Nokia 6630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Programčić teško da postoji, jednostavno nisu softverski podržane. Modeli koji ih podržavaju u potpunosti su se pojavili paralelno ili kasnije (bar mi se čini da je tako). Izgleda da Nokia nešto ne haje da u novije verzije firmvera za neke starije modele ubaci podršku za njih...
● PRAVILA FORUMA ●
LjudI? Jesam ja stvarno terminator ili se jos nekom...Istrosila ona zastitna guma oko kamere...Bas mi je ruzno..Izgleda kao da su mi misevi zagrizli koji put telefon.....Pretpostavljam da mi je najbolje da skinem ovu gumu....Ili da kupim new mask
....
Mozda ima da se qpe gumice na komad...Pa samo menjas................Kao na slavini
poz

Mozda ima da se qpe gumice na komad...Pa samo menjas................Kao na slavini

migi, imas kineske maske na kojima je taj prsten sasvim dobro uradjen pa samo prebaci na svoju masku ..... inace ta guma nije bas nesto izdrzljiva jer je i meni pocela polako da propada, a ja prilicno pazim telefon... znam da u Alpha Copy-u moze da se uzme posebno zadnja maska ali ne verujem da moze samo prsten da se kupi... mada sam vidjao na netu da moze da se kupi i samo gumica 
pozdrav...

pozdrav...
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
E pa super! Nisam uopste provalio da se onaj prsten skida......Kupicu neku kinesku pa cu da prebacim pa da malo osvezim masinu....E a jos nesto!
Jeli se desava nekom da se za vreme koriscenja telefona, npr kucam poruku, osvetljenje smanji samo od sebe...Nekad se poslle par secundi vrati na normalno...A nekad ostane tako
Jeli se desava nekom da se za vreme koriscenja telefona, npr kucam poruku, osvetljenje smanji samo od sebe...Nekad se poslle par secundi vrati na normalno...A nekad ostane tako
- Sava Savanović
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
- :: RedmiNote3Pro
Re
@b_udder
Pošto ne postoji drugi način da DL-jem neki file,by MiniOpera,već da "stanem" na link,pa Select/Page/Link/Wap-browser..i pošto uradi redirekciju na integrisan browser u Symbian-u(n6630),u većini slučajeva,prijavi "unkown file format",iako je .zip extenzija.RAR skine,ali kao .wav,pa moram da ga preimenujem u .rar.Nearhivirane .sis i druge extenzije otvara.Ok,to nije klasičan download,već praktično,otvaranje datoteka..ali ako idem na Select/Page/Link/Download,MiniOpera ne može da radi direktan DL.Dakle,kako rešiti problem?Imam instaliran ZipMan v.2.50,ZipMan RAR plugin v.1.0,ZipMan Tar/GZIP plugin v.1.0.Da li postoje još neki arch/dearchiveri koji mogu da otvaraju i ove .zip extenzije,koje ZipMan ne može,pošto ih Web browser u Symbianu svuče na karticu(ili RAM)i pokuša da ih otvori..tako mi em potroši kredit,em ga ne otvori.Da bar radi Download opcija u MiniOperi,pa arhivu prebacim na PC i raspakujem.Opera v.6.80 za PDA uredjaje,radi na istom principu,tj.redirekcija na Web browser u Symbian-u.
Pošto ne postoji drugi način da DL-jem neki file,by MiniOpera,već da "stanem" na link,pa Select/Page/Link/Wap-browser..i pošto uradi redirekciju na integrisan browser u Symbian-u(n6630),u većini slučajeva,prijavi "unkown file format",iako je .zip extenzija.RAR skine,ali kao .wav,pa moram da ga preimenujem u .rar.Nearhivirane .sis i druge extenzije otvara.Ok,to nije klasičan download,već praktično,otvaranje datoteka..ali ako idem na Select/Page/Link/Download,MiniOpera ne može da radi direktan DL.Dakle,kako rešiti problem?Imam instaliran ZipMan v.2.50,ZipMan RAR plugin v.1.0,ZipMan Tar/GZIP plugin v.1.0.Da li postoje još neki arch/dearchiveri koji mogu da otvaraju i ove .zip extenzije,koje ZipMan ne može,pošto ih Web browser u Symbianu svuče na karticu(ili RAM)i pokuša da ih otvori..tako mi em potroši kredit,em ga ne otvori.Da bar radi Download opcija u MiniOperi,pa arhivu prebacim na PC i raspakujem.Opera v.6.80 za PDA uredjaje,radi na istom principu,tj.redirekcija na Web browser u Symbian-u.
Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1
Download bi trebalo da radi(ako je to Opera mini hifi 1.25 - ruska modifikacija).Postupak je sledeci,kada ides na download,otvara ti se(barem meni) novi prozor u kome je i opcija "Save as",odaberes folder gde zelis da sacuvas file(mora biti na mem. kartici,nikako na mem. telefona),i tek onda ides na download.To bi trebalo da je to,ako nije,sorry,hteo sam da pomognem...
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- Sava Savanović
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
- :: RedmiNote3Pro
Re
@pilgrim
Da,ranije sam i to probao,ali mi skine "attachment.php" fajl od 27KB.Probao sam da taj attachment.php preimenujem u .zip,ili u onu extenziju u kojoj je datoteka u linku,ali ista stvar.Da li negde gresim?Imam Opera hi-fi bilheterija ru v.1.2.3214.Mozes li da mi posaljes na PP tvoju verziju,ali mislim da ja negde gresim,ali ne mogu da shvatim gde..
Da,ranije sam i to probao,ali mi skine "attachment.php" fajl od 27KB.Probao sam da taj attachment.php preimenujem u .zip,ili u onu extenziju u kojoj je datoteka u linku,ali ista stvar.Da li negde gresim?Imam Opera hi-fi bilheterija ru v.1.2.3214.Mozes li da mi posaljes na PP tvoju verziju,ali mislim da ja negde gresim,ali ne mogu da shvatim gde..
Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Opet ta cartica!!!
Imam apacerovu carticu od 512mb mmc mobile, i evo upravo sada sam hteo da je formatiram kad pishe "memory card: Already in use!"...
Sve sam pozatvarao i restartovao phone... U pitanju je 6630...
Opet isto... i josh desetak puta...
Ubacim od 64mb shto sam dobio uz phone i normalno se formatira. Nemam pojma shta je...
Ako neko moze pomoci, nemam card reader, to izostavite... Mozda neko reshenje...
Hvala unapred...
Pozz!

Imam apacerovu carticu od 512mb mmc mobile, i evo upravo sada sam hteo da je formatiram kad pishe "memory card: Already in use!"...
Sve sam pozatvarao i restartovao phone... U pitanju je 6630...
Opet isto... i josh desetak puta...

Ubacim od 64mb shto sam dobio uz phone i normalno se formatira. Nemam pojma shta je...
Ako neko moze pomoci, nemam card reader, to izostavite... Mozda neko reshenje...
Hvala unapred...

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
To se i meni desavalo na E61 kad sam hteo da je fomatizujem, probaj da obrise (deinstaliras) sve programe koji su ti na kartici, restartuj fon i onda format a ako ne onda odnesi kod nekog ko ima card reader da ti je formatizuje.
Ja sam moju odneo u servis koji je u cimicevom sokacetu, formatizovali su mi karticu dzabe, castio sam ih 200 din
Serviser mi je rekao da je u pitanju neki program koji je bio instaliran na kartici pa zato prvo odstrani sve programe koji su ti instalirani na kartici pa format a ako to ne uspe onda servis.
Ja sam moju odneo u servis koji je u cimicevom sokacetu, formatizovali su mi karticu dzabe, castio sam ih 200 din

Serviser mi je rekao da je u pitanju neki program koji je bio instaliran na kartici pa zato prvo odstrani sve programe koji su ti instalirani na kartici pa format a ako to ne uspe onda servis.

and justice for all...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
vlaki, moras pobrisati FeExplorerom malo programa, mnogo muzike i slicno, ume to da zeza...
E da ima caka kod n-gage npr ne valja formatirati karticu van telefona u CR npr, posto onda nece komp da prepozna karticu u telefonu ni preko pc suite ni ovako bez njega i onda ostanes zaglavljen sa card reader-om i stalnim vadjenjem kartice
A i ne moras ici u servis za mobilne da ti formatiraju karticu ako ne uspes sam odnesi u neku fotografsku radnju i oni ce ti to odraditi 100% za dz.
E da ima caka kod n-gage npr ne valja formatirati karticu van telefona u CR npr, posto onda nece komp da prepozna karticu u telefonu ni preko pc suite ni ovako bez njega i onda ostanes zaglavljen sa card reader-om i stalnim vadjenjem kartice

A i ne moras ici u servis za mobilne da ti formatiraju karticu ako ne uspes sam odnesi u neku fotografsku radnju i oni ce ti to odraditi 100% za dz.
5130+Koss the plug....
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Dexter, jesam, jedno 5 puta sam je vadio... Obrisao sam sve fajlove i muziku i slike, ama bash sve preko FExplorera josh pre nego shto sam postavio pitanje, i opet nece... Videcu da stavim u neki drugi phone, ali trenutno ne poznajem nikog ko ima ovaj phone, ili drugi koji prima ovu carticu...
Nije mi problem memorija uopshte, vec me muchi to shto nece da se formatira...
Hvala vam momci na savetima... Mozda i odem do fotografske radnje ili u servis, ako me ne bude mrzelo...
Pozz!
Nije mi problem memorija uopshte, vec me muchi to shto nece da se formatira...

Hvala vam momci na savetima... Mozda i odem do fotografske radnje ili u servis, ako me ne bude mrzelo...

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali