Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Diamond ima na papiru a i u praksi losiju bateriju,snaga joj je 900mAh,i urednog koriscenja traje oko dan i po,jedva dva.medjutim HTC je izbacio i jacu bateriju za Diamond od 1340 mAh,koja dolazi sa drugim matiranim poklopcem,koji udeblja sam uredjaj za nekih 2-3mm,i koja mu daje APSOLUTNU prednost u odnosu na Omniu.bateriju sam kupio u Engleskoj ,placena 40 funti.s njom od punjenja do punjenja prodje oko 2,5 do 3 dana.
Diamond nabavljati iskljucivo sa jacom baterijom i tad mu nema premca!
Diamond nabavljati iskljucivo sa jacom baterijom i tad mu nema premca!
live long and prosper
luca, kod mene radi tako listanjem odnosno prstom..hm...
goxee, ja sam uzela kod nas futrolu crvenu od iphone i koristim za omniu,extra je, kada povuces gornji dio ima dole ko produztak neka traka i izvuce ti tel.do pola iz futrole,tako da ne moras cackat po futroli,i mucit se da izvuces tel..
hm..sad se zapetlja,nadam se da ste razumili,
kod nas ima takvi futrola na svakom cosku,mislim u svakoj radnji koja se bavi prodajom mob.i nije skua
goxee, ja sam uzela kod nas futrolu crvenu od iphone i koristim za omniu,extra je, kada povuces gornji dio ima dole ko produztak neka traka i izvuce ti tel.do pola iz futrole,tako da ne moras cackat po futroli,i mucit se da izvuces tel..
hm..sad se zapetlja,nadam se da ste razumili,
kod nas ima takvi futrola na svakom cosku,mislim u svakoj radnji koja se bavi prodajom mob.i nije skua
takvu samo crnu futrolu kao što jaca_85 kaže sam platio 350din...eXtel ili tako neka "marka", sasvim lepo deluje...nego...
i dalje tragam za TV kablom, da li je neko pokušao da na bilo koji način prebaci sliku na tv direktno iz telefona??? ima li neka domaća verzija takvog kabla, mislim da je neko nešto sa nečim spojio-zalemio...
bilo bi mi od koristi...
i dalje tragam za TV kablom, da li je neko pokušao da na bilo koji način prebaci sliku na tv direktno iz telefona??? ima li neka domaća verzija takvog kabla, mislim da je neko nešto sa nečim spojio-zalemio...
bilo bi mi od koristi...
bas je zanimljivo ovde
skroz sam nova u ovome i imam par pitanja:
---gde kupujete te torbice sa dodatkom za izvlacenje u Bgu?
---ako moze neko da mi napise na pvt gde da skinem Spb mobile shell 3 a da nije probna verzija, bila bih zahvalna
---imam problem sa tonom na telefonu kad ubacim slusalice, uzasno se slabo cuje- i radio i mp3. probala sam ona podesavanja u sound testeru ali podjednako je tiho. inace bez slusalica se cuje sasvim solidno

skroz sam nova u ovome i imam par pitanja:
---gde kupujete te torbice sa dodatkom za izvlacenje u Bgu?
---ako moze neko da mi napise na pvt gde da skinem Spb mobile shell 3 a da nije probna verzija, bila bih zahvalna
---imam problem sa tonom na telefonu kad ubacim slusalice, uzasno se slabo cuje- i radio i mp3. probala sam ona podesavanja u sound testeru ali podjednako je tiho. inace bez slusalica se cuje sasvim solidno

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
glupog li odgovora ali...pogledaj kolika ti je jacina zvuka telefona i slusalice pored i stavi na max...zatim pogledaj jacinu zvuka playera u kome pustas ako i to nije onda pogledaj da preko tockica na slusalicama povecas i smanjih ton mozda je do toga....Ili probaj neke druge slusalice. 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
wictory, omnie su poznate da imaju malo slabiji zvuk slusalica, i ja sam imala takav isti problem..jednostavno nisam cula muziku kada prode auto pored mene..a za radio da i ne govorim...
jos pogotov sto sam ja navikla da mi bude bas jaka muzika...
a ja sam to rijesila tako sto sam instalirala player pocket music...a za radio nemas rijesenje.. a slusaj muziku preko pocket music-a izuzetno je jak...
jos pogotov sto sam ja navikla da mi bude bas jaka muzika...
a ja sam to rijesila tako sto sam instalirala player pocket music...a za radio nemas rijesenje.. a slusaj muziku preko pocket music-a izuzetno je jak...

jaca_85, tacno tako. Pocket music daje naj jaci zvuk. Na zvucniku telefona treba cak paziti da se ne pretera. Mozda bi mogao da rikne zvucnik. U slusalicama se isto bolje cuje ali cini mi se opet ne dovoljno. Ne znam kakva su iskustva sa stereo bluetooth slusalicama. Mozda je to neko resenje za mp3. Probao sam bluetooth za razgovor i cuju se sasvim OK. Radio i dalje ostaje ne resen. Napominjem da je u podesavanjima sve stavljeno na max.