Samsung I5700 Galaxy Spica
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- wucinac
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
majkon80, naravno da sam ubacio
prvo sam stavio 8.3 pa upalio tel
onda ovaj novi kernel pa upalio da vidim kako radi
e onda sve ostalo sto ide 2D3D driveri, tema, senzori, font, google update i GGB phone i contact
sad radi primetno brze. sobzirom da je ovo v.1, mozemo ocekivati odlican kernel, bar se nadam
prvo sam stavio 8.3 pa upalio tel
onda ovaj novi kernel pa upalio da vidim kako radi
e onda sve ostalo sto ide 2D3D driveri, tema, senzori, font, google update i GGB phone i contact
sad radi primetno brze. sobzirom da je ovo v.1, mozemo ocekivati odlican kernel, bar se nadam
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
Jeste ubacili onaj patch za ispravljanje kompasa i jos nekih stvari? Vec nekoliko dana koristim ADW EX launcher i nije nista posebno, Launcher Pro Plus je mnoogoo bolji 
ovo moram probati sutra http://forum.samdroid.net/f56/cm6-1-1-a ... -one-4080/
ovo moram probati sutra http://forum.samdroid.net/f56/cm6-1-1-a ... -one-4080/
Evo oko 400 wallpejpera,moze i za spicu,htc magic,wildfire,5800 itd...itd..
http://www.speedyshare.com/files/26691759/wall.rar
http://www.speedyshare.com/files/26691759/wall.rar
- wucinac
- Mobil poznavalac

bestboy, nisi, iz te lake verzije su samo izbacene neke nepotrebne app i dodati kernel i ssswich da se nebi mucili sa recovery-em. ovaj kernel lukiqq sto je napravi je bolji, oseti se da je bolji od krnl-ckMod.cfs.011.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
Ni ja ne kapiram ovo,majkon80 napisao:....не разумем ревлуцију у том новом кернелу,а сигурно још и батерију једе
Brzina pa brzina, sto je nekome potrebno brze od ovoga sto vec postoji? Ako je neko toliki manijak za tu brzinu vec, kupice Desire, SGS ili slicnu zverinu, mislim da je krajnje vreme da neko obrati paznju na bateriju jer sve rade u smeru da traje sve krace a mobilni telefon prikopcan za struju, makar i bukvalno leteo po sobbi, ne sluzi bas puno
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300
- wucinac
- Mobil poznavalac

N-tchbl, majkon80, u v2 je lukiqq radio i na poboljsanju trajanja baterije. Juce sam stavio v1 i danas sam primetio da bat malo duze traje uz isto koristenje. Sa v2, koji sam sada stavio, nije potreban ni UV. Cacakam tel vec sat vremena na internetu i baterija se smanjila za 2%. Nenagovaram nikog, ali probajte pa se sami uverite.
- wucinac
- Mobil poznavalac

Stavio sam 8.3
to mi se bas i nesvidja, ali sad sta da se radi. Sada stvarno bolje radi telefon i baterija je zasada ok. Ima jos jedan + sa kernelom. Pise da su umesto 60hz stavili 70hz i da ekran sada ima lepse boje. Vidi se mala razlika 
Nije toliko vazno,ali testirao sam 2.2 romove i jedan odlican po meni najbolji od 2.1 roma a to je onaj OMG rom,e sad ovo mi nije jasno,pogledajte razliku u fotografiji,i to se mozda kod ove slikei najmnje vidi,2.1 rom pravi slike po danu u rangu nokie n82,pa cak mozda u zavisnosti od svetla i n79,dok 2.2 blago receno katastrofa.evo uverite se sami,molim moderatore da ne brisu,znam da ma tema za slike,ali ovo je samo test ovog aparata,sa nekim ne tako vaznim slikama,tacnije nista posebno.
2.1

2.2

E sad,nije mi jasno zbog cega je to tako?3d drajvera neznam do cega..
Sad vidim da su mi slike smanjene,neznam zasto i ranije sam kacio na imageshack i nije smanjivao

2.1

2.2

E sad,nije mi jasno zbog cega je to tako?3d drajvera neznam do cega..
Sad vidim da su mi slike smanjene,neznam zasto i ranije sam kacio na imageshack i nije smanjivao
Nema veze sa vremenom,imam oko 50 razlicitih primera,svaka slika je bolja puno koja je slikana sa 2.1 ne vezano za vreme,cak i pre neki dan po oblacnom vremenu sam slikao ,takodje.
Da sad se setih da si strucnjak za fotografiju,pa neznam ovde u ovim slikama je 2 sata razlika,al kazem imam raznih slika,i cak od ranije.A imas kad otvoris sliku dole i Image Details
Da sad se setih da si strucnjak za fotografiju,pa neznam ovde u ovim slikama je 2 sata razlika,al kazem imam raznih slika,i cak od ranije.A imas kad otvoris sliku dole i Image Details
E pa imas ogromnu razliku u ovome. Ovaj na jednoj slici ti prijavljuje da je slika od SPH- m910, a druga je i5700 takodje je i iso speed na jednoj 100 a na drugoj 15107, kontrast na jednoj normalan na drugoj hard, zasicenje na jednoj normal na drugoj high. Ovaj tako da ti je zbog toga razlicito. zato je na toj jednoj boljemajkon80 napisao:Nema veze sa vremenom...