Dpb, Tako je kada potrosac u Srbiji nije zasticen i pitaj boga kad ce, a ne kao u nekim drugim zemljama.
lesa0208, Moja greska, totalno sam nova po pitanju androida pa ucim usput. Mada jesi li ti siguran u to, jer bi to onda znacilo da je covek napravio neku novu distribuciju OS zasnovanu na androidu nesta poput ubuntua koji je nastao od debijana.
Jel moze pomoc oko ovoga ili moram za svaku ponaosob da trazim aplikaciju na marketu:
1) gde se proverava koliki si kB potrosio bilo preo 3G ili WiFi a da nije instalirana aplikacija?
2) gde moze da se proveri koliko je baterije ostalo ali da nije instalirana aplikacija za to?
3) kako se vraca tel na prvobitno stanje, kao da je tek kupljen, koja je kombinacija tastera ili se unosi neki kod?
Igo sam instalirao samo jos da ga ispodesavam (covece mnogo jednostavnije od Garmina)
Covece kad se setim da sam pre dve godine hteo da kupim neki tel na WM samo zbog Igo-a koliko je bio mocan i sad cu konacno imati prilike i da ga istestiram napolju a ne samo na PC kao tada