Samsung I5700 Galaxy Spica

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

А сто му ниси убацио 3 д драјвер? :? куку црни ти,како мислиш да гледаш јутубе :lol:

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

majkon80, naravno da sam ubacio :P

prvo sam stavio 8.3 pa upalio tel
onda ovaj novi kernel pa upalio da vidim kako radi
e onda sve ostalo sto ide 2D3D driveri, tema, senzori, font, google update i GGB phone i contact 8)

sad radi primetno brze. sobzirom da je ovo v.1, mozemo ocekivati odlican kernel, bar se nadam :)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Па пази,ја незнам зашто се тркају више са тим,заиста телефон је брз,боље да му пораде на стабилности негде где они мисле да треба,разумео бих да је споро да за операцију нечега се чека итд..итд,ал овако....не разумем ревлуцију у том новом кернелу,а сигурно још и батерију једе

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

wucinac
Зар све то ниси имао са "лаким" 8.3 и одговарајућом темом?
Конкретно, шта то ради брже? Видео сам онај опис тамо...
Слобода или смрт

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Jeste ubacili onaj patch za ispravljanje kompasa i jos nekih stvari? Vec nekoliko dana koristim ADW EX launcher i nije nista posebno, Launcher Pro Plus je mnoogoo bolji :D

ovo moram probati sutra http://forum.samdroid.net/f56/cm6-1-1-a ... -one-4080/

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Evo oko 400 wallpejpera,moze i za spicu,htc magic,wildfire,5800 itd...itd.. :wink:

http://www.speedyshare.com/files/26691759/wall.rar

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Iopet sam brikovao svoj telefon pokusavajuci da ubacim 8.3 all in one verziju... i sada nece cak ni da udje u recovery tako da moram sa odinom da se mucim :chytry:

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

bestboy, nisi, iz te lake verzije su samo izbacene neke nepotrebne app i dodati kernel i ssswich da se nebi mucili sa recovery-em. ovaj kernel lukiqq sto je napravi je bolji, oseti se da je bolji od krnl-ckMod.cfs.011.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Da si ga zaista brikovao nebi ti mogao ni sa odinom,a sto se tice 8.3 ubaci ovu bolju ,obicnu verziju plus pecevi.Vucinac,danas izlazi v2 tog kernela sa nekim jos znacajnijim pobosljanjima

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

majkon80 napisao:....не разумем ревлуцију у том новом кернелу,а сигурно још и батерију једе
Ni ja ne kapiram ovo,
Brzina pa brzina, sto je nekome potrebno brze od ovoga sto vec postoji? Ako je neko toliki manijak za tu brzinu vec, kupice Desire, SGS ili slicnu zverinu, mislim da je krajnje vreme da neko obrati paznju na bateriju jer sve rade u smeru da traje sve krace a mobilni telefon prikopcan za struju, makar i bukvalno leteo po sobbi, ne sluzi bas puno :unsure:
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

N-tchbl, majkon80, u v2 je lukiqq radio i na poboljsanju trajanja baterije. Juce sam stavio v1 i danas sam primetio da bat malo duze traje uz isto koristenje. Sa v2, koji sam sada stavio, nije potreban ni UV. Cacakam tel vec sat vremena na internetu i baterija se smanjila za 2%. Nenagovaram nikog, ali probajte pa se sami uverite.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Cekaj,jel si stavio cianogen 8.2 ili CIAnogen 8.3? Autor napominje da izgleda radi samo sa 8.3 a da na 8.2 wifi ne radi?

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

Stavio sam 8.3 :disgust: to mi se bas i nesvidja, ali sad sta da se radi. Sada stvarno bolje radi telefon i baterija je zasada ok. Ima jos jedan + sa kernelom. Pise da su umesto 60hz stavili 70hz i da ekran sada ima lepse boje. Vidi se mala razlika :)

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Nije toliko vazno,ali testirao sam 2.2 romove i jedan odlican po meni najbolji od 2.1 roma a to je onaj OMG rom,e sad ovo mi nije jasno,pogledajte razliku u fotografiji,i to se mozda kod ove slikei najmnje vidi,2.1 rom pravi slike po danu u rangu nokie n82,pa cak mozda u zavisnosti od svetla i n79,dok 2.2 blago receno katastrofa.evo uverite se sami,molim moderatore da ne brisu,znam da ma tema za slike,ali ovo je samo test ovog aparata,sa nekim ne tako vaznim slikama,tacnije nista posebno.

2.1
Slika
2.2
Slika

E sad,nije mi jasno zbog cega je to tako?3d drajvera neznam do cega..

Sad vidim da su mi slike smanjene,neznam zasto i ranije sam kacio na imageshack i nije smanjivao :chytry: :uhuh:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

koja ti vremenska razlika u slikanju? Tipa ako znas kada je slikana sa 2.1 a kada sa 2.2 ? Jer moze da bude ogromna razlika u slikama koje su slikane par sati kasnije

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Nema veze sa vremenom,imam oko 50 razlicitih primera,svaka slika je bolja puno koja je slikana sa 2.1 ne vezano za vreme,cak i pre neki dan po oblacnom vremenu sam slikao ,takodje.
Da sad se setih da si strucnjak za fotografiju,pa neznam ovde u ovim slikama je 2 sata razlika,al kazem imam raznih slika,i cak od ranije.A imas kad otvoris sliku dole i Image Details

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Да ли неко може да закачи тај кернел на мегааплоуд?
Имам лошу везу, пола сајтова не могу да отворим! :dry:
Слобода или смрт

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

majkon80 napisao:Nema veze sa vremenom...
E pa imas ogromnu razliku u ovome. Ovaj na jednoj slici ti prijavljuje da je slika od SPH- m910, a druga je i5700 takodje je i iso speed na jednoj 100 a na drugoj 15107, kontrast na jednoj normalan na drugoj hard, zasicenje na jednoj normal na drugoj high. Ovaj tako da ti je zbog toga razlicito. zato je na toj jednoj bolje

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

:lol: vidi,pa taj kuvani rom 2.2 tacnije svi oni (oko 7 do 8 razlicitih do sada)svi imaju u exif tu vrstu kamere,to su kuvari upisali tako,ali je slikana telefono,znaci istom kamerom kao i na 2.1.E sad,to za high,za 2.1 je tacno,ali takodje i na 2.2 sam do kraja pojacao,tacnije jos i vise nego na 2.1.ali kao sto vidis rezultata nema.Jos nesto,cak sam probao i jos par 2.1 romova,tacnije originalni i samdroid(nasiroko poznat)i oni su bolji nego ovaj 2.2,ali opet slabije nego na tom romu 2.1(omg rom).Uz to taj rom je dosta brzi od ovih drugih 2.1.Ovo nije bitno,al sam napisao uzgred

Odgovori