KUPI
ISTRAŽI
RAZMENI
PREUZMI
BRZA PRETRAGA
Model telefona

Samsung
Ativ S I8750


 
Važna napomena: Sve cene objavljene na sajtu su informativnog karaktera, obavezno proverite svaku cenu telefonom.
  SPECIFIKACIJA
Osnovno
Market
Status : Stari model
Model : Ativ S I8750
Mreže : 850Mhz, 900Mhz, 1800Mhz, 1900Mhz, HSDPA,
Kućište
Dimenzije : 137.2 x 70.5 x 8.7 mm
Težina : 135 grama
Oblik : touch-screen,
Procesor
Procesor : Dual-core
Takt : 1500 MHz
Baterija
Vrsta : Li-Ion
Kapacitet : 2300 mAh
Ostalo
Ostalo : vibracija, kompas, akcelerometar,
Ekran
Glavni
Tip : Super AMOLED
Veličina : 4.8 inča
Broj boja : (24-bit) 16.777.216 boja
Rezolucija : 720x1280 piksela
Ostalo : osetljiv na dodir,
Kamera
Glavna
Orijentacija sočiva : sa zadnje strane
Broj piksela senzora : 8.0 megapiksela
Rezolucija fotografija : 3264x2448 piksela,
Rezolucija videa : (1080p) 1920x1080 piksela,
Ostalo : video zapis, blic, autofokus,
Pomoćna
Orijentacija sočiva : sa prednje strane
Broj piksela senzora : 1.9 megapiksela
Zvuk
Reprodukcija
Format melodija : mp3, aac, wav,
Ostalo : spikerfon,
Memorija
Operativna
RAM : 1024 MB
Interna
Kapacitet : 16384 MB
Eksterna
Podržani formati : microSD (Trans Flash),
Maximalno podržano : 32768 MB
Softver
Operativni
sistem
Vrsta : Windows Phone
Verzija : 8.0
Podržani formati : aac, wav, mp3, mp4, wma, H.263, H.264,
Funkcije
Osnovne : kalkulator, kalendar, alarm,
Napredne : pozivanje glasom, snimanje glasa,
Komunikacija
Lokal
Kablom na : USB 2.0 port, 3.5' audio,
Bežično : bluetooth 3.0,
Udaljeno
Prenos podataka : GSM (9,6 Kb/s), GPRS (115 Kb/s), EDGE (236 Kb/s), HSDPA,
WAP pretraživač : 2.0
Podržane tehnologije : SMS, EMS, MMS, WiFi, GPS, GLONASS, SyncML, DLNA,

  KOMENTARI
Formular za dodavanje Vašeg komentara
Ime :   
Na komentarima NIJE DOZVOLJENO: ubacivanje linkova u tekst, psovanje, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, reklamiranje, cene u zemlji/inostranstvu, spominjanje admina. Sistem blokira komentare koji sadrže nepoželjne reči, preporučujemo da kopirajte tekst komentara pre slanja, specijalno kada kucate duži komentar. Ukoliko Vaš komentar ne zadovoljava zadata ograničenja, preporučujemo Vam da posetite forum sajta.
