tj htedoh reci tesko da se na netu moze dobiti makar i priblizno relevantna slika ljubavi prema svima nam dragim mobilnim operaterima
Na Telenoru je ova cena vec dva godine... Jos iz vremena Karica, koliko se ja secam...Ninolina napisao:Slanje SMS poruke koštace 2,2 dinara
Ali za ovo im skidam kapu, 40% (!!!Ninolina napisao:Pojeftinice i prenos podataka GPRS-om u "neti" tarifi i iznosice tri dinara za svakih 100 kilobajta (kB) razmenjenih podataka.
Naravno da nisu, cena je 2.2+PDVDexter napisao:.
A sad sam proverio kod MTS-a iako je 1. februar poruke i dalje nisu 2.2 din ?!![]()
mi vam ne nudimo 1000 telefona. Nudimo vam samo one koji vam se svidjaju.
.nemamo toliko dobru i veliku ponudu kao Telenor, ali nudimo i mi nesto. Posto izbor nije bas neki, hajde da vas ubedimo da je bas to sto Vam treba iako postoje i bolji i lepsi telefoni. Za to i sluzi marketing zar ne?
A odakle tebi da vise ne mora? Ne ozbiljno. Cak ti Net paketi ne mogu da se kombinuju sa BEL, vec jedino kao samostalni na SIMu koja sluzi kao modem. A placa se i aktivacija i pretplata uz ugovor na 24 meseca.skeptichni chicha napisao:Odakle ti da morasl da se obavezes na 24 meseca?
To je bre bilo samo u vreme dok su prodavali gc85 ako ti treba samo sim kartica nema nikakve obaveze.
Ama covece ne moras da se obavezes ni na sta ako ne kupujes adapter (a isti vise i ne mozes da kupis) dobijes karticu i obican postpejd ugovor samo sto su na kartici aktivirani data i sms servisi i mozes da pozivas servisne brojeve (788, 789 itd) dakle nije vise ne mora nego nikada nije ni moralo.Lobachewsky napisao: A odakle tebi da vise ne mora? Ne ozbiljno. Cak ti Net paketi ne mogu da se kombinuju sa BEL, vec jedino kao samostalni na SIMu koja sluzi kao modem. A placa se i aktivacija i pretplata uz ugovor na 24 meseca.
btw. Pricam o "mobilnom internetu".