Par pitanja kao neko ko bi ovih dana trebalo da postane vlasnik ovog telefona:
1. Citajuci neke testove ovog telefona, kao jedna od glavnih 
prednosti, navodi se upravo kamera, koju bas svi maksimalno hvale i cak koriste recenice kao "najbolja kamera na mobilnom telefonu". Opet vidim da vi ovde dosta olako prelazite preko kamere i da govorite da je losa. Ja sada ne znam sta da ocekujem. Na ovom 
linku stoji nekoliko slika koje su po mom misljenju fenomenalne. Ne znam sada sta da mislim jer ove slike su stvarno odlicne, a opet vi govorite kako kamera ne valja.
2. Nije mi jasna ova rezolucija posto vidim da se svi nesto zale na nestandardnu rezoluciju, pa me interesuje sta to konkretno znaci u praksi i da li uopste mogu da koristim programe od drugih "standardnih" wm telefona, ili zbog rezolucije to nije moguce?
3. Kao korisnik iphone 3g sta mogu da ocekujem od touch screen-a? Citao sam negde da dosta slabije reaguje na dodir od iphone-a i da ima dosta slucajeva kada bez stilusa nije moguce pokrenuti nesto.
4. Iphone-ove (tri komada) sam promenio - prodao jer su svi novi iz fabrike imali jedan ili vise stuck/dead piksela. Kakava je situacija kod samsung-a po ovom pitanju? Ako i on ima istu vrstu problema, onda ne bih ni uzimao telefon. I procitao sam negde da u windows folderu postoji neki lcdtest.exe koji radi nesto sa ekranom, ali ne znam sta, da li ga testira za mrtve piksele ili sta?
5. Da li kod samsunga postoje neke oznake koje govore za koje trziste je telefon namenjen? Znam da kod nokije prema tim kodovima moze da se vidi za koje trizste je telefon namenjen, sto opet moze dosta da govori o nekom kvalitetu.
6. Znam da je nezahvalno pitanje, ali sta mislite koliko cu izubiti na vrednosti telefona, ako uzmem neki samsung, konkretno omniu? Dakle koliko samsung kao brend i ovaj konkretan model moze da drzi cenu? Interesuje me kada ga budem prodavao, da li cu i koliko izgubiti na njemu?
To su neka standardna pitanja. Ako mislite da ima jos nesto sto bi kao korisnik symbian telefona trebalo da znam, molim vas da mi napisete. Takodje vas molim da odgovorite na ova pitanja sto pre, posto treba da odlucim za dan ili dva da li uzimam omniu, a od ovih stvari koje sam napisao zavisi da li cu je i uzeti ili ne.