  P O S L E D N J I H   2 5   K O M E N T A R A
03.01.2016 :: 12:28 h :: IP > 188.117.231.228 :: 1592878
Imam ovaj telefon vec pune 3 godine, i nemam nijednu zamerku.Odlicno radi sve vreme, kamera savrsena, kako prednja, tako i zadnja, baterija traje dosta iako je sve vreme upaljen internet i podaci, memorija super, sve je perfektno. Jos jedan plus je sto mi je pao sa 3.sprata u sneg i apsolutno mu se nista nije desilo. Tako da sve preporuke ukoliko ste ljubitelji Windows telefona!tijanabush
21.08.2015 :: 17:06 h :: IP > 178.148.155.66 :: 1572083
Imam telefon 2 godine. Za to vreme mi je zabagovao samo jednom, baterija jos uvek traje dan i nesto. Jako je brz, kamera odlicna, bukvalno nemam ni jednu zamerku. I iskreno, videla sam jos dosta windows telefona, ovaj mi je najbolji. Sve mi je jasno kad ja ne moram da menjam mobilni posle dve godine, sto je bio slucaj sa svakim proslim jer mu je uvek nesto crkavalo. milena
01.02.2015 :: 11:49 h :: IP > 188.2.57.158 :: 1534584
@milos, nema kod nas u slobodnoj prodaji jer je telefon namenjen za Verizon mrezu koja, iskreno, nemam pojma odakle je. Svakako pokusaj nekako da uvezes sa trzista za koje je namenjeno posto je telefon perverzija.apolo
31.01.2015 :: 23:13 h :: IP > 91.150.106.35 :: 1534503
ponosni sam vlasnik ovog telefon dve nedelje. Pre njega sam koristio lumiu 520 i nekoliko androida, medju kojima je i galaxy s3. Sto se tice ovog telefona imam sledece utiske: brzo i glatko radi, u odnosu na s3 mozda cak i duplo brze, jako je stabilan (mada sve ovo se odnosi na sistem). Sto se hardvera tice, kamere su mu odlice, prednja je savrsena (i za popularni "selfie" a i za skype). Prelep je i elegantan. Imam dve zamerke: baterija mu traje, uz cesto proveravanje instagrama, fejsbuka, dopisivanje na viberu, whatsapp-u i sl, uz 15-ak min razgovora oko 10h (svetlost je podesena automatski, a to je uglavnom medium ili high), voleo bih kada bi izdrzao barem 15-ak sati. Druga zamerka je sto je klizav, pogotovo kada lezim i surfujem netom. Milion puta se desi da mi ispadne iz ruke. Mada ovaj problem moze da se resi kupovinom navlake. Sto se svega ostalog tice telefon je zaista perfektan i preporucujem ga svima, pogotov ako uzmemo u obzir da mu je cena oko 180 jevreja. aca
06.01.2015 :: 11:09 h :: IP > 93.87.161.141 :: 1529000
Upravo sam presao na ovaj tel pa da podelim utiske: WM bas lepo radi za razliku od androida. Jos uvek se navikavam na WM pa mozda jos ne znam da iskoristim sve na telefonu. Malo muke mi je pravilo sto sam morao da otvaram jos jedan mail nalog da bi mogao da se nakacim na WM store jer ne moze gmail. Sto se stora tice ima skoro sve app koje vam trebaju pa i vise ali nisu bas sve toliko dobre (ili se ja nisam navikao) kao na androidu, ali svakako ima za svakoga sta mu treba. E sad telefon se isprazni za neka 2 dana ako se normalno koristi (1-2h razgovora, malo igranja, malo poruka, net...) ne svidja mi se sto je visoko dugme za otkljucavanje pa cesto se desi da pritisnem i volume+- zajedno kad ga palim-gasim. i ne znam da li moze da vibrira dok kucam poruke. sve ostalo je extra i svaka preporuka za telefon.aleha
05.01.2015 :: 12:59 h :: IP > 213.240.0.27 :: 1528819
Posle par meseci koriscenja utisci su sledeci: baterija odlicna, ekran fantastican, procesor i grafika solidni. Estetski veoma lep telefon. Ako igrate dosta igrice oce da se zagreje i da izbaci. Windows po meni jos nije dovoljno zreo operativni sistem. Veoma jednostavan za koriscenje ali je jos uvek daleko od androida. Svi govore o nekoj fenomenalnoj stabilnosti itd ali to verovatno misle ako koristis za poruke i pozive. Ali su na dobrom putu, win 8 je mnogooo bolji od win7, a mislim da ce win 10 biti jos bolji. Sve u svemu jako pozitivan utisak sto se tice telefona.milos
