Pocinje odbrojavanje 10, 9, 8, ... - Docek Topnet-a

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
tui profi
Banned
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2007. 18:25

Post od tui profi »

[quote="eric"][/quote]
Drago mi je, ali to ti je kao da imas p...s, al si impotentan ili nemas zensku! :dry: :dry: Kad vidim da mogu koristim SIM karticu na mrezi 060 ili 061 to ce biti ono pravo, dotle nista... :P :smutny: :? :D Dobro je rekao moj cukundeda, da ne valja poceti nikakav biznis u petak, jer to donosi nesrecu, ali i austrijanci su sujeverni??? :o :D U svakom slucaju bice nam veoma korisno, sto dolazi i Novi operater-Topnet jer gde su bili mt:s-Telekom i Mobtel sa tarifnim dodacima, kao npr. :Omiljen ili Najdrazi broj, (prakticno mozemo pricati jeftino kao na fiksnoj mrezi!), a i cene sms-a su drasticno pali, iako mobilkom jos nije ni poceo da nas bombarduje sa privlacnim ponudama! A to ce morati uraditi, inace bacili su (za licencu i za inovacije) preko pola milijarde evra!!! 8) :D Cak i ova fora sa mts-om je dobra: imace pokrivenu teritoriju skoro cele Srbije (isto k'o Telekom!!!), vec imaju izgradjenu mrezu u Hrvatskoj, Bugarskoj, a posle Srbije dolazi i Makedonija, znaci nisu oni tako glupi, super taktika za Balkan!!! ;) I jos nesto: nemojte zuriti u poslovnice, jer praksa Mobilkoma je, da za online ugovore, narudzbine daje popust ili na cenu fona ili daje pocetni bonus od oko 30evra, ako sklopite online ugovor! :) :) Jedino me nervira sto na austrijskom sajtu nema nista o novom operateru u Srbiji (samo na VIP-u sam nasao neshto); reklamiraju neku novu tarifu, a kod nas uopste nemaju sajt!!! Zaboravite na www.topnet.co.yu. jer to je sajt nekog internet kafica, bogu iza ledja!!! :shock: :o :disgust: Nisu imali vreme da bar neki sajt naprave, ako nisu imali za izgradnju mreze? :o :D :lol: Nadam se da vec iduce nedelje mogu staviti SIM karticu 060 u Vertu Signature (za 1€ naravno, sa ugovorom na godinu dana sa tarifom od 100 din/mesecno, besplatni minuti, poruke, GPRS, 3G... :lol: :D :D :D )! Dotle spavajte mirno, i cekajte odluku RATEL-a!!! :oops: :oops: ;) :D

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih postova!

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

tui profi, odluka je vec donesena
citaj ranije postove

i druga stvar svi se gadjaju silnim milionim ulozenim u mrezu
nista od toga nije tacno jer je do sada placena licenca 320mil+12mil za nac. roaming MTS-a. a onih famoznih 250mil. su ulaganja predvidjena za sledecih 5 godina tako da do sada oni nisu potrosili toliko para
tek ce da trose...
Remember, remember
The 5th of November

tui profi
Banned

Post od tui profi »

[quote="batancev"][/quote]
A ko je ovo pisao juce??? :? :? :P Sad sam vec i ja tako pametan, kao Ti... :) :D Citam ja postove i surfujem na netu preko celog vikenda, 8) ali nervira me to sto stizu nove vesti o signalu: ima ovde, ima i ovde, tamo jos uvek nema..., a sve je to cista glupost, ako ce TopNet koristiti nacionalni roming, zar ne??? :dry: A ono o parama za licencu i ulaganjima nisam ja izmislio, ali sigurno ni Ti ne bi pisao postove da imas sada u dzepu pola milijarde evra... :P :oops: :D :D :D A sta si ono rekao za web sajt Novog Operatera-Topneta? Sad vec imaju dozvolu RATEL-a, a sramota je sto jos uvek nemaju nista na internetu!!! :shock: :o :disgust: :dry: Mi se ovde "svadjamo" :D , kao da je u nasem interesu, da sto pre pocnu da nam uzmu i zadnji dinar, sto nismo dali za mt:s ili Telenor... :lol:

