Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Baraba, Hvala. Nisam ni mislio na taj centralni, nego na ta dva na dodir :).
Inace jel se gubi garancija ako se tel root-uje i stavi neki custom rom?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

slavko101, kao sto rece Baraba, samo ti je srednje dugme mikrofon i kamera bez folije sve ostalo je pokriveno

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

slavko101
Препорука за Capdase силиконске облоге, користим једну на Сл-у и одлично лежи. :wink:
Слобода или смрт

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

slavko101, normalono da se gubi garancija ako ga pre nego sto ga odneses u servis nevratis na stock ROM

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

lesa0208, Negde na netu sam video da ima folija samo kao pravougaonik da pokriva ekran bez tastera pa reko' da proverim, hvala :)
bestboy, Hvala na preporuci :)
Dpb, To mi je bas glupo, 'ajde razumem za vlasnicke OS kao Symbian, ali ovaj je otvorenog koda. Mislim niko od tih custom romova ne pravi od nule vec iskoristi ovaj oficijelni pa ga onda malo doteruje. Al' dobro sta je tu je, vazno da sada znam.

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

slavko101, pa druze njima je u servisima cilj da ti nepriznaju garanciju i na sve gledaju i probaju na svakave foe da ti ne priznaju garanciju

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

slavko101, ne bih se slozio sa tobom da ne prave od nule :D. Imas dosta romova koji se prave od nule CM je jedan od tih romova :D

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

Dpb, Tako je kada potrosac u Srbiji nije zasticen i pitaj boga kad ce, a ne kao u nekim drugim zemljama.
lesa0208, Moja greska, totalno sam nova po pitanju androida pa ucim usput. Mada jesi li ti siguran u to, jer bi to onda znacilo da je covek napravio neku novu distribuciju OS zasnovanu na androidu nesta poput ubuntua koji je nastao od debijana.
Jel moze pomoc oko ovoga ili moram za svaku ponaosob da trazim aplikaciju na marketu:
1) gde se proverava koliki si kB potrosio bilo preo 3G ili WiFi a da nije instalirana aplikacija?
2) gde moze da se proveri koliko je baterije ostalo ali da nije instalirana aplikacija za to?
3) kako se vraca tel na prvobitno stanje, kao da je tek kupljen, koja je kombinacija tastera ili se unosi neki kod?
Igo sam instalirao samo jos da ga ispodesavam (covece mnogo jednostavnije od Garmina) :D
Covece kad se setim da sam pre dve godine hteo da kupim neki tel na WM samo zbog Igo-a koliko je bio mocan i sad cu konacno imati prilike i da ga istestiram napolju a ne samo na PC kao tada :D

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

slavko101, za sve to što ti želiš ti je najbolji program pa marketa norton utilites on sve te podatke koji tebe interesuju objedinjuje i pored toga extra izgleda i ima mogućnost da se iz njega instaliraju aplikacije sa sd kartice i još dosta drugih korisnih stvari. A što se tiče vračanja na prvobitno stanje ideš u podesavanja>privatnost>vracanje na fabricka podesavanja i to je to

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

slavko101, slavko ja siguran jer koristim android od prvog android telefona nekada od 2009 godine :D
Za bateriju ides u settings i nadjes battery settings i tu ces naci koliko ti je baterije ostalo

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Da li mogu da se povezem s lap topom da mi s2 posluzi kao ruter, tako sam se ranije dok sam imao nokiu povezivao,i koristio net preko komps.hvala na odgovorima, ja ne znam za vas ali meni bat.traje najduže oko 15sk sati aktivnog korišćenja.ne koristim wifi niti igram igrice znaci samo net sms i pozivi sli ništa previše.ako neko može da mi pomogne kako da podesim tel da mi duže traje bat.podešeno mi je trenutno ovako
Ekran se isključuje na 15s
Osvetljenje ekrana je automatski
Isključeni su oni tasteri sto svetle

Gps je isklj.
Automatski update je isključen
Eto to je čega mogu trenutno da se setim sto se tice podešavanja .hvala unapred za odgovore
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 04:46

Post od spot »

Ljudi,

Da li moze mozda slika, kad me neko poziva ili kad ja pozivam da bude malo veca ili ne ?

Hvala.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

spot, iam jedan program zaboravio sam kako se zove ali probaj sa full screen call photo da nadjes radi bas to sto tebi treba

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 17. Nov 2011. 16:14

Post od gasmias »

spot napisao:Ljudi,

Da li moze mozda slika, kad me neko poziva ili kad ja pozivam da bude malo veca ili ne ?

Hvala.
može sa ovim: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1362840

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Da li je neko mozda provalio kako da se iskljuci rotacija ekrana pri pozivu ali samo pri pozivu?
Svidja mi se default dialer, ali me uzasno nervira kada me neko zove i izvadim fon a slika u landscape...

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Dpb »

Jorda, ja mislim da je to nemoguće rotacija je ili uključena ili isključena ne može da se bira kada da bude uključena a kada ne

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Upravo sam instalirao ovo gore sto je gasmias ostavio link i nije los dialer uopste, malo je sporiji ali mislim da cu ga zadrzati jer ne postoji rotacija kod njega i contact slike su bolje.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Da li je probao neko ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1222368
Kada flešnem fajl nemam signal tj mrežu, vratim Stock Dialer i sve je ok, ima li neko rešenje za snimanje razgovora na SGS2?

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 17. Nov 2011. 16:14

Post od gasmias »

Baraba napisao:Da li je probao neko ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1222368
Kada flešnem fajl nemam signal tj mrežu, vratim Stock Dialer i sve je ok, ima li neko rešenje za snimanje razgovora na SGS2?
koji rom koristis?

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Kada šaljem poruke imam problem pri izboru iz kontakta sve su mi dupla imena u imeniku ,a kada uđem u imenik sve je ok, ne znam u cemu je problem, ako neko zna može pomoć.hvala unapred
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Odgovori