Ocenjivanje Telefona

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
cmdr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 16. Mar 2007. 20:47

Ocenjivanje Telefona

Post od cmdr »

Mislim da ne bi bilo lose kada biste testiranim telefonima davali ocene(npr. od 1 do 10). To bi istaklo vase strucno misljenje o tom modelu i verovatno pomoglo potencijalnim kupcima. Jednostavno a korisno.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

cmdr, samo ocenjivanje nije komplikovano (verovatno).ali opet je vrlo subjektivno jer neko voli nokiu,neko se..... neko voli symbian,neko uiq,neko obisan os..... pa preklop,slajder,monoblok,svivel itd,itd
D500&E71

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Mislim da je predlog zanimljiv,a i do sad nije bilo takvog predloga (cini mi se)!
A ocenjivanje ne bi islo po necijem subjektivnom misljenju,vec bi po meni trebalo telefone da oceni admin/moderator ocenom od 1-5 (mozda ono kao popunjene zute zvezdice) i to po kriterijumu ulozeno/dobijeno! :wink:
E sad verovatno od ovoga nece biti nista jer je potrebno odredjeno vreme za tako nesto,a admini su verovatno vec prenatrpani poslom tako da... :unsure:
Al ko zna! :roll: :wink:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

mislim da ta posecna ocena ne bi odgovarala odredjenom modelu jer postoje ljudi koji se i ne razumeju bas nesto u telefone tako da mi se i ne svidja ovaj predlog..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Pa jel si procitao sta sam napisao,ne bi svi ocenjivali neki model nego admin/moderator i to bi se postavljalo u specifikacije telefona!

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Iz komentara može bolje da se stekne utisak o aparatu, nego ocenjivanjem. Taj sistem je bio na sajtu, ali smo ga odbacili. Možda ga jednog dana vratimo, ali ne uskoro sigurno.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Odgovori