01.01.2015 :: 11:02 h :: IP > 79.101.186.124 :: 1528067
Koristim Atis S skoro godinu dana i prezadovoljan sam. Već neko vreme postoji Win 8.1, ali ne za sve. Ja imam Ativ S iz Italije ( TIM mreža) i nikako da dobijem uptade. Našao sam kako da se uptade-uje telefon, iako nema update za tu zemlju. Prvo treba uraditi back-up, što znači prebaciti sve iz telefona. Telefon se vraća na fabrička podešavanja (slike sa kartice neće da se izbrišu). Treba da se ukuca ( kao da se poziva ) sledeći broj ##634# , da se uđe u skriveni meni, a onda se ukuca *#321647335 da se vidi za koje je tržište napravljen ( meni je označen TIM ). Treba samo izabrati tržište za koje postoji update. Ja sam izabrao NEE ( Nordic countries ), jer postoji Win 8.1. Kada se izabere telefon se vraća na fabrička podešavanja za izabrano tržište. Kad se podigne sistem, kreće update. Prvo manji update, a onda i Win 8.1 ( traje više od pola sata ). Kad se uradi update, dobijate Ativ S sa Win 8.1. Dobro izgleda, fino radi. Prvo što sam primetio je da ne može da se iksljuči vibracija za "back" i "search". Here Drive radi odlično, mogu da se download-uju mape. Pozdrav i srećna Nova godina! :) nebojša
21.04.2014 :: 20:04 h :: IP > 46.99.31.196 :: 1481511
prednosti: notifikacioni centar, posebna zvona za svaku aplikaciju, slika u pozadini na plocicama, lepsi i bolji store, vise plocica na ekranu, kamera na engleskom jeziku radi odlicno sa dosta poboljsanja, here drive besplatan, cortana je dobra ko zna engleski, IE je daleko bolji, pozivi su lepo uredjeni bagovi: na srpskom jeziku kamera ne radi, nekad dugme home treba po drugi put treba pritisnuti da izadjete iz aplikacije,kada otvorite neki messenger(skype, whatsapp, messenger, facebook) i procitate poruku, obavestenje i dalje stoji u notifikacionom centru, malo vise trosi bateriju. propusti: u notifikacionom centru nema opcije za prenos podataka, Novi apdejt bice verovatno 24 aprila koji ce ispraviti mnoge stvari. Pozdravdejan
26.11.2013 :: 21:00 h :: IP > 95.180.113.30 :: 1445004
Telefon je u rangu Galaxy S3 (isti ekran, kamera, procesor). Brz je, ne koci, ne baguje, internet stranice otvara zaista "svemirski". Telefon je direktna konkurencija Lumniji i HTC Windows telefonu, a znacajno je jeftiniji od njih, tako ako neko planira da uzme Windows telefon apsolutno nek ne razmislja i uzme njega. Mada bih sve koji su koristili Android a zele da predju na Windows savetovao neka dobro porazmisle. Jeste Windows telefon brzi i stabilniji od Androida, i po meni ima lepsi i jednostavnije interfejs, ali podrska za Windows telefone je jos uvek nula. Npr neki od nedostataka su: nemogucnost koriscenja i download-ovanja obicne alpha numericke tastature (npr meni ovo najvise smeta), los muzicki plejer, nemogucnost selektovanja vise kontakta u imeniku i dodeljivanja melodije zvona za gruou (zvuci neverovatno kako je windows mogao da napravi ovakav propust), mnogo manje aplikacija, igrica i svega ostalog nego za Android. Kome ovo nisu veliki nedostaci neka uzme ovaj telefon bez razmisljanja jer dobija gotovo identican telefon po performansama kao Galaxy S3, s tim da je po meni lepseg oblika, ali po mnogo nizoj ceni, tako da kupovinom ovog teleona ne mozete da budete na gubitku.zelja
24.11.2013 :: 19:02 h :: IP > 109.92.1.115 :: 1444472
