Samsung I5700 Galaxy Spica

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

skols, N-tchbl, mozda ima nesto u tome, ali ja vec 2 nedelje nisam formatirao particiju za app. mada, onu vecu mass storage, formatiram cirka svaka 3-4 dana (pukne kartica, nemoze da je ucita telefon). ovo kada mi se desi neodnosi se na app2sd particiju. kada vadim karticu obavezno gasim i telefon i nekoristim ga dok nezavrsim formatiranje mass storage-a.

Evil_Zo meni je launcherpro instaliran na kartici i nemam tih problema
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Oni koji imaju samdroid mod, mogu sada da instaliraju LK10 kernel. Uz njega se dobija 1% očitavanje baterije, MultiTouch, resavanje A/V lag-a, memory tweak (bolje upravljanje i vise memorije) 8)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Јел ради посао како ваља?Инсталирао си бета1? Само да се дохватим компа, пада апдејт одма :D
Ускоро ће и бета2.
Слобода или смрт

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

bestboy, sada sam ga updejtovao iradi. sutra javljam prve utiske. ono sto mi je bilo najbitnije (a verujem i vama) je pucketanje zvucnika. NEMA GA VISE 8)

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Jel moze neko da uporedi zvuk na sluskama ovog telefona sa 5800 ili x10 mozda? Kako ste zadovoljni muzikom?

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Инсталирах ЛК бета2.
Сређена десинхронизација, стање батерије не приказује реално(или се ја трипујем, видећу још), нема пуцкетања а са бета1 је било још горе стање него са старим ЛК 9.

Motoman
Нисам али мислим да сад може да се носи без проблема ако не да буде бољи због DNSe.
8)
Слобода или смрт

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

bestboy, na kakvo gore satanje mislis?

meni se cini da se samo baterija brze trosi, ili je to stvarno provid zbog 1%

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

wucinac
Ма индикатор за батерију :wink:
Обавезно инсталирај бета2, онај бета1 је био лоооош за звук, кад појачаваш тон нешто ломи, крчи, смор бре :lol:
Слобода или смрт

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

..iiiiiii jos jedan povod koji me ganja da uradim taj samdroid mod iako hocu da cekam novi :roll:
:o now what!!
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 08. Mar 2010. 18:47

Post od sasabor »

imam htc tattoo nekih godinu dana ali bi sad uzeo spicu preko mts-a pa me zanima kakav je telefon?Da li postoji nadogradnja na 2.1 rom

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

N-tchbl
Инсталирај сад, лако ћеш са фројом кад га комплетирају.
И да ЛК 10 б2 не би требало да се користи са фројом, него ЛК 8 или 9.

sasabor
Постоји, погледај тему мало...
Слобода или смрт

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

ovo je neverovatno koja razlika u bateriji. sa beta1 (pre updejta) je bila 53%, a sa beta2 posle palenja 75%. sada mi je kasno da poslusam zvuk. :)

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Сад да ли је то стварно стање...видећемо.
Од синоћ до сад само 20 посто батерије се истрошило а нормално сам користио фон. :)
Слобода или смрт

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

ojeeeeeee nista, idem da kuvam :D

Edit:
Hajde pre nego sto skuvam da priupitam neka pitanja, s obzirom na ovo:
Warning!
1. At least you must have LK2.02
2. If you have had installed SamdroidMod firmware - all your data must be saved, in some cases device can experience problems with booting (endless rebooting, or inability to boot at all); to fix this enter the Recovery mode and select "Wipe → Wipe data/cache".
3. If you had already used apps2sd, we strongly recommend to reformat the 2-nd partition on your SD card
Trenutno imam JE4 sa LK2.08,
Da li moram da radim bekap tj. da li cu izgubiti sve sa telefona kao kod flashovanja ili ne?
Nemam trenutno aktivirano apps2sd ali imam drugu particiju na kartici, ostala tu od prethodne upotrebe app2sd od koje se odrekog zbog trostrukog pucanja launchera pa nekih nedelju dana ne koristim ovu "pogodnost" dakle - formatirati ili ne?

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

N-tchbl
Направи бекап обавезно, другу партицију само форматирај. :wink:
Слобода или смрт

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

N-tchbl, i obavezno odradi wipe cache i dalvik-cahe. da nebi zaglavio u boot-loopu kao ja. mada ni to nije opasno :P

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

Da, zaglavih pa se setih da je wipe resenje.. izgleda se desava po difoltu :)

Prvi utisci:
- tek sada shvatam po prvi put onako istinski koliko ovaj telefon moze da leti :o
neverovatno stvarno, prsti lete preko opcija, sta god pipnes otvara se bez cekanja.. jednostavno - savrsenstvo, hvala modu sto je konacno pokazao pravu sliku 800 cpu-a 8)
- nedostatak: ne mogu da verujem da ne postoji opcija da ubacim svoj LauncherPro Plus na koji sam toliko navikla i jedva ga se dokopala :dry:
Posto mi je u kuvanoj verziji bio odabran samo Launcher Pro, probah i da skinem ADW sa marketa i postavim ga za default preko Home Switchera, a onda uradim uninstall Pro-a pa instalaciju svog - nece, ne mogu da verujem, ovaj "kuhinjski" je poprilicno zastareo iiiiii jednostavno me nervira sto to ne mogu da promenim.
Drugo, iz nekog razloga imam dve galerije, 3D i obicnu, ova 3D toliko smara i ne podnosim je a opet - nakacile su mi se obe iako nisam htela, moracu da je maknem nekako.
- i ono sto me najvise iznenadilo, 2.10beta - ne znam zasto ali meni zvuk i dalje prsti :| smanjili su ga, nije vise onako iritantan kao na 2.08 ali jednostavno - prsti !

Eto, za pocetak, puni se pa me zanima kako ce se batery life pokazati to mi je jos jedno veliko ocekivanje, za sada najjaci utisak: leteca spica i budjavi launcher.

edit:
aha, prsti mi jer uzeh beta1 .. idem po beta2 :D

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

N-tchbl, moras skuvati novi rom bez louncherpro-a da bi mogla staviti taj noviji. ja sam u maj rom stavio samo java.apk, livewalpaper, adw launcher i mislim da nista vise nisam kuvao od aplkacija. ostalo sam sve sam instalirao.
probaj ako te nemrzi da sve radis iz pocetka.

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od N-tchbl »

Pa da, to cu i uraditi samo:
Your total size exceeds the limit for 24 hours (remaining 8.2 MBytes).
..izgleda cu ipak morati da pricekam malo :roll:

edit:
I dok ne sacekam mogucnost da kuvam ponovo,
Moze li mi neko reci kojim magicnim potezom da maknem HTC IME tastaturu kao default i stavim fabricku LatinME, isprobah sve zivo sto radi na ostalim tastaturama u funkciji keyboard switch-a ovde nece.. sta li mi je trebalo da kuvam i HTC :dry:

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

N-tchbl, a da, i mene je smarolo tih 24 sata cekanja, ali se na kraju isplatilo :P. moj samdroid mod je tezak 76 mb. :P ;) .sta si sve upakovala u 92 mb? :?

Odgovori