Inace jel se gubi garancija ako se tel root-uje i stavi neki custom rom?
Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
lesa0208, Negde na netu sam video da ima folija samo kao pravougaonik da pokriva ekran bez tastera pa reko' da proverim, hvala  

bestboy, Hvala na preporuci

Dpb, To mi je bas glupo, 'ajde razumem za vlasnicke OS kao Symbian, ali ovaj je otvorenog koda. Mislim niko od tih custom romova ne pravi od nule vec iskoristi ovaj oficijelni pa ga onda malo doteruje. Al' dobro sta je tu je, vazno da sada znam.

bestboy, Hvala na preporuci
Dpb, To mi je bas glupo, 'ajde razumem za vlasnicke OS kao Symbian, ali ovaj je otvorenog koda. Mislim niko od tih custom romova ne pravi od nule vec iskoristi ovaj oficijelni pa ga onda malo doteruje. Al' dobro sta je tu je, vazno da sada znam.
Dpb, Tako je kada potrosac u Srbiji nije zasticen i pitaj boga kad ce, a ne kao u nekim drugim zemljama.
lesa0208, Moja greska, totalno sam nova po pitanju androida pa ucim usput. Mada jesi li ti siguran u to, jer bi to onda znacilo da je covek napravio neku novu distribuciju OS zasnovanu na androidu nesta poput ubuntua koji je nastao od debijana.
Jel moze pomoc oko ovoga ili moram za svaku ponaosob da trazim aplikaciju na marketu:
1) gde se proverava koliki si kB potrosio bilo preo 3G ili WiFi a da nije instalirana aplikacija?
2) gde moze da se proveri koliko je baterije ostalo ali da nije instalirana aplikacija za to?
3) kako se vraca tel na prvobitno stanje, kao da je tek kupljen, koja je kombinacija tastera ili se unosi neki kod?
Igo sam instalirao samo jos da ga ispodesavam (covece mnogo jednostavnije od Garmina)

Covece kad se setim da sam pre dve godine hteo da kupim neki tel na WM samo zbog Igo-a koliko je bio mocan i sad cu konacno imati prilike i da ga istestiram napolju a ne samo na PC kao tada

lesa0208, Moja greska, totalno sam nova po pitanju androida pa ucim usput. Mada jesi li ti siguran u to, jer bi to onda znacilo da je covek napravio neku novu distribuciju OS zasnovanu na androidu nesta poput ubuntua koji je nastao od debijana.
Jel moze pomoc oko ovoga ili moram za svaku ponaosob da trazim aplikaciju na marketu:
1) gde se proverava koliki si kB potrosio bilo preo 3G ili WiFi a da nije instalirana aplikacija?
2) gde moze da se proveri koliko je baterije ostalo ali da nije instalirana aplikacija za to?
3) kako se vraca tel na prvobitno stanje, kao da je tek kupljen, koja je kombinacija tastera ili se unosi neki kod?
Igo sam instalirao samo jos da ga ispodesavam (covece mnogo jednostavnije od Garmina)
Covece kad se setim da sam pre dve godine hteo da kupim neki tel na WM samo zbog Igo-a koliko je bio mocan i sad cu konacno imati prilike i da ga istestiram napolju a ne samo na PC kao tada
- Dpb
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
 - :: Samsung SM-G920
 - :: Huawei p8 lite

slavko101, za sve to što ti želiš ti je najbolji program pa marketa norton utilites on sve te podatke koji tebe interesuju objedinjuje i pored toga extra izgleda i ima mogućnost da se iz njega instaliraju aplikacije sa sd kartice i još dosta drugih korisnih stvari. A što se tiče vračanja na prvobitno stanje ideš u podesavanja>privatnost>vracanje na fabricka podesavanja i to je to

Da li mogu da se povezem s lap topom da mi s2 posluzi kao ruter, tako sam se ranije dok sam imao nokiu povezivao,i koristio net preko komps.hvala na odgovorima, ja ne znam za vas ali meni bat.traje najduže oko 15sk sati aktivnog korišćenja.ne koristim wifi niti igram igrice znaci samo net sms i pozivi sli ništa previše.ako neko može da mi pomogne kako da podesim tel da mi duže traje bat.podešeno mi je trenutno ovako
Ekran se isključuje na 15s
Osvetljenje ekrana je automatski
Isključeni su oni tasteri sto svetle
Gps je isklj.
Automatski update je isključen
Eto to je čega mogu trenutno da se setim sto se tice podešavanja .hvala unapred za odgovore

Ekran se isključuje na 15s
Osvetljenje ekrana je automatski
Isključeni su oni tasteri sto svetle
Gps je isklj.
Automatski update je isključen
Eto to je čega mogu trenutno da se setim sto se tice podešavanja .hvala unapred za odgovore
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
						može sa ovim: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1362840spot napisao:Ljudi,
Da li moze mozda slika, kad me neko poziva ili kad ja pozivam da bude malo veca ili ne ?
Hvala.
- Baraba
 - Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
 - :: Ivan I. na Kupujem
 - :: Prodajem

Da li je probao neko ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1222368
Kada flešnem fajl nemam signal tj mrežu, vratim Stock Dialer i sve je ok, ima li neko rešenje za snimanje razgovora na SGS2?

Kada flešnem fajl nemam signal tj mrežu, vratim Stock Dialer i sve je ok, ima li neko rešenje za snimanje razgovora na SGS2?
koji rom koristis?Baraba napisao:Da li je probao neko ovo: