[quote="eric"][/quote]
Drago mi je, ali to ti je kao da imas p...s, al si impotentan ili nemas zensku!

Kad vidim da mogu koristim SIM karticu na mrezi 060 ili 061 to ce biti ono pravo, dotle nista...

Dobro je rekao moj cukundeda, da ne valja poceti nikakav biznis u petak, jer to donosi nesrecu, ali i austrijanci su sujeverni???

U svakom slucaju bice nam veoma korisno, sto dolazi i
Novi operater-Topnet jer gde su bili mt:s-Telekom i Mobtel sa tarifnim dodacima, kao npr. :Omiljen ili Najdrazi broj, (prakticno mozemo pricati jeftino kao na fiksnoj mrezi!), a i cene sms-a su drasticno pali, iako mobilkom jos nije ni poceo da nas bombarduje sa privlacnim ponudama! A to ce morati uraditi, inace bacili su (za licencu i za inovacije) preko pola milijarde evra!!!

Cak i ova fora sa mts-om je dobra:
imace pokrivenu teritoriju skoro cele Srbije (isto k'o Telekom!!!), vec imaju izgradjenu mrezu u Hrvatskoj, Bugarskoj, a posle Srbije dolazi i Makedonija, znaci nisu oni tako glupi, super taktika za Balkan!!!

I jos nesto: nemojte zuriti u poslovnice, jer praksa Mobilkoma je, da za
online ugovore, narudzbine daje popust ili na cenu fona ili daje pocetni bonus od oko 30evra, ako sklopite online ugovor!

Jedino me nervira sto na austrijskom sajtu nema nista o novom operateru u Srbiji (samo na VIP-u sam nasao neshto); reklamiraju neku novu tarifu, a kod nas uopste nemaju sajt!!! Zaboravite na
www.topnet.co.yu. jer
to je sajt nekog internet kafica, bogu iza ledja!!!

Nisu imali vreme da bar neki sajt naprave, ako nisu imali za izgradnju mreze?

Nadam se da vec iduce nedelje mogu staviti SIM karticu 060 u Vertu Signature (za 1€ naravno, sa ugovorom na godinu dana sa tarifom od 100 din/mesecno, besplatni minuti, poruke, GPRS, 3G...

)! Dotle spavajte mirno, i cekajte odluku RATEL-a!!!
Izmenio:
gameforce:Zabranjeno citiranje celih postova!