Koji je po vama NAJBOLJI pametni telefon do sada napravljen??? Ne mislim samo na Nokie, vec na sve "pametne telefone". Ako sam slucajno izostavio neki telefon, neka neko slobodno napise
Poslednja izmena od popste u Sub, 18. Dec 2004. 22:11, izmenjeno 2 puta ukupno.
Jedna ispravka.
Motorola ne prangija symbian vec Windows Mobile platformu.
Isto tako, komotno si mogao staviti 9210, 9300, 9500 jer oni koriste symbian podjednako kao i P800/900/910. Mozda si se trebao ograniciti na S60, ako vec nisi trebao si ubaciti sve
Izvinjam se, ispravio sam gresku. Mislio sam na najbolji smart telefon, ne mora symbian da bude. A stavio sam inace i te Communicator-e, nego nije primo, jer moze samo 10 opcija za glasanje, ja sam prvo nabrojao 27 telefona (svi koji postoje) i onda sam ostavio samo ove poznatije
KAo sto Srbin rece mlogo je bre velik broj tihtelefona ,tako da ova anketa ne igra neku ulogu! A inace ja sam glasao za P seriju SE! Nisam jos cuo da se pojavio 7710, videcemo kakav je kad dodje! Btw zna li neko okvirno kad izlazi?
i ja mislim da ce 7710 biti vrh ponude na njemu su zavrsili sve sto je falilo, stereo zvuk fm radio i naravno sve napredne funkcije koje su vec postojale u drugim modelima, pojavice se u pocetkom 2005.
Jedina mana na 7710 je to sto ce imati onu slabu 1 mpx kameru sa 7610. Mogli su jos malo da se potrude, pa da ubace 1.23 mpx sa 6630. Ipak ce to biti jedan od najskupljih telefona na trzistu, i trebalo bi da ima.
Razlika izmedju tih kamera od 1mpx i 1.23 mpx je smesna i ne vidim kako to mozes uzeti za manu telefonu koji ima sve? Jedino sto je po meni mana je velicina i izgled, ali f-je su extra
Polako, cena od 500e je nerealna jer zivimo u rupi koja pokusava da se locira na mapi sveta, cena od 360e je realna i toliko je u normalnim zemljama i to nije mnogo, narocito kad se uzme u obzir da je telefon tek izasao.
Srbin napisao:Polako, cena od 500e je nerealna jer zivimo u rupi koja pokusava da se locira na mapi sveta, cena od 360e je realna i toliko je u normalnim zemljama i to nije mnogo, narocito kad se uzme u obzir da je telefon tek izasao.
Potpuno se slažem, moja greška, a i sam razmišljam o 6630 samo čekam još malo da se smiri cjena.
Pa ipak nije bas mala razlika izmedju 1mpx (7610 nok) i 1.23(6630 i s700). Sto se rezolucije tice i nije velika razlika, ali je bitan kvalitet slike, a ne broj mpx, a koliko sam ja cuo, kamera ce biti potpuno ista kao i u 7610 i 6670.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.