Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Krenuo da radim update preko kiesa,skine on firmware i odjednom pukne.krenem ja neki emergency recovery da radim,skine on i to,i onda izbaci failed to convert to upgrade mode.please try later.tel mi je zakucan sa android ikonicom gde pise downloading.sta dalje?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, nista skini odin i flesuj rom preko odina imas http://www.samfirmware.com/ pa nadji neki . I u buduce mani se Kiesa jer je djubre od softvera .
Kad bi mogao odin da nadjem da skinem.skrsio sam tel za glupost,kako bre taj kies,pa to je valjda zvanicni update i da tako shebe telefon.ako ga ne sredim nocas ujutru u servis mrtvi.kako sam popizdeo,dodje mi sve te kosooke u masinu za meso da bacim.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Behemoth, aj iskuliraj se bez panike i servisa. Evo ti odin uplodovao sam ti otpakuj ga samo i pokreni http://www.mediafire.com/?j7bfb2vpo4kbl49
Skini neki rom sa sajta koji sam ti dao i ubaci ga. Evo ti i kako se ubacuje
Ubacis telefon u download mode mada je tebi vec u download mod-u
Pokrenbes odin prikacis telefon za pc i ubacis fajlove koji trebaju a videces vec sta ima kada skines rom u mesta koja su ti ponudjena u odinu i to je sve.
Skini neki rom sa sajta koji sam ti dao i ubaci ga. Evo ti i kako se ubacuje
Ubacis telefon u download mode mada je tebi vec u download mod-u
Pokrenbes odin prikacis telefon za pc i ubacis fajlove koji trebaju a videces vec sta ima kada skines rom u mesta koja su ti ponudjena u odinu i to je sve.
Odradio iz prve,hvala lesa0208,
Stavio sam 4.0.3.Videcu kako ce da se pokaze,ako ne mozda ga vratim i na fabricki sa kojim sam ga uzeo.2.3.3.iako je vec prastar ali stabilan.
E da,i pitanje,s obzirom da mi android izgleda skoro sasvim isto kao i stari,sta treba da se uradi da bi interfejs ovako izgledao?
http://www.youtube.com/watch?v=PUP8TBIv ... re=related
Jel treba da se skine neki launcher ili?
Stavio sam 4.0.3.Videcu kako ce da se pokaze,ako ne mozda ga vratim i na fabricki sa kojim sam ga uzeo.2.3.3.iako je vec prastar ali stabilan.

E da,i pitanje,s obzirom da mi android izgleda skoro sasvim isto kao i stari,sta treba da se uradi da bi interfejs ovako izgledao?
http://www.youtube.com/watch?v=PUP8TBIv ... re=related
Jel treba da se skine neki launcher ili?
Ok,ipak cu sacekati zvanici ICS,ovaj mi se ne svidja,ima par bagova.Sad nikako da nadjem 2.3.3 da ga vratim kako je bio,ako je moguce uopste?
EDIT:
E,na zdravlje.Sad nece da upali uopste.Preko odina pokusao 2.3.6.Izbacio fail,ja pokusao reset i nista.Mrtav je skroz
Nece da udje u download mode,ali kad ga utaknem u komp cuje se na kompu notifikacija kad se utakne usb.
Spojite sve ovo u jedan post.
Izgleda da je brickovan,usb ga prepoznaje,greje se kad stavim bateriju i to je to.ujutru idem u servis,nadam se da ce moci da ga povrate preko jiga.
EDIT:
E,na zdravlje.Sad nece da upali uopste.Preko odina pokusao 2.3.6.Izbacio fail,ja pokusao reset i nista.Mrtav je skroz
Nece da udje u download mode,ali kad ga utaknem u komp cuje se na kompu notifikacija kad se utakne usb.
Spojite sve ovo u jedan post.
Izgleda da je brickovan,usb ga prepoznaje,greje se kad stavim bateriju i to je to.ujutru idem u servis,nadam se da ce moci da ga povrate preko jiga.
Nece,pokusavao 100 puta.Baterija bila izvadjena celu noc,malopre sam probao opet i nista.
Izgleda da je pukao,iako mislim da puni,a kad ga utaknem u komp izbaci prozorce your device is ready to use,iako se na telefonu nista ne zbiva.Ne gine jig koliko vidim.Ako je riknuo uzecu novi jos danas a ovaj u delove.
Evo sta pokaze kad ga utaknem u komp

Tako da verujem da ima nade za jig,jer verovatno nije sprzena ploca ili bootloader,cim daje znake zivota.
Izgleda da je pukao,iako mislim da puni,a kad ga utaknem u komp izbaci prozorce your device is ready to use,iako se na telefonu nista ne zbiva.Ne gine jig koliko vidim.Ako je riknuo uzecu novi jos danas a ovaj u delove.
Evo sta pokaze kad ga utaknem u komp

Tako da verujem da ima nade za jig,jer verovatno nije sprzena ploca ili bootloader,cim daje znake zivota.
Behemoth, hesu ti bile cekirane ove stvari u odinu kada si radio? Reboot ,F.Reset Time?
Aj probaj ovako nakaci telefon stikliraj te dve stvari i stikliraj ovo Re-Partition i probaj onda da flesujes preko odina ne bitno sto nisi u download mod-u
Probaj i ovo
http://androidflip.com/unbrick-samsung- ... ick-guide/
Aj probaj ovako nakaci telefon stikliraj te dve stvari i stikliraj ovo Re-Partition i probaj onda da flesujes preko odina ne bitno sto nisi u download mod-u
Probaj i ovo
http://androidflip.com/unbrick-samsung- ... ick-guide/
Jbg,odneo sam vec tel u servis,do 4 sata ce se znati jel mu ima spasa,iako kazu da najverovatnije ima.Prvi put kad sam dizao 4.0.3 samo sam ubacio rom u PDA i start,nista nisam cekirao i odradio bez problema.Posle kad sam krenuo 2.3.6 samo je zakucao i tu je kraj.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Isti kao sto je bio,2.3.3 fabricki.
Pa nista,kazu da je doslo do greske prilikom downgrade-a,zato je i zakucao.Sad ne cackam nista,kad izadje zvanicni ICS ici cu kod njih da mi to odrade.Bolje da im platim 1000 din nego da sebi pokidam zivce,spavao sam 2 sata nocas samo.
Nego,sad i dalje imam Android Market mesto Google Play,i izgleda skroz drugacije nego sto je bio?
Pa nista,kazu da je doslo do greske prilikom downgrade-a,zato je i zakucao.Sad ne cackam nista,kad izadje zvanicni ICS ici cu kod njih da mi to odrade.Bolje da im platim 1000 din nego da sebi pokidam zivce,spavao sam 2 sata nocas samo.
Nego,sad i dalje imam Android Market mesto Google Play,i izgleda skroz drugacije nego sto je bio?