Ne dozvolite da vas "serviseri" deru! Pitajte...
ja imam problem sa nokiom 6030. treba mi kod za vracanje za fabricko podesavanje, a ne znam gde mi je ni da li sam ga uopste imala.
tel. mi ne reaguje na punjac, au jednom servisu su mi rekli da je u pitanju verovatno jack za punjenje, u drugom da vratim na fabricki podeseno i sacekam par dana. tel. se prazni, a ne reaguje ni na jedan punjac...
pomozite!!!
tel. mi ne reaguje na punjac, au jednom servisu su mi rekli da je u pitanju verovatno jack za punjenje, u drugom da vratim na fabricki podeseno i sacekam par dana. tel. se prazni, a ne reaguje ni na jedan punjac...
pomozite!!!
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
blago tom serviseru koji resava problem sa punjenjem vracanjem telefona na fabricka podesavanja. to je cista glupost i pozdravi svog servisera i reci mu da jede g.... a ako bas hoces kod on je fabricki 12345 ako ga nisi menjala ali to ti milion posto nece resiti problem za punjenje. odnesi telefon u pravi servis ali prvo probaj da punis sa drugim punjacem (ako ti vec nije palo na pamet da probas) i to sa starijom verzijom punjaca tzv kockom.
Phone market
sve za vas mobilni telefon
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Jun 2006. 23:49
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
imam ja resenje za tvoju v3 imam par resenja od kojih ce bar jedno da upali ali sva su resenja hardverska tako da ne znam koliko sam mozes da ih odradis. ako mozes ok poslacu ti slike kako da uradis na mail. a ajde da probamo jedno resenje koje zna dosta puta da upali. skini gumicub koja poklapa rupu za antenski adapter (nalazi se sa zadnje strane kruznog je oblika i u boji je maske). izvadis taj gumeni cep i videces deo za antenski adapter . uzmi malo parce aluminijumske folije i stavi na tal deo i vrati cep. moguce je da malo pomogne ali trebalo bi odraditi servis.
Phone market
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
-
- Povremeni posetilac
slobodno probaj da mi posaljes na mail ili ako mozes cak i ti da odradis casticu
aj shini mail na stanems85@yahoo.com
PoZ

aj shini mail na stanems85@yahoo.com
PoZ
-
- Povremeni posetilac
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
- man as a boy
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 08. Jun 2007. 13:57
Pozdrav diskutantima!
Pitanje je prvenstveno za PHONE MARKET i one koji se Xtra razumeju, ali bi pomoglo i misljenje drugih koji su imali slicno iskustvo.
U pitanju je Samsung SGH E-330, a manifestacije su sledece:
mobilni funkcionise normalno i zaklopljen je; kada se otvori, na glavnom displeju se nista ne prikazuje i ceo poplavi, dok je pomocni ostao normalan; u nekom drugom pokusaju glavni ostane normalan, a pomocni poplavi ili "pobrljavi"; u nekom trecem pokusaju "pobrljave" oba, dok u petom-sestom oba opet budu normalna; skoro uvek kada se "zaglupljen" iskljuci i ponovo ukljuci bude sve normalno; pokusao sam da ga "zaglupim" tako sto ce se u rasklopljenom stanju displeji ugasiti, a zatim ponovo upaliti (pritiskom na bilo koji taster) ali se neda zbuniti.
Nadam se da je opis bio dovoljno detaljan.
Ako bilo ko ima ideju, hvala!
Ako ne, opet hvala!
Pitanje je prvenstveno za PHONE MARKET i one koji se Xtra razumeju, ali bi pomoglo i misljenje drugih koji su imali slicno iskustvo.
U pitanju je Samsung SGH E-330, a manifestacije su sledece:
mobilni funkcionise normalno i zaklopljen je; kada se otvori, na glavnom displeju se nista ne prikazuje i ceo poplavi, dok je pomocni ostao normalan; u nekom drugom pokusaju glavni ostane normalan, a pomocni poplavi ili "pobrljavi"; u nekom trecem pokusaju "pobrljave" oba, dok u petom-sestom oba opet budu normalna; skoro uvek kada se "zaglupljen" iskljuci i ponovo ukljuci bude sve normalno; pokusao sam da ga "zaglupim" tako sto ce se u rasklopljenom stanju displeji ugasiti, a zatim ponovo upaliti (pritiskom na bilo koji taster) ali se neda zbuniti.
Nadam se da je opis bio dovoljno detaljan.
Ako bilo ko ima ideju, hvala!
Ako ne, opet hvala!
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
- man as a boy
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 08. Jun 2007. 13:57
PHONE MARKET, prijatelju, hvala ti!
Naj-naj-najiskrenije sam se nadao da ce me zaobici "flat kabl" dijagnoza (sto zbog cene, sto zbog onog "kada se "zaglupljen" iskljuci i ponovo ukljuci bude sve normalno", jer se pri svemu tome ne preklapa telefon vec se iskljucuje i ukljucuje u nepromenjenom stanju) ali sta je - tu je!
Mozes li mi preporuciti neki servis jer ni o jednom nemam predstavu o kvalitetu rada. Kako ne bi ispala reklama mozes i PP kontakt.
Znas li ti ili bilo ko kako rade i koji je odnos cena u Roaming-u jer su oni "ovlasceni itd..." za Samsung?
Pozdrav!
Naj-naj-najiskrenije sam se nadao da ce me zaobici "flat kabl" dijagnoza (sto zbog cene, sto zbog onog "kada se "zaglupljen" iskljuci i ponovo ukljuci bude sve normalno", jer se pri svemu tome ne preklapa telefon vec se iskljucuje i ukljucuje u nepromenjenom stanju) ali sta je - tu je!
Mozes li mi preporuciti neki servis jer ni o jednom nemam predstavu o kvalitetu rada. Kako ne bi ispala reklama mozes i PP kontakt.
Znas li ti ili bilo ko kako rade i koji je odnos cena u Roaming-u jer su oni "ovlasceni itd..." za Samsung?
Pozdrav!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
phone market, izvini, ali svaki put kad pogledam Forum iznervira me naslov....zar nije moglo da bude..Ne dozv da vas "serviseri"....bar? Ovako se nekako osecam prozvanim...
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
phone market, reci mi molim te,pojavio se cova na forumu koji tvrdi da na 6233 postoji neka famozna greska na ploci i da zbog toga telefon baguje i da je losa kupovina!
E sad posto radis u servisumi dobro se razumes u te stvari,reci mi dali je to istina ili doticni nema pojma????
Hvala unapred
E sad posto radis u servisumi dobro se razumes u te stvari,reci mi dali je to istina ili doticni nema pojma????
Hvala unapred
D500&E71
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
licno nisam procitao tu temu ali stavi link pa da pogledam a sto se mog iskustva tice 6233 je jedan pouzdan telefon i do sad sam ih na servisu imao samo zbog softverskih gresaka. a kao drugo ipak je to nokia a ne zajebavaju se oni sa tim znas a i nije vise neki svez model ima vec 8 verzija softvera. samo jedna stvar kad su verzije u pitanju - prva verzija softvera za 6233 bila je nekih 80-ak MB a predzadnja RM-145_dp_v_122.1_mcusw04.91.exe citavih 284.5 MB sto nas dovodi do zakljucka da se dosta radilo na softveru sto se tice 6233
Phone market
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
phone market, evo link,pa 5-6 post od dole,pogedaj pa reci neki komentar,uostalom videces i neko pitanje za servisere (trik...)
viewtopic.php?t=11105
Nego reci mi koliko se krecu mem stick pro duo od 1 i 2 gb? Naravno ako ih jos ima u nabavci
viewtopic.php?t=11105
Nego reci mi koliko se krecu mem stick pro duo od 1 i 2 gb? Naravno ako ih jos ima u nabavci
D500&E71
Zdravo,
Imam problem sa telefonom k500i. Naime telefon koji je jedno vreme jako dobro radio i imao fantastican domet dok sada u uslovima nesto slabijeg prijema veoma lako gubi kontakt sa mrezom tj. prikazuje "no access" ili mu crtice padaju u crveno, prekida se ton tokom razgovora, propusta pozive i sl.
Na istim mestima sa slabijim prijemom (periferija, zatvoreni prostori cak i u centru) moj 6030 korektno radi.
Da imas ideju sta ovde moze biti u pitanju, koliko bi kostala opravka i u krajnjem slucaju da li se uopste isplati popravljati ga.
Imam problem sa telefonom k500i. Naime telefon koji je jedno vreme jako dobro radio i imao fantastican domet dok sada u uslovima nesto slabijeg prijema veoma lako gubi kontakt sa mrezom tj. prikazuje "no access" ili mu crtice padaju u crveno, prekida se ton tokom razgovora, propusta pozive i sl.
Na istim mestima sa slabijim prijemom (periferija, zatvoreni prostori cak i u centru) moj 6030 korektno radi.
Da imas ideju sta ovde moze biti u pitanju, koliko bi kostala opravka i u krajnjem slucaju da li se uopste isplati popravljati ga.
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
ston se tice k500 to je jedan od najgluplje odradjenih telefona sto se antene tice tako da se ne sekiras previse . ako imas odgovarajuci srafciger(odvijac) T6 objasnicu ti kako sam da namestis mrezu na k500
Nego reci mi koliko se krecu mem stick pro duo od 1 i 2 gb?
20 do 25 eura za 1 GB
od 2 GB nemam u ponudi
Nego reci mi koliko se krecu mem stick pro duo od 1 i 2 gb?
20 do 25 eura za 1 GB
od 2 GB nemam u ponudi
Phone market