Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Jbt, pa pozovite i pitajte, za je to toliki problem? Svi nesto pitaju, svi kao ne znaju... Najmanji je problem da pozovete prodavnicu u kojoj ste kupili telefon i gotovo

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

za CARLIE: u glavnoj iznad cemalove poslasticarnice :D :D
  • _______________
    izmenio b_udder::
A N D R O I D

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 13:56

Post od Sale2322 »

E ljudi kupio sam N73 u jednoj firmi u BG-u skidana sa TIM mreze i imam vise problema. Da ih sad ne nabrajam, telefon cu vratiti, pa me interesuje da li neko zna gde u BG-u mogu da kupim N73, ali da nema logo mreze na aparatu i da software bude originalan. Naravno samo nemojte mi reci u ovlascenom servisu jer za to nemam pare. Please help!
Uskoro: P990i + 2 GB

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Ako su problemi vezani sa softver, zasto ne zahtevas od radnje gde si kupio da ti ubace cist softver flesovanjem i testiras telefon sa cistim originalnim softvetom, ako ti bas ne smeta TIM logo na telefonu? Problema ima i original a tek skidan sa mreze ...

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sale2322 »

Ali oni kazu da nemaju original software vec samo ovaj na mom telefonu. Rekli su da ce mi javiti kad vide sa gazdom sta sa radim...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Sale2322, ma očigledno ne znaju šta pričaju...ne verujem da imaju Timov software i da ga bilo kome ubacuju...Nego verovatno i nemaju mogućnost kako da ti odrade Flash...Ako neće da ti vrate novac možda najbolje da sam uradiš Update preko Nokia Software Updatera sa Nokia sajta... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan

Post od dojlimi »

pojavile su se crne maskice za N73 po ceni od 12.5 eura i mogu vam reci da su uzasnog kvaliteta, mislim da je to proizvod neke kineske kucne radinosti od 2 radnika (od kojih je jedan segrt od 3 godine starosti). ipak cemo sacekati jos malo za adekvatne N73 music edition maskice
A N D R O I D

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

to je lepa informacija.. si to video kod kineze? heh.. gde ih ima?
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sale2322 »

Inace kako da skinem masku na N73??? I interesuje me ima li software za N73 sa kojim mogu da identifikujem dolazece pozive, ako su skriveni???

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Sale2322, to ti je opcija na mreži, tako da to ne može nikakvim softverom.
:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Izgleda da su kao službene telefone u Sriji počeli da dele i skupe modele. Kod nas u firmi su podelili već 5-6 TIMovih N73 (zbog 064 BIZnet mreže), ali ja na žalost ne spadam u tu povlašćenu kastu :cry: Nego na svu muku još mene maltretiraju jer oni ne znaju da ga koriste :cry: :wacko: :cry:
Drugarov ćale je takođe od Vodovoda dobio e61, i neće da ga koristi, pa ga dao sinu.

Eeeee....... i posle nek mi neko priča da u Srbiji nema para....... Isto ko i sa onim silnim redovima za novootvorene tržne centre.

:|
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

vanplanetarno
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 18. Maj 2006. 13:16

Post od vanplanetarno »

Uzeo sam malo pre N73, trenutno se baterija forimira, vi ste se ovde bas raspisali, kakve to probleme mogu da ocekujem, jer je i moj skinut sa TIM-ove mreze, sad sam se smorio :(

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

vanplanetarno, bateriju ne moras da formiras, to ti kazem jer se u nokiinom originalnom uputstvu to nigde ne spominje, vec samo pise da se puni dok se ne napuni! 8) Sto se tice toga da je telefon sa TIM mreze, ne znaci da ces imati bilo kakvih problema, jedino sto moze je da te smara TIM-ov softver, ali i to moze da se ocisti bez problema. :wink:

PozZ

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Sale2322 »

Ljudi molim Vas recite mi kako da skinem prednju masku na N73. Veoma mi je hitno. Hvala unapred! I znate li gde ima da se kupe maske za N73?

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

Sale2322, maski za n73 ima malo za sad ali ja ti ne bi preporucio da je skidas ti nego da ti skinu oni u servisu gde ces je i menjati (kineze i ostala cuda izbaci) tako da nemas rizika da je ostetis i ako je oni ostete trebaju da ti zamene ili nekako nadoknade..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Charlei
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 24. Okt 2006. 13:33

Post od Charlei »

Zdravo narode............ :)
Zna li neko kako da zakljucham folder sa slikama tj onaj u meniju Galery/IMAGES & VIDEO....?
Hvala unapred.... :)

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ne mozes da zakljucas taj folder, postoje neki 3rd party programi koji imaju mogucnost da zakljucavaju bilo koji file, a ne samo slike i video konkretno ;)

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

.... :) Da li mozda neko zna koji je dobar program za zakljucavanje poruka i gde mogu da ga nadjem na netu za ovaj model i neki dobar diktafon .......pozzzzz........... 8) 8) 8)
Forever !!!

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan

Post od dojlimi »

xxxxxx... ovo je link ka forumu gde imaju najbolje aplikacije za symbian 9.1 , teme i sve ostalo. SRECNI PRAZNICI :lol:

Izmenila Ninolina:: zabranjeno je postavljati linkove ka drugim forumima i piratskim sadržajima...
A N D R O I D

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

Meni treba konkretan naziv za ova dva programa .....za zakljucavanje poruka i za diktafon koji ce moci da snima telefonski razgovor vise od minut ;) Pa ako neko zna nazive za ove programe nek ih napise ......pozzzz...... 8)
Forever !!!

Odgovori