Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ljudi zanima me kako vama drzi baterija ? Ja sam uzeo S7 pre mesec dana, pre toga koristio S6 osam meseci, i mogu da kazem da mi baterija isto drzi. Znam da S7 ima 3000mah, skoro 500mah vise nego S6. Da li je problem sa sistemom, unistili bateriju sa tim upadate-ima... jer uvek mi je android system na prvom ili drugom mestu kad proveravam potrosnju baterije. Pa kontam da je do sistema. E sad, dal da cekam dok se to ne sredi sa nekim update-om ili da preko odina mozda vratim neku stariju verziju od pre 2-3 meseca. Kakva su vasa iskustva? Ako moze neka pomoc. Hvala
Ja sam imao s6 pre s7. Tamo u temi "sta posle s6" sam postavio pitanje jer nisam mogao sa baterijom da izguram ni pola dana. 3-4h sot-a u zavisnosti sta koristim .a na s7 imam imam 5-7. Sto izadje dan ipo, pa cak i 2 dana ako ne idem preterano na net.ali ovde mi je wifi 24h upaljen a kad nema konekcije na wifi palim mobilni internet i tako mi baterija izdrzi od 8h ujutro do 9-10uvece. I ja sam zadivoljan. U svakom slucaju s7 je odlican tel pa ako inas problem sa baterijom uzmi neku od onih power bank baterija
Ja sam sa S6 imao oko 4h sota, nekad i 5h. tako isto mi je i na S7, znaci oko 4-5h sot. Ali mobilni internet koristim samo kad mi nesto treba a nemam wifi, ovako samo wifi. Always on iskljucen. Znam da je bilo i sa S6 tih problema oko sistema. Jednim update-om pokvare bateriju, android system vuce ko lud, opet sa drugim update-om poprave to i radi ok. Tako da nadam se da je to i ovde problem. Reci mi McSkiltron, da li je i tebi android system na prvom ili drugom mestu kod potrosnje baterije ? I koji ti je verzija baseband-a ? Hvala
E ovako, ugasio sam google backup, napunio bateriju i evo sad imam 18% a battery usage je sledeci: na prvom mestu Android System 24% sa CPU total 3h22m, na drugom mestu Screen 17% time on 3h38m na trecem mestu Voice call 12% 1h28m, na cetvrtom mestu Facebook 12% CPU total 1h46m itd... Na bateriji je bio 1 dan i 6 sati. Znaci Android system i dalje srce bateriju samo tako! Nadam se uskoro nekom update-u. Gledam da krece polako Android N beta, skinuo sam Galaxy Beta preko kpje bi skinuo beta verziju. E sad, koliko znam (tako je bilo na S6 kad je izlazio Android M) beta verziju sistema dobijaju telefoni u UK. Pa me zanima da li neko zna da li ce i telefoni koji su za drugo trziste moci testirati android N ili se mora flashovati na UK BTU? Hvala
Ja sam koristio na s5 BTU bez vpn. Ali nisam pokusavao sa s7 dobar mi je ovaj. Ali ako ces vpn ima besplatnih programa poput tunnelbear vpn mene je dobro sluzio.
majky89, znači tel. ti je upaljen 30 sati , trenutno je baterija na 18% a screen-on je 3h38m , zašto misliš da je to loše ?
Probaj da ga koristiš intenzivno jedan dan kao McSkiltron i videćeš da ćeš dobiti sličan rezultat .
E da , isključi u podešavanjima da ti ne šalje dijagnostičke podatke za Google i Samsung / isto tako isključi u "podešavanjima veze" skeniranje uređaja u blizini . Ima tu još more stvari koje rade u pozadini i sinhronizuju se ...
zoreli, mislim da je to lose jer tako isto mi je bilo na S6 i ovaj ima skoro 500mah vise i na S6 je Android System bio na 4-5 mestu sa dosta manje % nego screen. Sa intenzivnim koriscenjem i na S6 sam izgurao i 5 i po sata screen on. Dosta toga sam vec iskljucio, evo sad sam i onaj Report diagnostic info, skeniranje uredjaja u blizini je vec bilo iskljuceno. Videcemo, valjda ce to resiti sa nekim update-om, kao sto je bilo i na S6. McSkiltron, signal je pun, uglavnom 2g koristim, jedino kad nemam wifi a treba mi net onda prebacim na 4g/3g.
Drug ima J7 2016, 5.5 ekran, 3300mah, izvlaci po 8-9 sati screen on, ok nema on puno toga kao sto je na s7 ali naprimer njemu baterija izgura 3 dana, screen na prvom mestu sa 60% dok Android System mu je na 6-7 mestu sa svega 5-6%.
J7 je tel srednje klase i ima dosta manju rezoluciju ekrana 720p ako se ne varam dok su ekrani na s6 i s7 qhd. To isto dosta utice.
Nema na cemu. Ako skontas u cemu je problem obavesti pa da znamo na sta obratiti paznju ako se neko javi sa istim problemom.poz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.