Samsung I5700 Galaxy Spica
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
skols, N-tchbl, mozda ima nesto u tome, ali ja vec 2 nedelje nisam formatirao particiju za app. mada, onu vecu mass storage, formatiram cirka svaka 3-4 dana (pukne kartica, nemoze da je ucita telefon). ovo kada mi se desi neodnosi se na app2sd particiju. kada vadim karticu obavezno gasim i telefon i nekoristim ga dok nezavrsim formatiranje mass storage-a.
Evil_Zo meni je launcherpro instaliran na kartici i nemam tih problema
Evil_Zo meni je launcherpro instaliran na kartici i nemam tih problema
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
ojeeeeeee nista, idem da kuvam 
Edit:
Hajde pre nego sto skuvam da priupitam neka pitanja, s obzirom na ovo:
Da li moram da radim bekap tj. da li cu izgubiti sve sa telefona kao kod flashovanja ili ne?
Nemam trenutno aktivirano apps2sd ali imam drugu particiju na kartici, ostala tu od prethodne upotrebe app2sd od koje se odrekog zbog trostrukog pucanja launchera pa nekih nedelju dana ne koristim ovu "pogodnost" dakle - formatirati ili ne?
Danke

Edit:
Hajde pre nego sto skuvam da priupitam neka pitanja, s obzirom na ovo:
Trenutno imam JE4 sa LK2.08,Warning!
1. At least you must have LK2.02
2. If you have had installed SamdroidMod firmware - all your data must be saved, in some cases device can experience problems with booting (endless rebooting, or inability to boot at all); to fix this enter the Recovery mode and select "Wipe → Wipe data/cache".
3. If you had already used apps2sd, we strongly recommend to reformat the 2-nd partition on your SD card
Da li moram da radim bekap tj. da li cu izgubiti sve sa telefona kao kod flashovanja ili ne?
Nemam trenutno aktivirano apps2sd ali imam drugu particiju na kartici, ostala tu od prethodne upotrebe app2sd od koje se odrekog zbog trostrukog pucanja launchera pa nekih nedelju dana ne koristim ovu "pogodnost" dakle - formatirati ili ne?
Danke

I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300
Da, zaglavih pa se setih da je wipe resenje.. izgleda se desava po difoltu 
Prvi utisci:
- tek sada shvatam po prvi put onako istinski koliko ovaj telefon moze da leti
neverovatno stvarno, prsti lete preko opcija, sta god pipnes otvara se bez cekanja.. jednostavno - savrsenstvo, hvala modu sto je konacno pokazao pravu sliku 800 cpu-a
- nedostatak: ne mogu da verujem da ne postoji opcija da ubacim svoj LauncherPro Plus na koji sam toliko navikla i jedva ga se dokopala
Posto mi je u kuvanoj verziji bio odabran samo Launcher Pro, probah i da skinem ADW sa marketa i postavim ga za default preko Home Switchera, a onda uradim uninstall Pro-a pa instalaciju svog - nece, ne mogu da verujem, ovaj "kuhinjski" je poprilicno zastareo iiiiii jednostavno me nervira sto to ne mogu da promenim.
Drugo, iz nekog razloga imam dve galerije, 3D i obicnu, ova 3D toliko smara i ne podnosim je a opet - nakacile su mi se obe iako nisam htela, moracu da je maknem nekako.
- i ono sto me najvise iznenadilo, 2.10beta - ne znam zasto ali meni zvuk i dalje prsti
smanjili su ga, nije vise onako iritantan kao na 2.08 ali jednostavno - prsti !
Eto, za pocetak, puni se pa me zanima kako ce se batery life pokazati to mi je jos jedno veliko ocekivanje, za sada najjaci utisak: leteca spica i budjavi launcher.
edit:
aha, prsti mi jer uzeh beta1 .. idem po beta2

Prvi utisci:
- tek sada shvatam po prvi put onako istinski koliko ovaj telefon moze da leti

neverovatno stvarno, prsti lete preko opcija, sta god pipnes otvara se bez cekanja.. jednostavno - savrsenstvo, hvala modu sto je konacno pokazao pravu sliku 800 cpu-a

- nedostatak: ne mogu da verujem da ne postoji opcija da ubacim svoj LauncherPro Plus na koji sam toliko navikla i jedva ga se dokopala

Posto mi je u kuvanoj verziji bio odabran samo Launcher Pro, probah i da skinem ADW sa marketa i postavim ga za default preko Home Switchera, a onda uradim uninstall Pro-a pa instalaciju svog - nece, ne mogu da verujem, ovaj "kuhinjski" je poprilicno zastareo iiiiii jednostavno me nervira sto to ne mogu da promenim.
Drugo, iz nekog razloga imam dve galerije, 3D i obicnu, ova 3D toliko smara i ne podnosim je a opet - nakacile su mi se obe iako nisam htela, moracu da je maknem nekako.
- i ono sto me najvise iznenadilo, 2.10beta - ne znam zasto ali meni zvuk i dalje prsti

Eto, za pocetak, puni se pa me zanima kako ce se batery life pokazati to mi je jos jedno veliko ocekivanje, za sada najjaci utisak: leteca spica i budjavi launcher.
edit:
aha, prsti mi jer uzeh beta1 .. idem po beta2

- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
N-tchbl, moras skuvati novi rom bez louncherpro-a da bi mogla staviti taj noviji. ja sam u maj rom stavio samo java.apk, livewalpaper, adw launcher i mislim da nista vise nisam kuvao od aplkacija. ostalo sam sve sam instalirao.
probaj ako te nemrzi da sve radis iz pocetka.
probaj ako te nemrzi da sve radis iz pocetka.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
Pa da, to cu i uraditi samo:

edit:
I dok ne sacekam mogucnost da kuvam ponovo,
Moze li mi neko reci kojim magicnim potezom da maknem HTC IME tastaturu kao default i stavim fabricku LatinME, isprobah sve zivo sto radi na ostalim tastaturama u funkciji keyboard switch-a ovde nece.. sta li mi je trebalo da kuvam i HTC
..izgleda cu ipak morati da pricekam maloYour total size exceeds the limit for 24 hours (remaining 8.2 MBytes).

edit:
I dok ne sacekam mogucnost da kuvam ponovo,
Moze li mi neko reci kojim magicnim potezom da maknem HTC IME tastaturu kao default i stavim fabricku LatinME, isprobah sve zivo sto radi na ostalim tastaturama u funkciji keyboard switch-a ovde nece.. sta li mi je trebalo da kuvam i HTC