Samsung Galaxy S7

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Re: Samsung Galaxy S7

Post od Zile995 »

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Entitet kaže da je Pixel bolji i ja se slažem ;) Mora se poštovati nadležni entitet ;)

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

McSkiltron
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
:: Galaxy S7 g930f
:: Huawei medpad T1 8.0

Post od McSkiltron »

Ljudi jel neko instalirao update od 29 Mb? Pa ako jeste nek pise :-)
- "Za svako resenje postoji problem!" True story

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Ja sam instalirao danas,ne primecujem nikakve promene mozda treba da odradim factory reset nakon updejta
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

majky89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2016. 23:48
:: Galaxy S6 Edge

Post od majky89 »

Ljudi zanima me kako vama drzi baterija ? Ja sam uzeo S7 pre mesec dana, pre toga koristio S6 osam meseci, i mogu da kazem da mi baterija isto drzi. Znam da S7 ima 3000mah, skoro 500mah vise nego S6. Da li je problem sa sistemom, unistili bateriju sa tim upadate-ima... jer uvek mi je android system na prvom ili drugom mestu kad proveravam potrosnju baterije. Pa kontam da je do sistema. E sad, dal da cekam dok se to ne sredi sa nekim update-om ili da preko odina mozda vratim neku stariju verziju od pre 2-3 meseca. Kakva su vasa iskustva? Ako moze neka pomoc. Hvala

McSkiltron
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od McSkiltron »

Ja sam imao s6 pre s7. Tamo u temi "sta posle s6" sam postavio pitanje jer nisam mogao sa baterijom da izguram ni pola dana. 3-4h sot-a u zavisnosti sta koristim .a na s7 imam imam 5-7. Sto izadje dan ipo, pa cak i 2 dana ako ne idem preterano na net.ali ovde mi je wifi 24h upaljen a kad nema konekcije na wifi palim mobilni internet i tako mi baterija izdrzi od 8h ujutro do 9-10uvece. I ja sam zadivoljan. U svakom slucaju s7 je odlican tel pa ako inas problem sa baterijom uzmi neku od onih power bank baterija

majky89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od majky89 »

Ja sam sa S6 imao oko 4h sota, nekad i 5h. tako isto mi je i na S7, znaci oko 4-5h sot. Ali mobilni internet koristim samo kad mi nesto treba a nemam wifi, ovako samo wifi. Always on iskljucen. Znam da je bilo i sa S6 tih problema oko sistema. Jednim update-om pokvare bateriju, android system vuce ko lud, opet sa drugim update-om poprave to i radi ok. Tako da nadam se da je to i ovde problem. Reci mi McSkiltron, da li je i tebi android system na prvom ili drugom mestu kod potrosnje baterije ? I koji ti je verzija baseband-a ? Hvala

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Isključi Google backup i biće sve ok.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

McSkiltron
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od McSkiltron »

I napuni tel do 100% i kad budes na 20% odes i vidis sta ti navise trosi bateriju.

majky89, system je na 2 nekad cak i na 3 mestu. A baseband je g930fxxu1bphj
meniu je sve ukljuceno i always on i wifi i sve je ostalo na automatski.
Slika

Slika
Poslednja izmena od znemanja u Čet, 03. Nov 2016. 16:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju izmeni.

majky89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od majky89 »

Hvala Azimuth, probacu pa cu da vidim kako ce dalje. McSkiltron, i meni je isti baseband. Sve u svemu videcu kako ce dalje. Hvala u svakom slucaju.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Kako se iskljucuje google backup? Ako neko moze da mi kaze step by step
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

McSkiltron
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od McSkiltron »

Settings> backup and reset i dole iskljucis back up my data

majky89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od majky89 »

E ovako, ugasio sam google backup, napunio bateriju i evo sad imam 18% a battery usage je sledeci: na prvom mestu Android System 24% sa CPU total 3h22m, na drugom mestu Screen 17% time on 3h38m na trecem mestu Voice call 12% 1h28m, na cetvrtom mestu Facebook 12% CPU total 1h46m itd... Na bateriji je bio 1 dan i 6 sati. Znaci Android system i dalje srce bateriju samo tako! :x Nadam se uskoro nekom update-u. Gledam da krece polako Android N beta, skinuo sam Galaxy Beta preko kpje bi skinuo beta verziju. E sad, koliko znam (tako je bilo na S6 kad je izlazio Android M) beta verziju sistema dobijaju telefoni u UK. Pa me zanima da li neko zna da li ce i telefoni koji su za drugo trziste moci testirati android N ili se mora flashovati na UK BTU? Hvala

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Nisam 100% siguran, ali mislim da će ti trebati BTU i vpn da imaš kako bi te server video kao britanca koji je negde u UK.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

McSkiltron
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od McSkiltron »

Ja sam koristio na s5 BTU bez vpn. Ali nisam pokusavao sa s7 dobar mi je ovaj. Ali ako ces vpn ima besplatnih programa poput tunnelbear vpn mene je dobro sluzio.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

majky89, znači tel. ti je upaljen 30 sati , trenutno je baterija na 18% a screen-on je 3h38m :| , zašto misliš da je to loše ?
Probaj da ga koristiš intenzivno jedan dan kao McSkiltron i videćeš da ćeš dobiti sličan rezultat :) .

E da , isključi u podešavanjima da ti ne šalje dijagnostičke podatke za Google i Samsung / isto tako isključi u "podešavanjima veze" skeniranje uređaja u blizini . Ima tu još more stvari koje rade u pozadini i sinhronizuju se ...
16 godina na forumu MOBILNISVET

McSkiltron
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od McSkiltron »

I da jos jednu stvar smo zaboravili da li ti je los signal tu gde si. Jer zna dosta da vuce bateriju kad gubi mrezu cesto i kad je slabiji domet

majky89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od majky89 »

zoreli, mislim da je to lose jer tako isto mi je bilo na S6 i ovaj ima skoro 500mah vise i na S6 je Android System bio na 4-5 mestu sa dosta manje % nego screen. Sa intenzivnim koriscenjem i na S6 sam izgurao i 5 i po sata screen on. Dosta toga sam vec iskljucio, evo sad sam i onaj Report diagnostic info, skeniranje uredjaja u blizini je vec bilo iskljuceno. Videcemo, valjda ce to resiti sa nekim update-om, kao sto je bilo i na S6. McSkiltron, signal je pun, uglavnom 2g koristim, jedino kad nemam wifi a treba mi net onda prebacim na 4g/3g.
Drug ima J7 2016, 5.5 ekran, 3300mah, izvlaci po 8-9 sati screen on, ok nema on puno toga kao sto je na s7 ali naprimer njemu baterija izgura 3 dana, screen na prvom mestu sa 60% dok Android System mu je na 6-7 mestu sa svega 5-6%.

majky89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od majky89 »

Sve u svemu, hvala vam ljudi na odgovorima. Drago mi je da imate vremena da mi odgovorite na moja pitanja.

McSkiltron
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od McSkiltron »

J7 je tel srednje klase i ima dosta manju rezoluciju ekrana 720p ako se ne varam dok su ekrani na s6 i s7 qhd. To isto dosta utice.
Nema na cemu. Ako skontas u cemu je problem obavesti pa da znamo na sta obratiti paznju ako se neko javi sa istim problemom.poz

Odgovori