filmovi na k800

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 17:33

Post od Rapid »

Neki bug...
Koji SP imaš?

Probaj da updateuješ program na najnoviju verziju, i skini .net framework 3.0

Meni radi (skoro) bez problema na:
XP SP2
.NET 3.0
5530XM

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

dmihalj, videcu vec da nesto odradim ali nema bas puno opcija recimo za promenu rezolucije osim klasicne i jos dosta toga...dobar je ali...mozda sam ja perfekcionista :dry: Rapid, zabranjeno je pricati o krackovima na forumu tako da to mozes saBoYaN, om i na pp :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

Post od dmihalj »

fain2daniel znam i mene je to nerviralo samo kada bi moglo rucno da se namesti ta rezolucija npr. 220*176 i kada bi se to prebacilo u fullscreen-y ne bi bilo problema jer on kada prebaci u fullscreen obrne sliku tako da bi to bilo to znaci prava njegova rezolucija i ne bi bilo problema slika super...
BoYaN proveri da li ti je iskljucena ona opcija sa DirectX-om,imas li snimljene sve potrebne kodeke....

e sad sam skinuo 0.896 verziju m3 to je najnovija sa najnovijim drajverima i izgleda da ima opcija za rucno podesavanje rezolucije,kada istestiramsve javicu kako je i sta

probao sam novu verziju i sve je ok cak mozes i rucno da podesavas rezoluciju sto je po meni odlicna stvar,mozes da pravis svoje profile...Samo sto w810 ne moze to da izdrzi.Znaci konvertujem ga ja sve lepo u zeljenoj rezoluciji ali kada otvorim fajl na telefonu pusti zvuk ali slike nigde tako da ciljam da zbog ne kompatabilnosti rezolucije ne da sliku :smutny:
Ako se setim nesto u medjuvremenu javicu a sad idem da dzonjam,oci mi ispale od 18h sam za kompjuterom,ukocio sam se,mislim da mi je cak i stolica srasla za mene
pozz :lol:

Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Rapid »

fain2daniel napisao: Rapid, zabranjeno je pricati o krackovima na forumu tako da to mozes saBoYaN, om i na pp :wink:
Ej bre čoveče, pa to nije krek, sve je legalno, jedino taj M3 baguje prilikom downloaddovanja sa neta...Mislim, fajlovi koji mu trebaju su na nero sajtu, zar bi bili tu da su krekovi? :)
Jedino šta uradiš time je da sam skineš fajlove koji ti trebaju, a da to ne uradi automatski program, koji zabaguje prilikom skidanja ;)
Brzi ti prsti od pameti ;) :P

/edit
btw: najnoviji M3 ponudi manuelno skidanje nero aac fajlova, jer na nekim konfiguracijama automatsko skidanje pravi probleme :)
5530XM

BoYaN
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 18:29

Post od BoYaN »

Imam SP1 tako da net framework 3.0 nije kompatibilan, a sto se tiche potrebnih kodeka nisam siguran da ih imam sve zato sto i ne znam koliko ih ima i koji su. Program radi do trenutka kada kliknem na convert, a probao sam sve moguce kombinacije i o5 radi isto...
Ako nekome nije problem neka posalje te kodeke [ako ih ima vishe] na boyan_bor@yahoo.com kada bude imao vremena ili neka mi napise pa cu ja sam vec nekako... ne kontam zasto se tako gasi sam od sebe...

Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Rapid »

Ja od kodeka jedino imam ffdshow, i ove nero aac što sam downloadovao zbog programa, i radi posao...
Mada sumnjam da program crashuje zbog kodeka...Ne verujem da je to problem.
5530XM

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

dmihalj, uradio sam upgrade na 0.896 verziju na M3 ali o5 nista narocito sto se kvaliteta tice...probao sam da stavim kao fon w850 jer ima vecu rezoluciju ali nijedna druga rezolucija ne prija fonu tj prikaze fajl kao muzicki a ne kao video :disgust: bolji je od 3GP to stoji ali je o5 daleko od savrsenstva :smutny:

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

Znam za to sa rezolucjom,kao i a je daleko od savrsenstva :smutny: .Mislim da si isprobao sve moguce opcije,cackao sam jos i sa onim image sharpening ali razlike su neprimetne,ne znam kakvog je kvaliteta samo jos taj video zapis,ali sumnjam da je do toga.Ja sam opet zadovoljan, kazem da nije slika kristalna ali na zadovoljavajucem nivou,ipak je to samo telefon ne kucni bioskop :wink: .Probaj jos samo sa onom opcijom za DirectX ako ti radi,to je poslednja nada.Ako ne uspes ni sa tim,onda ces morati da se zadovoljis sa tim za sada.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

dmihalj, na zalost da,dok ne izadje novi app koji ce sve u M3 ispraviti :wink: inace secam se na pocket pc eten wm05 koji sam furao pocetkom godine znaci video sa bilo kojom rezolucijom pusti kao od sale :roll: display savrsenstvo kao tv :roll:

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

Zalosno jeste,ali mogli su nesto da ufazoniraju da kao i slike mozes da snimis koju hoces rezoluciju a on je prilagodi ekranu,ali znam da je to tesko uraditi jer bi to trebalo da se pogura.pozz

juke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Jun 2006. 08:35
Kontakt:

Post od juke »

jel ima tko vec gotov neki titlovani film da ga sharira? :unsure:

idem na put, pa da 'ubijem' vrijeme... kad bi sad uzeo to rippat nebi stigo sigurno...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

juke, samo ti ripuj...traje 25min za ceo film a i ko ce ti pustiti 100mb a i vise :wink: :wacko:

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

konvertovao sam sa m3 film americka pita 5-novi je film i skunuo sam prevod sa sajta za prevode i film zauzima oko 300 mb i ekstra izgleda,a ono najbolje je to sto mi se u k800 nalazi m2 kartica od 1gb,o happy day-imam 100 mp3 pesama,ceo film,500 slika i 20 sitnijih video zapisa,celu epizodu simpsonovih i ima jos 150 mb
nokia c7

speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 30. Maj 2006. 09:25

Post od speed »

llulle znam da je off,ali mozesh mi reci na pp gde si nabawio karticu i koliko si platio. hwala unapred
Speed! Brzina je odlika velikih!
Pametan covek ne govori sve sto misli, ali misli sve sto govori!

systemize
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 10. Jun 2006. 20:33

Post od systemize »

hvala na M3, stvarno je program mrak, boli glava. Sad imam drugo pitanje: Da li je ikako moguce premotavati filmove na k800? Mislim ugasi mi se mob na pola filma, prazna baterija i glupo je da sad moram gledati film ispocetka... Kartica se moze kupiti u sony-prodavnicama 1gb-oko 55e

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Naravno da je moguce samo sto moze samo kad gledas film preko "Video player-a" koji ti se nalazi u "Entertainment",(ne moze preko "File manager-a"),drzis joystick na desno i tako premotava! :wink:

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

u kojim sony prodavnicama moze da se kupi 1gb m2,gde se nalaze te sony prodavnice,i kako je moguce da je tako povoljno,odgovori na pp
nokia c7

juke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Jun 2006. 08:35
Kontakt:

Post od juke »

ajd molim vas netko ostavi link gdje da skinem taj M3 konverter, guglam ima sat vremena nikako ga nac

link koji je kolega ostavio na pocetku je broken

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Kolega koji je ostavio link na pocetku ostavlja link i na kraju ;-)

Najnovija verzija M3 konvertera:

http://www.vapulus.com/w900i/M3-0.8.9.8-Installer.exe
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

dulemk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 15. Dec 2006. 16:35

Post od dulemk »

Evo sad ja cu da stavim kraj za potragu na M3 program preko ovaj link.

http://www.vapulus.com/w900i/m3-version.txt

Nisam totalno siguran ali mislim da je ovaj link orginalni change list za M3.

Odgovori