Ja sam uzeo pre par dana s4 i mogu reci da sam prezadovoljan. Pre njega sam imao note2 i promenio sam ga zbog velicine tako da sada imam osecaj kao da drzim list papira u ruci

telefon ekstra lezi u ruci, ekran je perfektan (bas se primecuje razlika u odnosu na note 2), sto se tice brzine tu ne vidim neku razliku oba telefona imaju odlicnu brzinu rada, kamera je takodje za nijansu bolja, baterija za nijansu bolje drzi kod note 2 ali je i veca....sve u svemu dobio sam ono sto sam zeleo, manji telefon, veliki ekran, dobra baterija, kamera, brzina (sve je to bilo dobro i kod note2

ali dzaba kada u dzep ne moze normalno da stane)
Razmisljao sam i o Htc One, ali je pesudila velicina ekrana
EDIT:
Zaboravih da napisem da te price sto kruze da se vide pixeli u dialeru su smesne, ne znam da li je ostao u hd ili je full hd dialer ali pixeli se uopste ne vide, i sto se tice otvaranja dialera kada se killuju sve aplikacije u tasku tada zna da zakoci na kratko, samo prvi put i svaki sledeci put otvara skoro trenutno...ali to je i kod s3 i note2 i mnogim drugim, skoro svim ostalim android modelima, jedino mozda na nexusu nije.