jako cuje (bas jako) pomislis da mora tako da bude i sa sluskama,al nije tako,kvalitet muzike je dosta dobar al je jacina dosta slaba (moje misljenje),to je sa standardnim sluskama,e sad ne verujem da nesto dramaticno moze da se popravi sa malo boljim sluskama,nije sve u slusalicama tako da...
Iskreno mislim da ne moze da se poredi (N73) sa bilo kojim sluskama u odnosu na Walkman fonove,nije to drasticna razlika ali ipak mislim da Walkman fonovi bolje pevaju! :wink:
Da me pogresno ne shvatis,N73 je stvarno extra fon i kvalitet muzika je dosta dobar,jedino jacina muzike nije nesto,ja cu najverovatnije da menjam svoj K800 za W850 velikim delom upravo zbog toga sto se K800 sa cak i sa HPM-70 cuje isto ko i N73,znaci lepo ali slabo! :wink:

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Dobro kaze McLaren,n73 nije muzicki telefon tako da se ne moze takmiciti sa walkman serijom...ipak opcija Megabass na SE je u kombinaciji sa Walkman slusalicama trenutno najbolja sto se tice mp3...naravno N73 ima puno prednosti...stvarno ima dobre zvucnike...mada ne bas kao ROKR e1 ali jace se cuju od Motorole....
Tesko da neko moze pobediti SE trenutno...po pitanju muzike...
Alien razmisli malo o autonomiji....N73 drzi jedan dan...znam provereno ako slusas mp3 2 sata napises 10-tak poruka i obavis koji poziv...ako sastavi dan i po dobro je
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Odgovori