Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Kad cemo mi obicni smrtnici dobiti update.. zaglavio sam se na ovom 4.1.1 i ne mrdam..evo od danas nesto camera nece da mi se upali.. jel se update javlja pri paljenju telefona ili u toku rada samo se pojavi? idem svaki dan na sistem update check now i nista..
Krle27 treba da vidis dal ti je telefon yakju ili yakjuwx . Ako je yakjuwx onda ti Samsung updatuje telefon u tom slucaju ces jos cekati ili ces promenit na yakju kao sto sam ja napravio i onda ce ti google updatovati telefon.
dattila, tj ako je bilo sta osim yakju onda samsung updateuje telefon. U svakom slucaju treba promeniti na yakju. Jako je jednostavno i ima detaljno objasnjenje na XDA
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Sad sam gledao na maps tamo sam procitao da u setings-u pise da li je yakju...i jeste pise jakjuxw...jel to dobro??:) al nema update ni na vidiku.. a ne mogu kamericu upaliti i kada udjem u galeriju pise neki put 0 fajlova....
Veccika, na koji history misliš? Ako hoćeš da obrišeš sve podatke sa telefona uradi factory reset iz podešavanja telefona. Ako hoćeš da brišeš slike i ostalo sa samo izbriši sve odjednom iz te aplikacije ili iz nekog file manager-a.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Hvala sto zelite da mi pomognete ...mozda nisam bila najjasnija..izvinjavsm se...kada udjem u onaj deo gde su bookmarks-history-save page...odem na history a tamo stoji today,yestrday..itd...ne vidim nigde opciju clean history..plasim se da ga ne zagusim...hvala jos jednom svima za pomoc
Veccika, kada uđeš u pretraživač ideš na settings>Privacy&security>Clear history.
Mada nema potrebe to da radiš, ja evo već skoro godinu dana nisam to radio i nikad mi se nije usporio.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
ovo je sad stvarno smešno. 4.1.2 update navodno otklanje neke probleme sa bluetoothom ( koje uopšte nisam imao na 4.1), i šta se sad desilo..nakon updatea bt mi radi gore nego pre?! malo malo pa izgubi vezu sa mojim bt adapterom..ranije je problem imao sa bt kad izadje iz airplane moda, uvek se zabrljavi bt nakon toga. a sad gubi vezu i sa wifi ruterom u kuci. sad i ja mislim da je android beznadezan slucaj, ovo ce verovatno biti moj poslednji android...a danas malo setao napolju i hteo da slikam par stvari, kad ono novi bag, camera error, nece da startuje kameru, tek iz treceg ili cetvrtog puta je uspelo.
Poslednja izmena od Tacty u Sub, 01. Dec 2012. 14:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Juce mi je dosao drug sa ovim telefonom da ga malo nabudzimo nekim zanimljivim full aplikacijama i svideo mi se kako izgleda. Ekran je fantastican, veliki,odlicne rezolucije,samo steta sto je kamera slabija nego na s2. Drug hteoda se menjamo i da mu dam s2, ali ja nisam hteo Po kom uputstvu ste vi radili root na ovom telefonu?Ja sam nasao neko uputstvo,mada nisam siguran da li je ok pq bi mi znacilo da mi neko ko ima ovaj tel,a radio mu je root da link do tog uputstva
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.