Samsung Galaxy Nexus I9250

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Krle27
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 23. Sep 2012. 12:59
:: samsung galaxy nexus

Re: Samsung Galaxy Nexus I9250

Post od Krle27 »

Kad cemo mi obicni smrtnici dobiti update..:) zaglavio sam se na ovom 4.1.1 i ne mrdam..evo od danas nesto camera nece da mi se upali..:( jel se update javlja pri paljenju telefona ili u toku rada samo se pojavi? idem svaki dan na sistem update check now i nista..

dattila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Sep 2011. 16:54

Post od dattila »

Krle27 treba da vidis dal ti je telefon yakju ili yakjuwx . Ako je yakjuwx onda ti Samsung updatuje telefon u tom slucaju ces jos cekati ili ces promenit na yakju kao sto sam ja napravio i onda ce ti google updatovati telefon.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

dattila, tj ako je bilo sta osim yakju onda samsung updateuje telefon. U svakom slucaju treba promeniti na yakju. Jako je jednostavno i ima detaljno objasnjenje na XDA
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

dattila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Sep 2011. 16:54

Post od dattila »

Jutros sam updatovao na 4.2 dosad dobro radi jedino nema decembar u imeniku ali to su ispeglali u 4.2.1 ali to jos nije stigao barem meni.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

@sale m - pa menjam kod druga koji prodaje pa su mi I cene OK... al l gubim jer sve je to manje vise isto a moram da doplacujem... igre bez granica :)))

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

luca, uvek bilo i uvek bice.. Uvek se izgubi odredjena suma novca kada se prelazi na novi model.. Znam jos jednog manijaka kao ti, i ovde je na forumu :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Krle27
Novajlija
Novajlija

Post od Krle27 »

Sad sam gledao na maps tamo sam procitao da u setings-u pise da li je yakju...i jeste pise jakjuxw...jel to dobro??:) al nema update ni na vidiku..:) a ne mogu kamericu upaliti i kada udjem u galeriju pise neki put 0 fajlova....

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Krle27, nije dobro sto je jakjuxw ... idi na xda forum odeljak glaxy nexus i u general ces naci uputstvo kako se prebacuje u yakju

Krle27
Novajlija
Novajlija

Post od Krle27 »

cekaj izgleda da sam pogresno napisao...pise mi yakjuxw......

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Layne- samo sto ja imam granicu do max 400e i to za nesto bas full, a kad bih dosao do Note 2 ne bih se vracao nazad :)))

feelgood333
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Okt 2004. 22:18
:: htc desire

Post od feelgood333 »

Ja sam na takju I nema update a.Bice valjda jednom

Veccika
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 30. Nov 2012. 00:05
:: Samusng Galaxy Nexus

Post od Veccika »

Molim nekoga za malu pomoc oko brisanja history na Nexus-u :)

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Veccika, na koji history misliš? Ako hoćeš da obrišeš sve podatke sa telefona uradi factory reset iz podešavanja telefona. Ako hoćeš da brišeš slike i ostalo sa samo izbriši sve odjednom iz te aplikacije ili iz nekog file manager-a.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa zavisi valjda od browsera do browsera, svaki ima u svom settings-u clear history :? :? :?
ako na to mislis...

Veccika
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Veccika »

Hvala sto zelite da mi pomognete :) ...mozda nisam bila najjasnija..izvinjavsm se...kada udjem u onaj deo gde su bookmarks-history-save page...odem na history a tamo stoji today,yestrday..itd...ne vidim nigde opciju clean history..plasim se da ga ne zagusim...hvala jos jednom svima za pomoc :)

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Veccika, kada uđeš u pretraživač ideš na settings>Privacy&security>Clear history.
Mada nema potrebe to da radiš, ja evo već skoro godinu dana nisam to radio i nikad mi se nije usporio.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Veccika
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Veccika »

Hvala ti iKe...bila sam tamo..i opcija Clear credentials nije aktivna..ispod pise remove all sertificates..jel tako i kod tebe :)

Edit:
Uspela sam da obrisem...usla sam pre togs u pogresan clear..hvala :)

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

ovo je sad stvarno smešno. 4.1.2 update navodno otklanje neke probleme sa bluetoothom ( koje uopšte nisam imao na 4.1), i šta se sad desilo..nakon updatea bt mi radi gore nego pre?! malo malo pa izgubi vezu sa mojim bt adapterom..ranije je problem imao sa bt kad izadje iz airplane moda, uvek se zabrljavi bt nakon toga. a sad gubi vezu i sa wifi ruterom u kuci. sad i ja mislim da je android beznadezan slucaj, ovo ce verovatno biti moj poslednji android...a danas malo setao napolju i hteo da slikam par stvari, kad ono novi bag, camera error, nece da startuje kameru, tek iz treceg ili cetvrtog puta je uspelo.
Poslednja izmena od Tacty u Sub, 01. Dec 2012. 14:04, izmenjeno 1 put ukupno.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Juce mi je dosao drug sa ovim telefonom da ga malo nabudzimo nekim zanimljivim full aplikacijama i svideo mi se kako izgleda. Ekran je fantastican, veliki,odlicne rezolucije,samo steta sto je kamera slabija nego na s2. Drug hteoda se menjamo i da mu dam s2, ali ja nisam hteo :) Po kom uputstvu ste vi radili root na ovom telefonu?Ja sam nasao neko uputstvo,mada nisam siguran da li je ok pq bi mi znacilo da mi neko ko ima ovaj tel,a radio mu je root da link do tog uputstva
Note IV N9100 dual

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ne znam odakle ti svi problemi, ja nemam ni jedan sa svojim primerkom :(

Odgovori