Pomerio i izmenio naslov:gameforce
muka sa izborom Samsunga D900,Z710,Z720,U700
muka sa izborom Samsunga D900,Z710,Z720,U700
Hteo bih u skorije vreme da menjam fon,ali bih ostao na samsungu... Samo da imaju 3 Mpx kameru... Malo sam cackao,i video sam par dobrih modela. To su D900,Z710,Z720,U700... Ali ima jedan problem.. nekiod tih modela se ne mogu naci kod nas pa me zanima odakle se mogu nabaviti?Posebno me zanima Z710...

Vidim tebi je kamera najbitnija. U tom slucaju najbolje je da zaboravish na samsung i uzmesh lepo SE K800 i bicesh i previshe nego odusevljen. Ako bash bash! mora samsung onda imas na raspolaganju D900 i P850 (i jedan i drugi obavljaju posao, ali nijedan ni drugi ne mogu da se porede sa k800). Za ostale modele koje si naveo zaboravi...
Moja preporuka: pusti samsunge, i kupi lepo k800 i miran si. Brzo cesh se navici na softver a i mnogo je bolji od samsungovog.
Poz
Moja preporuka: pusti samsunge, i kupi lepo k800 i miran si. Brzo cesh se navici na softver a i mnogo je bolji od samsungovog.
Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Onda necesh ni sa jednim sa te liste.....Milos!1! napisao:A ne zanima me k800i uopste nisam odusevljen fonom...
Ako bash k800 totalno ispada, sta mislish o N73 (takodje bolji od svih tih samsunga u paketu!)?
Ako ni on, onda W810 (on ima najbolju 2mpix kameru, a i telefon je IDEALAN za te pare, u svakom pogledu!).
imao sam prilike da cackam D900 koji je mozda najbolji trenutno od samsunga u toj klasi i mogu ti reci da je totalno bezveze...govorim za svoj ukus, mozda se tebi i svidi ali tako je nezan telefon da sam ga drzao sa dve ruke i cekao kada ce da pukne na pola...samsung je samo sminka...N73 ili K800i su keva za njega...
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Milos!1!, hehe pa ako hoces da ispadne dobra fotka moraces da stelujes i na d900.Imas i auto podesavanja i ne moras da stelujes,inace d900 isto mora da se podesava ako hoces da pravi dobre fotke,ako neces onda stavis auto i slikas.D900 je samo telefon za smekerisanje,nista drugo,razmisli o ubacivanju igrica u telefon,onda razmisli da nema skinova za d900 dok za k800i ima na milion....K800i ima radio,bolji blic,bolji softver....
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ali meni je zao sto nemam neki samsung telefon(ne daj Boze da imam
)samo da pokazem drugovima koliko su samsung telefoni stvarno dobri,svi bre pale,a da znaju kakav je softver i ceo telefon verujem da ga nikad ne bi kupili...Jedino sto je dobro kod samsung telefona,i to samo u podesavanjima kamere je podesavanje ISO i nista vise.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...