Kupila sam telefon prosle nedelje, radi savrseno! Pre toga sam citala komentare o WP8 naravno strahujuci da nece biti zadovoljavajuc posle Androida i videla da ljudi pisu kako ne "laguje" kao Android... Nije mi bilo jasno o cemu su pricali posto mi se moj telefon cinio sasvim brz, ali onda sam kupila ovaj i shvatila o cemu se radi! Sad kad uzmem svoj prethodni telefon u ruke (Samsung Galaxy S3 mini) vidim koliko je zapravo spor! Sve preporuke, za ove pare ne mozete bolje da dobijete... Pre neki dan je izasao Instagram, zvanicna aplikacija pa sad imam bas sve app koje sam koristila i na Androidu. WP8 ce sigurno jos napredovati, tako da mislim da je ovaj telefon kao i OS pun pogodak! korisnica
22.10.2013 :: 23:23 h :: IP > 178.148.207.218 :: 1436831
Bio sam skeptičan, posebno jer posedujem nekoliko android uređaja, ali sam imao veliku želju da probam win phone. Kao što je Dušan napomenuo, telefon izgleda 20 puta bolje nego na slikama, a ekran je fenomenalan. Kamera, nikad bolju nisam imao, prezadovoljan sam. Gledao review na yt, kažu da je ista kao od S3. Aplikacija nema previše, najveći nedostatak je oficijalni dropbox iako ima različitih klijenata. S druge strane, skydrave se takođe pokazao kao dobra opcija a posle malo istraživanja može se malte ne za svaku aplikaciju naći nešto slično. Za igrice mi se čini da nije, mada ga iskreno i nisam probao na tom polju. U svakom slučaju za ove pare vredi kao android od 300-400 eur bez greške i slobodno mogu da kažem da je mnogo bolji od HTC desire x koji mi je drugi telefon. uroš
22.10.2013 :: 19:49 h :: IP > 188.2.34.218 :: 1436752
pozdravi svima! posle nedelju dana upotrebe ovog telefona, imam samo reci hvale, najpre moram da napisem da telefon izgleda mnogo bolje uzivo nego na slikama, nista ne skripi, deluje kompaktno a siva boja mu stoli odlicno. narocito zadnja strana telefona je lepa. Sto se tice operativnog sistema, ja sam vise nego zadovoljan. Nasao sam sve aplikacije koje su mi bile potrebne, od recnika do vremenske prognoze, nije istina da zaostaje za androidom. Realno android ima vise aplikacija, ali ako govorimo u upotrebljivosti istih, onda windows ne zaistaje uopste. telefon radi bez bagovca, sve je perfektno i jako brzo. Sto se tice baterije, meni traje nesto duze od jednog dana, s tim sto napominjem da uglavnom pricam, i koristim wi fi po 20 minuta dnevno. Mislim da je to vise nego odlicna ergonomija telefona. Nadam se da sam pomogao nekom buducem kupcu da donese odluku i da kupi ovaj telefon, mislim da se nece pokajati. pozdravdusan
12.10.2013 :: 09:58 h :: IP > 24.135.85.8 :: 1434556
sto se tice baterije mozes mozda moze da,izdrzi u 2 g rezimu data conection da se stavi na off brightness na low al opet napolju ne znam sta ces videti sto se tice kamere ista je kao na s3 nisam primetio neku razliku ali ono sto ce verovatno da vas sve izludi je screen rotation ne postoji opcija da se iskljuci da znate a nisam video ni da su izbacili neku aplikaciju za to tako da cim malo nakrivite phone ide u wide ...Postoje ogranicenja u odnosu na android to je sigurno al opet kazem meni je android iskreno dosadio za moje potrebe tel je extra .milos
11.10.2013 :: 00:04 h :: IP > 24.135.85.8 :: 1434308
Kao stariji korisnik win telefona nadam se da cu olaksati buducim kupcima kupovinu ovog win telefona. Ekran ima identicnu matricu kao s3 ako ne istu.Po obliku telefon najvise lici na note 2 ne na s 3 .Procesor i memorija telefona su i previse nafrizirani za ovaj sistem nemate o cemu da,brinete dal koci dal secka ...Kamera sasvim solidna i prednja i zadnja slike lepse nego na,pola android telefona u istoj klasi .Baterija od 2300max traje najvise jedan dan wi fi sms facebok muzika viber whats up igrice to je to maximalno jedan dan .Korisnici androida ce imati problem sa navikavanjem na ovaj sistem jer ima potpuno drugaciji interfejs od androida ali lepse izgleda cak i aplikacije koje su