nokia7373
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Re: nokia7373
USB kabl ne ide uz telefon, a za CD nisam siguran (sestra ga je kupila pa ne znam sigurno), ali PC Suite mozes skinuti odavde.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 12. Jun 2007. 18:41
- Kontakt:
nokia7373
E zdravo!:)Slucajno naidov na forumov zasto vcera si kupiv nov mobilen toj Nokia 7373,mene mnogu mi se dopaga ama mnogu se nerviram.Deneska si simnav edni temi za telefonot od kompjuter i si gi prefrliv, i sea da smenam nekoja tema mi vika Not Enough Memory!A telefonot nov nemav niso vnatre!Aj ako moze nekoj da mi pomogne i da mi kaze so e problemot?Inace tie temi prethodno gi imav otvarano a drugipat nejke!Dali e zaso mi bila slaba baterijata ili...?Aj ve molam HELP!:D
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Trebalo bi da se dobija i data kabl i CD. A ako neko pristane na manje, njegov problem. Ja sam u svaki svoj telefon insistirao da dobijem full pakovanje, a ako nemaju sve, necu da trgujem sa njima. I da, garanciju sam uvek trazio 12 meseci. Sta da vam kazem, ponekad treba biti bezobrazan i znati isterati sta ti treba.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Ne dobija se uz svaki telefon data kabl,izmedju ostalog ni uz ovaj
http://www.nokia.com.ph/nokia/0,,99439,00.html

http://www.nokia.com.ph/nokia/0,,99439,00.html
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
miodrage, u pravu je Phantom Lord, recimo ja uz 6233 koja je uzeta u telekomu (ne radnja,vec operater
) nisam dobio data kabel,dok je buraz uz 6288 (isto iz telekoma) dobio data kabel.......
Ostalo kao npr cd,sluske,prospekti itd se dobija...
Mada jako mi je cudna,da ne kazem glupa ovakva politika nokie (ipak je 6233 biznis model,srednja klasa,a ne low end ili tako nesto)

Ostalo kao npr cd,sluske,prospekti itd se dobija...
Mada jako mi je cudna,da ne kazem glupa ovakva politika nokie (ipak je 6233 biznis model,srednja klasa,a ne low end ili tako nesto)
D500&E71
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Phantom Lord ocekuju da je najnormalnija stvar u danasnje vreme da svako ima c.reader tako da ni ne vidim neku poentu tog kabla...ja ga u zivotu nisam koristio (samo u test fazama) niti mi je bilo bitno dali dolazi u paketu...ono sto mi je najbitnije je punjac,mem card,sluske,aparat..ovo ostalo je visak bez koga se moze bar u mom slucaju 
ps: i kabal koji treba posebno da se kupuje za svaki brend pojedinacno ako ga nema u paketu ne kosta nista manje od prosecnog citaca koji je univerzalan

ps: i kabal koji treba posebno da se kupuje za svaki brend pojedinacno ako ga nema u paketu ne kosta nista manje od prosecnog citaca koji je univerzalan
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ali nije poenta u kartici pobogu, vec u tome da upravljas fonom preko kompa. Ja kada sam kuci na kompu kucam poruke, i sredjujem imenik i sl. Gde to sve da radim rucno, pa crk'o bih. Nisam blesav da radim nesto peske kad moze masina sve da radi. A to bez kabla ne mere. A i stabilniji je od bljututa. I kako mislis drugacije nego rpeko kabla da flashnesh fon?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
Mislio sam na klasicne stvari tipa prebacivanje podataka a o tome se i radi u ovoj temi ili se meni cini da je to neko iznad par postova spomenuo...mene ne mrzi da piskaram sms na fonu a kada sam na kompu imas na netu sms za dz i nema potrebe za trosenjem kredita ili slicnim povezivanjem...(u mom slucaju) takodje dnevno ne ubacujem po 20 brojeva u imeniku pa ne vidim ni neku potrebu za tim sredjivanjem ali ko voli nek izvoli
kabal jeste stabilniji od bt'a ali sporiji i o5 se sve svodi na isto...c.reader
sto se flashovanja tice to stoji ali fon se ne fleshuje svaki dan...i da nisi dobio kabal uz fon o5 nije razlog kupovati ga radi flashovanja..moze da se pozajmi

kabal jeste stabilniji od bt'a ali sporiji i o5 se sve svodi na isto...c.reader

sto se flashovanja tice to stoji ali fon se ne fleshuje svaki dan...i da nisi dobio kabal uz fon o5 nije razlog kupovati ga radi flashovanja..moze da se pozajmi

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
Dobro,ja sad stvarno ne bih da lupam gluposti (izvinjavam se ako to radim).Ne znam za druge nokie ali e61 ne podrzava bluetooth 2.0 vec 1.2 ili tako nesto,koji moze da gura max 720kbps.I dalje stojim iza toga da je transfer putem kabla brzi od bluta.
Fain2daniel,mozes li da navedes izvor za date informacije? tnx
Fain2daniel,mozes li da navedes izvor za date informacije? tnx
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt: