Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

lesa0208, ok hvala...

Jos jedno pitanje, koliko je navigacija upotrebljiva? Na mom sadasnjem telefonu 5800 i slicnima je prilicno neupotrebljiva...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

markog, Kako mislis kolko je upotrebljiva ?

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

lesa0208, mislim na informacije tipa koliko brzo hvata signal, da li ima problema sa konekcijom kada je oblacno ili kada je okruzen zgradama i slicno...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

markog, nije da nesto koristim gps ali tipa relativno brzo hvata signal, kada je malo oblacno radi sasvim ok nisam gubio signal, nisam ga koristio kada je padao onaj jaci sneg i kada je bila neka jaca oblacnost.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Krenuo da radim update preko kiesa,skine on firmware i odjednom pukne.krenem ja neki emergency recovery da radim,skine on i to,i onda izbaci failed to convert to upgrade mode.please try later.tel mi je zakucan sa android ikonicom gde pise downloading.sta dalje?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Behemoth, nista skini odin i flesuj rom preko odina imas http://www.samfirmware.com/ pa nadji neki . I u buduce mani se Kiesa jer je djubre od softvera .

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Kad bi mogao odin da nadjem da skinem.skrsio sam tel za glupost,kako bre taj kies,pa to je valjda zvanicni update i da tako shebe telefon.ako ga ne sredim nocas ujutru u servis mrtvi.kako sam popizdeo,dodje mi sve te kosooke u masinu za meso da bacim.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Behemoth, aj iskuliraj se bez panike i servisa. Evo ti odin uplodovao sam ti otpakuj ga samo i pokreni http://www.mediafire.com/?j7bfb2vpo4kbl49

Skini neki rom sa sajta koji sam ti dao i ubaci ga. Evo ti i kako se ubacuje

Ubacis telefon u download mode mada je tebi vec u download mod-u
Pokrenbes odin prikacis telefon za pc i ubacis fajlove koji trebaju a videces vec sta ima kada skines rom u mesta koja su ti ponudjena u odinu i to je sve.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Odradio iz prve,hvala lesa0208,
Stavio sam 4.0.3.Videcu kako ce da se pokaze,ako ne mozda ga vratim i na fabricki sa kojim sam ga uzeo.2.3.3.iako je vec prastar ali stabilan. :D

E da,i pitanje,s obzirom da mi android izgleda skoro sasvim isto kao i stari,sta treba da se uradi da bi interfejs ovako izgledao?
http://www.youtube.com/watch?v=PUP8TBIv ... re=related

Jel treba da se skine neki launcher ili?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Behemoth, da flesujes pravi ICS rom root + castom rom koji ne sadrzi te samsungove stvari nego sadrzi cist ics :)

EDIT:

Uglavnom kada tako nesto zeznes sa telefon bez panike ubacis ga samo u download mod i preko odina ga flesujes :)

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ok,ipak cu sacekati zvanici ICS,ovaj mi se ne svidja,ima par bagova.Sad nikako da nadjem 2.3.3 da ga vratim kako je bio,ako je moguce uopste?

EDIT:
E,na zdravlje.Sad nece da upali uopste.Preko odina pokusao 2.3.6.Izbacio fail,ja pokusao reset i nista.Mrtav je skroz
Nece da udje u download mode,ali kad ga utaknem u komp cuje se na kompu notifikacija kad se utakne usb.
Spojite sve ovo u jedan post.
Izgleda da je brickovan,usb ga prepoznaje,greje se kad stavim bateriju i to je to.ujutru idem u servis,nadam se da ce moci da ga povrate preko jiga.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Behemoth, izvadi bateriju iskuliraj malo vrati bateriju ponovo onda bi trebalo da mozes u download mod, pokreni odin, ubaci se u download mode i prikaci telefon i ponovo ubaci fajlove.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Nece,pokusavao 100 puta.Baterija bila izvadjena celu noc,malopre sam probao opet i nista.
Izgleda da je pukao,iako mislim da puni,a kad ga utaknem u komp izbaci prozorce your device is ready to use,iako se na telefonu nista ne zbiva.Ne gine jig koliko vidim.Ako je riknuo uzecu novi jos danas a ovaj u delove.
Evo sta pokaze kad ga utaknem u komp
Slika

Tako da verujem da ima nade za jig,jer verovatno nije sprzena ploca ili bootloader,cim daje znake zivota.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Behemoth, hesu ti bile cekirane ove stvari u odinu kada si radio? Reboot ,F.Reset Time?
Aj probaj ovako nakaci telefon stikliraj te dve stvari i stikliraj ovo Re-Partition i probaj onda da flesujes preko odina ne bitno sto nisi u download mod-u

Probaj i ovo
http://androidflip.com/unbrick-samsung- ... ick-guide/

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Jbg,odneo sam vec tel u servis,do 4 sata ce se znati jel mu ima spasa,iako kazu da najverovatnije ima.Prvi put kad sam dizao 4.0.3 samo sam ubacio rom u PDA i start,nista nisam cekirao i odradio bez problema.Posle kad sam krenuo 2.3.6 samo je zakucao i tu je kraj.

i9100gt
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 15. Mar 2012. 11:17

Post od i9100gt »

Kako da se povezem preko USB da na racunaru imam internet preko fona. Koristim MTS. Ranije sam imao Nokiu, napravio konekciju i mogao sam a sad ???? (ne znam kako). Hvala unapred

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Stigao iz servisa,srecan kao dete.Sve je sredjeno,radi kao sat.
Zadovoljstvo me je kostao 2000,super sam prosao.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Behemoth aj neka je s srećom dobro si prošao nije tako strasno,i ja sam prolazio kroz tu fazu,Jbg šta da radiš .....koji firmware su ti ubacili u servisu?? Sada ako nešto nisi siguran bolje ne diraj, šta kažu u servisu o cemu se radilo????
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Isti kao sto je bio,2.3.3 fabricki.
Pa nista,kazu da je doslo do greske prilikom downgrade-a,zato je i zakucao.Sad ne cackam nista,kad izadje zvanicni ICS ici cu kod njih da mi to odrade.Bolje da im platim 1000 din nego da sebi pokidam zivce,spavao sam 2 sata nocas samo.
Nego,sad i dalje imam Android Market mesto Google Play,i izgleda skroz drugacije nego sto je bio?

Odgovori