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

moram priznati da sam se pogubio posle par redova ali...
da, juce kada sam pisao da nece valjda cekati ponedeljak nisam znao (odn. nisam video) da su im dali kasno popodne u petak.
to me je iznenadilo i zato sam preneo pisanje u novinama od juce.
i to je sve.
sada samo preostaje da vec jednom (u ponedeljak tj. sutra, mada sumnjam) pokrenu sajt i otvore prodavnice, sto verovatno hoce da urade istovremeno ili sta god vec....
signal je totalno nebitan jer sve dok ne puste svoj i svuda placace penal kod telekoma tako da ce to brzo ici.
a iskreno u nasem je "interesu" da damo koji dinar i ovim novim ako ni zbog ceg drugog onda zbog toga sto su nas stari vec dosta cedili

jedno off pitanje

kako funkcionise telenorova promo dopuna prepaida i gde to pise na sajtu?

kao platis 200 dobijes 300, das 300 dobijes 500
tako mi rece drug, on dopunjavao.ja nista ne cuh
Remember, remember
The 5th of November

TiborNS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 10:12

Post od TiborNS »

tui profi
reko si da na vipu reklamiraju neku novu tarifu? pa gde je to?
Jedino me nervira sto na austrijskom sajtu nema nista o novom operateru u Srbiji (samo na VIP-u sam nasao neshto); reklamiraju neku novu tarifu, a kod nas uopste nemaju sajt!!!

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

Postoji, koliko sam ja upoznat nagradni kredit koji dobijaju korisnici koji nisu duzi vremenski period (6-13 meseci, nisam siguran) dopunjavali svoje pre paid kartice, i u tom slucaju prilikom prve dopune dobijaju 50% vise od iznosa koji su uplatili. Aktivno je negde od novembra 2006. koliko se secam...
djuice user permanently deactivated.

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

hvala
ali ovaj drug sigurno dopunjava cesce tako de se ne uklapa u tih par meseci
i on se sam zacudio kada su mu tako poslali u poruci
Remember, remember
The 5th of November

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Eljem, sto se signala tiche, ja ga u Subotici i dalje ne vidim. A po svemu sudeci i necu jos uskoro :(
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

tui profi
Banned

Post od tui profi »

[quote="TiborNS"][/quote]
Tibore procitaj ponovo moj post: Jedino me nervira sto na austrijskom sajtu nema nista o novom operateru u Srbiji, reklamiraju neku tarifu, a kod nas uopste nemaju sajt!!! U zagradi sam pisao da sam nasao nesto i o nama na sajtu VIPNET-a!!!, tj. o Topnetu-Novom Operateru(Srbija! posto i makedonci se vode pod tim imenom: Novi Operater!) :o :dry:... :D Evo Ti link o novim tarifama Mobilkoma-Austria: http://www.mobilkomaustria.com/CDA/fram ... de,00.html i jos jedan link, vest o trecem operateru u Srbiji na sajtu VIP-a: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8748542&idnews=505382...
@>batancev! ja nisam Tvoj neprijatelj, ne znam sta imas protiv mojih postova, i sto me zafrkavas, naravno da i ja cekam dolazak Topneta, :oops: :) kao dokaz, da pomazem svima ako mogu i znam: evo Ti off topic pomoc: ako dobijes na pripejd broj poruku od Telenora, da prilikom PRVE NAREDNE UPLATE/DOPUNE dobices bonus od +50% na iznos uplate, SAMO onda mozes koristiti ovu promotivnu akciju! Ali pazi! Imas i rok (7-14 dana!) do kog datuma moras dopuniti TAJ broj na koju si dobio poruku! Ja sam dobio vec 4 puta poruku (na 4 pripejd broja, naravno)! :D :D :D Pozzz svima! :) :) :)

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

tui profi, nista ti lose nisam rekao :) niti te zafrkavam :wink:
hvala na odgovoru
znaci treba cekati te sms-ove :smutny:
Remember, remember
The 5th of November

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Zemun donji grad, pokriven, SCG05...
Mene samo 1 zanima, pošto smo mi Srbi narod koji brzo zaboravlja, uopšte vam nije čudna ova situacija, bez sajta, reklame, pompe... novi operater... eto stigao... kao... Nije vam čudno?
Što bar ne puste neke najave paketa ili se javno izvine "eto kasnimo", bezveze
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

vodafon-bre?
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 24. Maj 2007. 17:22

Post od vodafon-bre? »

http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%92%D0 ... 0%BE%D0%BD
znaci bice sa vodafone 200 posto...

