Samsung i900 Omnia

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Dec 2006. 16:06

Post od drgrabez »

Diamond ima na papiru a i u praksi losiju bateriju,snaga joj je 900mAh,i urednog koriscenja traje oko dan i po,jedva dva.medjutim HTC je izbacio i jacu bateriju za Diamond od 1340 mAh,koja dolazi sa drugim matiranim poklopcem,koji udeblja sam uredjaj za nekih 2-3mm,i koja mu daje APSOLUTNU prednost u odnosu na Omniu.bateriju sam kupio u Engleskoj ,placena 40 funti.s njom od punjenja do punjenja prodje oko 2,5 do 3 dana.
Diamond nabavljati iskljucivo sa jacom baterijom i tad mu nema premca!
live long and prosper

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

to si u pravu... meni je samo ta baterija pravila probleme kada sam imao Diamond... ipak je HTC - HTC... 8) 8) 8)

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

slazem se jer ga posedujem .... samo je te jaca baterija SF kod nas naci !!! ja sam tvrdoglav pa ga necu menjati iako meni jedva izgura dan ... no cale hoce da uzme Omniu pa mi je trebala info DANAS ...... uzeo je u medjuvremenu tako da ce sam saznati koliko mu traje baterija

u svakom slucaju hvala

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ajde ako neko zna...

gde god da smestim slike, bilo to my storage-pictures ili neki folder u my device, nigde nemam opciju da, kada otvorim prvu, slike listam dalje redom, ne izlazeci iz prve... :roll: ko je razumeo-shvatice... :wink: :wink: :wink:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Sama Samsung OMNIA,nema tu mogucnost.
Preporucio bih ti da potrazis neku applikaciju,koja ima tu,"specificnu" mogucnost.
luca napisao:ne izlazeci iz prve...

Slika

Dotore
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 12:03
:: Samsung Galaxy S III
:: Samsung Omnia i900

Post od Dotore »

luca, imas najobicniji media album na OMNIJI, otvoris jednu sliku i listas dalje preko touchscreen'a !!!!!!! 8)
Samsung Galaxy S III

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa to sam i probao i nece. kada otvorim prvu ili jednu bilo koju, nece da mi lista povlacenjem prsta preko ekrana a takodje nema ni opcije od ponudjenih da prikaze sledecu sliku bez ''gasenja'' prve... :unsure: :unsure: :unsure:

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

luca, kod mene radi tako listanjem odnosno prstom..hm...
goxee, ja sam uzela kod nas futrolu crvenu od iphone i koristim za omniu,extra je, kada povuces gornji dio ima dole ko produztak neka traka i izvuce ti tel.do pola iz futrole,tako da ne moras cackat po futroli,i mucit se da izvuces tel..
hm..sad se zapetlja,nadam se da ste razumili,
kod nas ima takvi futrola na svakom cosku,mislim u svakoj radnji koja se bavi prodajom mob.i nije skua

zare.king
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 05. Apr 2009. 16:16

Post od zare.king »

takvu samo crnu futrolu kao što jaca_85 kaže sam platio 350din...eXtel ili tako neka "marka", sasvim lepo deluje...nego...
i dalje tragam za TV kablom, da li je neko pokušao da na bilo koji način prebaci sliku na tv direktno iz telefona??? ima li neka domaća verzija takvog kabla, mislim da je neko nešto sa nečim spojio-zalemio...
bilo bi mi od koristi...

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Proizvodjac doticne futrole je firma eX-Tel,Madjarska.
Da si prelistao temu "malo" unazad,procitao bi da resenje postoji.
Mozes da iskoristis Tv-Out kabal od U600 ili U700,nisam tacno siguran.
Moraces da pogledas.
Slika

goxee
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 22:24

Post od goxee »

Kada pokusam da upalim kameru pojavi mi se poruka "Not enough video memory. Please close other applications and try again." A koliko vidim sve aplikacije su mi zatvorene, ili nisu... :wacko:
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

wictory
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 31. Maj 2009. 03:06

Post od wictory »

bas je zanimljivo ovde :)
skroz sam nova u ovome i imam par pitanja:
---gde kupujete te torbice sa dodatkom za izvlacenje u Bgu?
---ako moze neko da mi napise na pvt gde da skinem Spb mobile shell 3 a da nije probna verzija, bila bih zahvalna
---imam problem sa tonom na telefonu kad ubacim slusalice, uzasno se slabo cuje- i radio i mp3. probala sam ona podesavanja u sound testeru ali podjednako je tiho. inace bez slusalica se cuje sasvim solidno :smutny:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Od mene,za dobrodoslicu,imas Spb Mobile Shell 3.0/stable ver. na PP :wink:
Slika

wictory
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od wictory »

mnooogo dobar! ovaj Shell!!!!!!
i sve ostalo, hvala!!!!

ipak, problem se tonom je ostao neresen :(

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

glupog li odgovora ali...pogledaj kolika ti je jacina zvuka telefona i slusalice pored i stavi na max...zatim pogledaj jacinu zvuka playera u kome pustas ako i to nije onda pogledaj da preko tockica na slusalicama povecas i smanjih ton mozda je do toga....Ili probaj neke druge slusalice. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

wictory, omnie su poznate da imaju malo slabiji zvuk slusalica, i ja sam imala takav isti problem..jednostavno nisam cula muziku kada prode auto pored mene..a za radio da i ne govorim...
jos pogotov sto sam ja navikla da mi bude bas jaka muzika...
a ja sam to rijesila tako sto sam instalirala player pocket music...a za radio nemas rijesenje.. a slusaj muziku preko pocket music-a izuzetno je jak... :roll:

wictory
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od wictory »

Dimi naravno da sam probala sve to...pre bih rekla da je Jaca u pravu. Moj prosli samsung je imao bas jak zvuk a omniu u prevozu ne cujem...probacu sa tim programom on mi je poslednje resenje.... :cry:

banelaki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 02. Jun 2006. 14:06

Post od banelaki »

jaca_85, tacno tako. Pocket music daje naj jaci zvuk. Na zvucniku telefona treba cak paziti da se ne pretera. Mozda bi mogao da rikne zvucnik. U slusalicama se isto bolje cuje ali cini mi se opet ne dovoljno. Ne znam kakva su iskustva sa stereo bluetooth slusalicama. Mozda je to neko resenje za mp3. Probao sam bluetooth za razgovor i cuju se sasvim OK. Radio i dalje ostaje ne resen. Napominjem da je u podesavanjima sve stavljeno na max.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

jaca_85,wictory, Ako niste,probajte i sa kodom *#0002*28346# .
Samo,budite oprezne dame.Moze crći zvucnik ukoliko preterate.
Slika

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jaca_85 »

znam za taj kod al nesto se ja ne usudujem,bas nisam za to,da mi crkne zvucnik :wacko:
meni je pocket music jko dobro napravio,dobro cujem sada,naravo osim radija al sta ce mi i ne slusam ga..a muziku kada je slusam jako mi je dobar zvuk i jak i cist

Odgovori