zajednicke za,ova 2 sistema,meni licno lepse izgledaju na win platformi.Mnogi se nece sloziti sa ovim ali vecina win telefona je mnogo kvalitetnine odradjena u smislu materijala izrade hardwera ekrana itd u odnosu na android ali ne moze da se probije na trziste prvenstveno zbog svoje zastupljenosti u svetu sto je i logicno u odnosu na android.Mane ovog telefona su sledece ,vecinu aplikacije koje budete skidali sa marketa se placaju i da biste mogli da,ih kupite morate da reg platnu karticu znaci nije kao na android platformi gde vecinu aplikacija placate preko mobilnog racuna .Aplikacija imate mnogo manje nego na google marketu.Telefon ne moze da se puni ugasen vec se automatski pali kad ga stavife na punjac to je normalno nije bag.Ukoliko vam je android postao dosadan ovo je pravo osvezenje.Ukoliko sagledate cenu uredjaja i ono sto on nudi videcete da se kupovina itekako isplati al sad ukusi su razlicati ja sam do skoro nosio 3milos
29.09.2013 :: 14:58 h :: IP > 178.222.107.201 :: 1431569
Sedam dana koriscenja ovog telefona i za sada nisam nasao na neke nelogicnosti ili zamerke.Koristiti telefon samo za razgovore ukupno do dva sata ,pedesetak poruka ,rucno proveravanja mailova ,bez muzike i interneta provereno preko 48 sati ,uz maximalno koriscenje dataconection-ON,sihronizacija 3 maila,vreme-prognoza ,facebook ,razgovor ,poruke, muzika ,video,you tube,otprilike oko 6 sati aktivnan tel,izdrzi ujutro od 5h do 23h a da ostane negde od 10 do 12 napunjenost baterije,bluetooth prenos radi normalno,mozes da zakacis za bilo koji komp prenos failova radi normalno,ekran je savrsen za ovu cenu,ponovicu se za ove pare nema bolje ,po meni je ovo trnutno odnos cena najbolji WP8 cak ima neke stvari koji drugi nemaju.Radio nema i malo je problem ako je neko navikao na besplatno koriscenje navigacije,za sve ostalo velika preporuka ,ako nekog interesuje nesto slobodno neka pita,poz.wolf
22.08.2013 :: 22:35 h :: IP > 178.148.78.224 :: 1423711
Elem...korstio sam HTC 8x 15tak dana i dva dana Lumiu 920 i sad sam uzeo Ativ S. Ativ S ima je najlasi (u odnos una 8x nista posebi, ali 920 je teska), u ruci Ativ S pruza najlepsi osecaj (to malo cudno zvuci za plasticni samsmug, ali tako je), najmanje se greje prilikom razgovora (15 - 20 min razgovora telefon se minimalno greje) i po meni ima najlespi ekran (meni se svidja amoled, za razliku od ispranih boja na lcd ekranima). Kvalite izrade je odlican, iako je ceo plastaika (mada i druga dva modela su plastika). Jedina "mana" u odnosu na Lumiu, je sto nece nikada imati softvesku podrsku kao Nokia. Dakle ako vam je dovoljno to sto sam WP nudi ovo je dolican telefon. Kada ubacimo cenu u ceo miks jasno je da je Ativ S odlicna kupovina. Od Nokije bi jedino mogao da uzmem 925 i verujm da bi on bio prava mera, ali je za sada cifra isuvise jaka.zika
27.06.2013 :: 20:11 h :: IP > 178.148.0.14 :: 1411175
Odlican tel.Imam ga nedelju dana i za sada su utisci fantasticni. Pre WP8 sam koristio Android, a ios koristim i dalje. Za ove pare bolji premium tel ne moze da se nadje. Baterija odlicna, ekran fenomenalan, kamera super, softwer bez laga. Jedina fora je sto samsung ne dize previse prasine oko njega po pitanju marketinga i odmah su ljudi manje zainteresovani. WP8 skroz OK. Bio sam skeptican ali nema razloga. Preporuka! p.s. ima da se nadje i za 260e iz prodavnice, ko nema u vuglu ima u guglu :)johnny.the.boz
   
  * maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Cena je izražena u evrima radi       lakšeg snalaženja, plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti. Uslovi korišćenja Mail: mobilnisvet.com@gmail.com - Sva prava rezervisana. © 2003-9044