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

vodafon-bre?, zanimljivo... Ma sve, sve... ali "Top Net"... nekako mi nije ime za mobilnog operatera... Kao neka internet kompanija, provajder... Mogli su da ga nazovu Vodafone SRB i ajd' zdravo... ili na karaju krajeva samo "Novi"... al' ajd' sad... nema veze.

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

Post od lilici »

U Nisu nema signala ni ne verujem da ce ga biti uskoro. A i nisam video ni jednu jedinu prodavnicu mobilkoma!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Sinoc sam proveravao na vise mesta u NS (detelinara,centar,liman 1 i 2,bulevar oslobodjenja....) i nigde nista nema,ma ni w810 i 6233 nista da uhvate,samo ova dva stara.............
Cekamo dalje!
D500&E71

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Osvanuo ponedeljak :uhuh: još uvek ništa, koga li će sad da okrive umesto RATEL-a...

:dry: Toliko o ozbiljnosti Austrijanaca!

tui profi
Banned

Post od tui profi »

@>batancev!> No problem, sve je OK! :wink: :) Vise me nervira ovaj "Novi Operater"!!!
@>mdenic85!> "vodafon-bre?, zanimljivo... Ma sve, sve... ali "Top Net"... nekako mi nije ime za mobilnog operatera... Kao neka internet kompanija, provajder..." Nisi pazljivo citao moj post, gde bas o tome pricam: Zaboravite na www.topnet.co.yu. jer to je sajt nekog internet kafica, bogu iza ledja!!! Ime TopNet Internet Cafe Club u Prokuplju koristi, jos od 2001god, a na guglu ima bogzna kolko firmi sa imenom TopNeta, stvarno bi bilo bolje Mobilkom (ili Vodafone) Srbija, Topmobil ili bilo sta, ali TopNet stvarno glupo ime za mobilnog operatera!!! :P Danas je vec 4. i tek sada testiraju i to samo u Beogradu, jer iz Nisa, Novog Sada, itd. dolaze negativne vesti, pa kako i kada ce onda krenuti? :o :shock: Secate se kako je bilo kad je dosao Telenor: pokloni, popusti za verne korisnike, besplatan prevoz autobusom u vecim gradovima, nikad vidjena reklama u Srbiji, a ovaj, treci operater? :? :lol: :D :D :D

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

moram reci da se potpuno slazem sto se tice imena
glupo da nema kud gluplje
ali ako ponude dobre cene bice ok

hm.... topmobil... veoma dobro
steta sto njima to nije palo na pamet
Remember, remember
The 5th of November

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

mdenic85 napisao:Mogli su da ga nazovu Vodafone SRB i ajd' zdravo...

Ma da, jednostavno "Vodafone Srbija", ovako stvarno deluju neozbiljno. Mogu oni da zalepe i logo Vodafona na biciklo i kazu da su to kola i to ce biti smesno kao i ovaj TopNet.

Mozda planiraju da se bave pruzanjem Internet usluga, kazu kao zaposlili neke strucnjake, eeee ti su strucnjaci bas strucnjaci ako su dozvolili da treci operater zove TopNet. Licno sam ocekivo da budu ozbiljniji, ovako ovo kasnjenje pa naziv kao naziv nekog Internet kafica...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Pricajte vi,ali oni kad pocnu pa puste pakete za internet besplatne-gprs i kazu pa zato se i zovemo top net,druge funkcije i usluge su nam u drugom planu :lol: :lol: :lol:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Zaključana tema