Samsung Galaxy S7 Edge
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S7 Edge
@obojica, tako je. Imate pametnijih stvari u životu, ne marite o telefonima, a pišete to u temi S7 Edge. [emoji3] Izvin'te, nisam vas prepoznao. [emoji14]
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ma da, ne zanimaju ga telefoni a svakom telefonu traži dlaku u jajetu , morao sam kolega baraba, opet sala i off, sorry 

Huawei
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
A nisi me prepoznao? Ništa, nemoj da se ponovivla-do napisao:@obojica, tako je. Imate pametnijih stvari u životu, ne marite o telefonima, a pišete to u temi S7 Edge. [emoji3] Izvin'te, nisam vas prepoznao. [emoji14]

Da na budes gepekovan pa provozan u pasatu 220 [emoji6]
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Meni je ovo skroz ok fotografija, sve na auto i piči. Ne treba mi nista bolja kamera od ove, extra je. A ovi sto izigravaju fotografe sa telefonom, neka su zdravo samo...

Kamera je top. Slike su extra, i na kompu a pogotovo na telefonu...
Šta je problem sa softverom na S7 Edge?Chobby88 napisao:Možda na polju hardvera, softver im je užasan i dalje.
Nije mi jasno kako tolika firma dopušta sebi da se tako bruka.
Imam ga oko mjesec dana i nisam primjetio ni jedan problem sa softverom. Pored njega imam i Z2 koji je top telefon, po brzini i radu softvera pogotovo, i S7 nije ništa gori. Naprotiv...
Ne znam kakav je na S6, ali na S7 je top.znemanja napisao:TW je možda imao epitet spor i trom ranije, ali to više nije slučaj. TW na S6 i nadalje prosto leti i odlično je odrađen, drastično je smanjen bloatware tako da je to sada jedan dosta dobar softver.
A znam kakav je bio na S3, ono je bila bruka....

Meni je kvalitet zvuka tokom razgovora, poslije Z2, na ovom telefonu bruka dobar! Kako moze biti još bolji ne znamBaraba napisao: Neću da branim Samsung, ali on meni ponudi kompletnoj uređaj, počevši od sjajnog kvaliteta zvuka u toku razgovora, sjajnog displeja u koji se najviše gleda itd. itd. Meni jedino HTC ispred samsunga po kvalitetu zvuka u toku razgovora, neko voli da gleda keširanje svakih 5 min, noću navija sat na svakih sat vremena da bi video, ja imam pametnija posla u životu.

Pored tog kvaliteta, brzina, baterija, kamera, ergonomija, ekran (sta može još?) mu je extra.
Sta je ovo? Izgleda extra.Baraba napisao:Samsung Advanced UI: A Redesigned Touchwiz
https://www.youtube.com/watch?v=I9Wv5ZkbixY
Novi update, novi tw koji može da skine, sta??
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Kako si znao da Baraba vozi taj auto?Ledjo napisao:Da na budes gepekovan pa provozan u pasatu 220 [emoji6]

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Fora je sto postoje ljudi koji i dalje misle da je TW, "top" softverske ponude trenutno u Android svetu. To malo zabrinjava...
Poslednja izmena od Zile995 u Sub, 02. Apr 2016. 23:04, izmenjeno 2 puta ukupno.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Hahaha ja to iz licnog iskustva nakon sto sam ga prozivao po forumu [emoji23]
Salim se, kacio baraba neke slike kako juri pasatom, b5.5 ako se dobro secam
Salim se, kacio baraba neke slike kako juri pasatom, b5.5 ako se dobro secam
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pa nista, moraću ja barabu da gepekujem sa Mate 8, da dodje sebi dok još ima kome 

Huawei
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
marko 0401, slažem se u potpunosti . S7 Edge : idealne proporcije / sjajno leži u ruci , i izradi i izgledu da ne pričamo - TOP . Hardver je brutalan - Softver nikad bolji na Samsungu , sve radi brzo / glatko ... pravo je uživanje koristiti ga . Zvuk u toku razgovora kristalno jasan , kamera fantastična , baterija 3.600 mAh lagano izvlači 6h SOT , memorije 32Gb + MicroSD ....
Možemo ovde raspravljati do besvesti o ukusima i ko šta voli , ali to su činjenice .
Možemo ovde raspravljati do besvesti o ukusima i ko šta voli , ali to su činjenice .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Zile995
- Expert
Kamera nekima ovde i nije bas dobra, zbog 4:3(meni je ok tj. neki ne kapiraju da to nije mana) Evo @Baraba se zali, nije mi jasan.
Btw. niko ne spori taj hardver
Jeste, bolji je TW, barem su poboljsali kesiranje, pa moze normalno, kol'ko-tol'ko MT da se koristi, ali i dalje nije top sa 4GB RAM-a.
Btw. niko ne spori taj hardver

