Screenshot možeš lako postaviti, mislim da Omnia čak ima i preinstaliranu app za to (ako ne, ima ih za "skinuti"), snimiš, upload na recimo photobucket.com, kopiraš image link ovde i kraj.
Stilus = OlovkicaElektro napisao:3. Od touch screen-a ochekuj shta hocesh (subjektivno mishljenje), jer je skroz ok. Ako bih ti rekao da sam do sada stilus upotrebio kao misha samo na pola sata, i to da vidim kako to radi, to bi ti verovatno govorilo neshto. Sve radim prstima, u retkim sluchajevima tu je olovkica.
Postoje oznake na osnovu kojih mozes da utvrdis za koje trziste telefon ali napamet nisam u stanju da ti napisem tacne kodove. U principu izaberes Start->Settings->System->Version i u kod verzije deo informacije je trziste kome je namenjen telefon,MilanDC napisao: 5. Da li kod samsunga postoje neke oznake koje govore za koje trziste je telefon namenjen? Znam da kod nokije prema tim kodovima moze da se vidi za koje trizste je telefon namenjen, sto opet moze dosta da govori o nekom kvalitetu.
tomas.hokenberi napisao:Stilus = Olovkica
Pretpostavljam da si mislio na "Finger mouse" odnosno "opticki touchpad"
Jeste to korišćeno nekada, ali kao "najbolja kamera na Windows mobilnom telefonu".MilanDC napisao:cak koriste recenice kao "najbolja kamera na mobilnom telefonu"