Samsung Galaxy S7 Edge
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S7 Edge
@obojica, tako je. Imate pametnijih stvari u životu, ne marite o telefonima, a pišete to u temi S7 Edge. [emoji3] Izvin'te, nisam vas prepoznao. [emoji14]

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ma da, ne zanimaju ga telefoni a svakom telefonu traži dlaku u jajetu , morao sam kolega baraba, opet sala i off, sorry  

Huawei
						- Dream Weaver
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta 
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
A nisi me prepoznao? Ništa, nemoj da se ponovivla-do napisao:@obojica, tako je. Imate pametnijih stvari u životu, ne marite o telefonima, a pišete to u temi S7 Edge. [emoji3] Izvin'te, nisam vas prepoznao. [emoji14]

Da na budes gepekovan pa provozan u pasatu 220 [emoji6]

- marko 0401
- Mobil fan 
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Meni je ovo skroz ok fotografija, sve na auto i piči. Ne treba mi nista bolja kamera od ove, extra je. A ovi sto izigravaju fotografe sa telefonom, neka su zdravo samo...

Kamera je top. Slike su extra, i na kompu a pogotovo na telefonu...
Šta je problem sa softverom na S7 Edge?Chobby88 napisao:Možda na polju hardvera, softver im je užasan i dalje.
Nije mi jasno kako tolika firma dopušta sebi da se tako bruka.
Imam ga oko mjesec dana i nisam primjetio ni jedan problem sa softverom. Pored njega imam i Z2 koji je top telefon, po brzini i radu softvera pogotovo, i S7 nije ništa gori. Naprotiv...
Ne znam kakav je na S6, ali na S7 je top.znemanja napisao:TW je možda imao epitet spor i trom ranije, ali to više nije slučaj. TW na S6 i nadalje prosto leti i odlično je odrađen, drastično je smanjen bloatware tako da je to sada jedan dosta dobar softver.
A znam kakav je bio na S3, ono je bila bruka....
 Dugo mi je trebalo da se usudim da ponovo probam Samsung (posledica korišćenja S3), posle 2 i po god opet imam samsung i za sada pun pogodak. (mislim na S7 Edge)
 Dugo mi je trebalo da se usudim da ponovo probam Samsung (posledica korišćenja S3), posle 2 i po god opet imam samsung i za sada pun pogodak. (mislim na S7 Edge) Meni je kvalitet zvuka tokom razgovora, poslije Z2, na ovom telefonu bruka dobar! Kako moze biti još bolji ne znamBaraba napisao: Neću da branim Samsung, ali on meni ponudi kompletnoj uređaj, počevši od sjajnog kvaliteta zvuka u toku razgovora, sjajnog displeja u koji se najviše gleda itd. itd. Meni jedino HTC ispred samsunga po kvalitetu zvuka u toku razgovora, neko voli da gleda keširanje svakih 5 min, noću navija sat na svakih sat vremena da bi video, ja imam pametnija posla u životu.
 , svaka čast ako je tako. Mada realno i nema potrebe...
, svaka čast ako je tako. Mada realno i nema potrebe... Pored tog kvaliteta, brzina, baterija, kamera, ergonomija, ekran (sta može još?) mu je extra.
Sta je ovo? Izgleda extra.Baraba napisao:Samsung Advanced UI: A Redesigned Touchwiz
https://www.youtube.com/watch?v=I9Wv5ZkbixY
Novi update, novi tw koji može da skine, sta??
- Evindzer
- Prijatelj foruma 
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Kako si znao da Baraba vozi taj auto?Ledjo napisao:Da na budes gepekovan pa provozan u pasatu 220 [emoji6]

- Zile995
- Expert 
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Fora je sto postoje ljudi koji i dalje misle da je TW, "top" softverske ponude trenutno u Android svetu. To malo zabrinjava...

Poslednja izmena od Zile995 u Sub, 02. Apr 2016. 23:04, izmenjeno 2 puta ukupno.

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Hahaha ja to iz licnog iskustva nakon sto sam ga prozivao po forumu [emoji23]  
Salim se, kacio baraba neke slike kako juri pasatom, b5.5 ako se dobro secam

Salim se, kacio baraba neke slike kako juri pasatom, b5.5 ako se dobro secam
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pa nista, moraću ja barabu da gepekujem sa Mate 8, da dodje sebi dok još ima kome 

Huawei
						- zoreli
- Moderator 
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
marko 0401, slažem se u potpunosti . S7 Edge : idealne proporcije / sjajno leži u ruci , i izradi i izgledu da ne pričamo - TOP . Hardver je brutalan - Softver nikad bolji na Samsungu , sve radi brzo / glatko ... pravo je uživanje koristiti ga . Zvuk u toku razgovora kristalno jasan , kamera fantastična , baterija 3.600 mAh lagano izvlači 6h SOT , memorije 32Gb + MicroSD ....
Možemo ovde raspravljati do besvesti o ukusima i ko šta voli , ali to su činjenice .

Možemo ovde raspravljati do besvesti o ukusima i ko šta voli , ali to su činjenice .
16 godina na forumu MOBILNISVET
						- Zile995
- Expert 
Kamera nekima ovde i nije bas dobra, zbog 4:3(meni je ok tj. neki ne kapiraju da to nije mana) Evo @Baraba se zali, nije mi jasan. 
Btw. niko ne spori taj hardver
Jeste, bolji je TW, barem su poboljsali kesiranje, pa moze normalno, kol'ko-tol'ko MT da se koristi, ali i dalje nije top sa 4GB RAM-a.

Btw. niko ne spori taj hardver

Jeste, bolji je TW, barem su poboljsali kesiranje, pa moze normalno, kol'ko-tol'ko MT da se koristi, ali i dalje nije top sa 4GB RAM-a.
					Poslednja izmena od Zile995 u Ned, 03. Apr 2016. 00:19, izmenjeno 1 put ukupno.

- Baraba
Ne mislim na kvalitet kamere, već odnos slike od 4:3. To izgleda jedno na TV od 50", u stvari izgleda jadno i na monitoru od 22". Vraća me u doba crt monitora ko nakovanj i crnih traka kada pustim film. Navikao sam na 16:9 odnos i da slika bude preko celog ekrana, zajebi ovu iPhone kocka foru, to me i kod njih nervira, sada i ovde. Grozno. Zamisli YT klip pustiš, zarotiraš telefon a on nije preko celog displeja, već mala kockica? Pa koji će mi onda veći telefon, daj da se vratimo na 3,5" ideala, ispade da su bili u pravu jbt. Samsung radi televizore, kao da su amateri i ne znaju da je odnos televizora 16:9. Strašno.

Poslednja izmena od Baraba u Ned, 03. Apr 2016. 00:17, izmenjeno 1 put ukupno.

- Zile995
- Expert 
Da, ja pricam o 4:3 odnosu.
Pa prebacis u 16:9 sa manje MP(9MP) i potpuno resen problem. Nisi mi jasan

Pa prebacis u 16:9 sa manje MP(9MP) i potpuno resen problem. Nisi mi jasan

- Baraba
Znaš kako, treba ONI da me nateraju da pređem sa nov model, a umesto da idem na manju rezoluciju mogu da ostanem na starom modelu i ne moram da menjam rezoluciju.

- zoreli
- Moderator 
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Pa dobro , tu se slažem za 4:3 . Mada je odlična i sa 16:9 na 9MP
evo upravo 01h noć , svetlo sijalice u sobi (75w) , auto - bez blica .

evo upravo 01h noć , svetlo sijalice u sobi (75w) , auto - bez blica .

16 godina na forumu MOBILNISVET
						- Zile995
- Expert 
To je par klikova da namestis... brate... [emoji57] 
Kvalitet je isti jer kropuje sliku, ne resize-uje je. Zar treba opet ponavljati onu pricu o megapikselima

Kvalitet je isti jer kropuje sliku, ne resize-uje je. Zar treba opet ponavljati onu pricu o megapikselima

- ludidzora
- Povremeni posetilac 
- Pridružio se: Sre, 03. Dec 2008. 05:32
- :: Galaxy S7
- Kontakt:
Da, slika je samo "odsecena" gore i dole, sirana je ista, kao i kvalitet same fotografije.
Ja sam uporedo slikao sa S6 i S7 u slabijem osvetljenju, i s' jedne strane mi se vidja S6 a sa druge S7... jasno je da su obe kamere odlicne, ko slika vise pod sobnim osvetljenjem, neka bira S7. Mada ni on nije toliko bolji od S6... ja u takvim uslovima palim blic i u tom slucaju smatram da ce slika ispasti bolja na S6, cak i ako imam S7, da ga ne branim.

Ja sam uporedo slikao sa S6 i S7 u slabijem osvetljenju, i s' jedne strane mi se vidja S6 a sa druge S7... jasno je da su obe kamere odlicne, ko slika vise pod sobnim osvetljenjem, neka bira S7. Mada ni on nije toliko bolji od S6... ja u takvim uslovima palim blic i u tom slucaju smatram da ce slika ispasti bolja na S6, cak i ako imam S7, da ga ne branim.
- marko 0401
- Mobil fan 
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
? Jutros u 10:22h sam ga stavio na punjač, bio je na 15%, u 11:35h bio na 96%.Zile995 napisao:Ukinuli su Quick Charge v3.0...
Puni se skoro 2h. To je sve zbog razlika izmedju SoC-ova. Kakvi likovi
Tvoj post mi je bio na umu pa sam iz tog razloga bas mjerio koliko mu treba, da bih znao tačno...