Jeste, bolji je TW, barem su poboljsali kesiranje, pa moze normalno, kol'ko-tol'ko MT da se koristi, ali i dalje nije top sa 4GB RAM-a.
Poslednja izmena od Zile995 u Ned, 03. Apr 2016. 00:19, izmenjeno 1 put ukupno.
- Baraba
Ne mislim na kvalitet kamere, već odnos slike od 4:3. To izgleda jedno na TV od 50", u stvari izgleda jadno i na monitoru od 22". Vraća me u doba crt monitora ko nakovanj i crnih traka kada pustim film. Navikao sam na 16:9 odnos i da slika bude preko celog ekrana, zajebi ovu iPhone kocka foru, to me i kod njih nervira, sada i ovde. Grozno. Zamisli YT klip pustiš, zarotiraš telefon a on nije preko celog displeja, već mala kockica? Pa koji će mi onda veći telefon, daj da se vratimo na 3,5" ideala, ispade da su bili u pravu jbt. Samsung radi televizore, kao da su amateri i ne znaju da je odnos televizora 16:9. Strašno.
Poslednja izmena od Baraba u Ned, 03. Apr 2016. 00:17, izmenjeno 1 put ukupno.
- Zile995
- Expert
Da, ja pricam o 4:3 odnosu.
Pa prebacis u 16:9 sa manje MP(9MP) i potpuno resen problem. Nisi mi jasan
Pa prebacis u 16:9 sa manje MP(9MP) i potpuno resen problem. Nisi mi jasan

- Baraba
Znaš kako, treba ONI da me nateraju da pređem sa nov model, a umesto da idem na manju rezoluciju mogu da ostanem na starom modelu i ne moram da menjam rezoluciju.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Pa dobro , tu se slažem za 4:3 . Mada je odlična i sa 16:9 na 9MP
evo upravo 01h noć , svetlo sijalice u sobi (75w) , auto - bez blica .

evo upravo 01h noć , svetlo sijalice u sobi (75w) , auto - bez blica .

16 godina na forumu MOBILNISVET
- Zile995
- Expert
To je par klikova da namestis... brate... [emoji57]
Kvalitet je isti jer kropuje sliku, ne resize-uje je. Zar treba opet ponavljati onu pricu o megapikselima
Kvalitet je isti jer kropuje sliku, ne resize-uje je. Zar treba opet ponavljati onu pricu o megapikselima

- ludidzora
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Dec 2008. 05:32
- :: Galaxy S7
- Kontakt:
Da, slika je samo "odsecena" gore i dole, sirana je ista, kao i kvalitet same fotografije.
Ja sam uporedo slikao sa S6 i S7 u slabijem osvetljenju, i s' jedne strane mi se vidja S6 a sa druge S7... jasno je da su obe kamere odlicne, ko slika vise pod sobnim osvetljenjem, neka bira S7. Mada ni on nije toliko bolji od S6... ja u takvim uslovima palim blic i u tom slucaju smatram da ce slika ispasti bolja na S6, cak i ako imam S7, da ga ne branim.
Ja sam uporedo slikao sa S6 i S7 u slabijem osvetljenju, i s' jedne strane mi se vidja S6 a sa druge S7... jasno je da su obe kamere odlicne, ko slika vise pod sobnim osvetljenjem, neka bira S7. Mada ni on nije toliko bolji od S6... ja u takvim uslovima palim blic i u tom slucaju smatram da ce slika ispasti bolja na S6, cak i ako imam S7, da ga ne branim.
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
? Jutros u 10:22h sam ga stavio na punjač, bio je na 15%, u 11:35h bio na 96%.Zile995 napisao:Ukinuli su Quick Charge v3.0...
Puni se skoro 2h. To je sve zbog razlika izmedju SoC-ova. Kakvi likovi
Tvoj post mi je bio na umu pa sam iz tog razloga bas mjerio koliko mu treba, da bih znao tačno...