Samsung I5700 Galaxy Spica

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

a stavio si naknadno i onaj pec 2.2 sto je izasao,vidim da je izasao ali nije ubacen u sekcju za kuvanje,sta on donosi epohalno?

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

majkon80 napisao:a stavio si naknadno i onaj pec 2.2 sto je izasao,vidim da je izasao?
gde si video taj pec? ja sam nasao samo 2.1, nema 2.2.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Ma izgleda da sam se ja zbunio,nego ljudi ima te li vi problema sa wifi?na ovom sgm,ja se povezem kao i ranije na ruter,pokazuje da se povezan,ali ne mogu da otovrim stranu,dok preko gprs sve je u redu

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Ja nemam problema sa wifi-jem ali zato mi market ne pokazuje nijedan download i zapucava se dosta tj. odem u all aplications, a on samo loading i nikako da prikaze...

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Ma radi sve,nego ja neznam sta mi je ovih dana sve nesto kiksiram,Pogresno sam kabl ubacio u ruter,radi i to.A za market nemam problema,mozda ako ides preko gprs pa mu treba mnogo da otvori aplikacije...

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 15:19

Post od rudulan »

Imam problem za ovim telefonom. Par puta sam pogresno ukucao pi i sada mi trazi da ukucam moj google account, a ja ne znam koji mi je, pa ne znam ni sta da kucam.
Ako neko zna kako da mi pomogne nek se javi Srećan sam.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

На 8.4 сам се вртио на наговор бестбоја :lol: ипак ми се чини да је стабилнији у ради од ШГМода,а и већи избор тема,више меморије ми остаје,бар мени.А што се тиче самог рада брзине и стабилности,не могу да приметим разлику ту су негде.Како се коме више свиђа,не огу браћо да трпим зелену боју ону која долази са темом за самдроид уфффф,сад сам ставио гингерРЕД тему која је рађена за 8.3 и то је то :D

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

lepe vesti sa samdroid foruma. nas zemljak nebkat je zavrsio i objavio update za 2.3

http://forum.samdroid.net/f62/cyanogenm ... pha3-5148/
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

Ja koristim kameru,tako da nema sanse da to stavim ne kompletno,ne koristim cesto,ali mi zatreba.Takoda cu jos sacekati,mada vidim da vec duze vreme ne umeju da urade kameru

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

wucinac, zar to nije i criminal objavio? ja se taman ponadao da su namestili i kameru kad ono :shock:

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 08:39
Kontakt:

Post od kenzoki »

Ljudi, moze savet, malo sam ispao iz tokova, jel sredjena verzija cyanogenmod 8.4 ili 8.3, da li ima neka da je konacno proradio bluetooth? I sa kojim novijim kernelom bi isao neki od ovih romova?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Сређен је блутут одавно. Користим ЦМ 8.4 и хорс 7б кернел, што бих и теби препоручио јер су до сада најбоља комбинација.
Слобода или смрт

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od kenzoki »

mhm, video sam da za taj kernel mora da bude all to ext2, e sad, kako se to radi?
da li je to apps2sd podešavanje u samdroid tools - enable apps2sd? to mi je štriklirano da prebacuje aplikacije na sd. jel to to? :unsure:

iščitao sam malo horsepower discussion na samdroidu, to deluje još nestabilnije od ovog mog firmwera.

jel ima još neko neki predlog za kernel sa kojim bi radio bluetooth?

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Уђеш у recovery и тамо урадиш конверт system, data, cache у ext2.

Стабилан је кернел, прочитао си прве коментаре а они су везани за почетне верзије кернела. :wink: Сад је у реду...
Слобода или смрт

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

banjo0917;155730 napisao:CONFIRMED 3g Bug is fixed... YONIP V21 is coming up...uploading...
lepe vesti sa samdroida :)

пола сата тестирања на в21 и телефон се ниједном није замрзао на 3г/хсдпа. синхронизација укључена, доwнлоад са опере, мапе у позадини, фацебоок и твитер синхронизација и све ради.

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od kenzoki »

@bboy

fala, mada sam čitao i početak i kraj diskusije, ljudi se na kraju kolektivno žale na wifi, edge i tako to :/

a šta od svih onih zipova skinuti, jel ova verzija dovoljna? Horse_Power_7B_24BPP_GSMnUMTS_Extreme?

Zikonja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 11. Apr 2011. 10:30

Post od Zikonja »

Drugari imam problem!! Baterija mi SLABO radi jedva funkcionishe...drugari mi je rekao da probam NESHTO s rutovanjem ili shta vec baterije.....Al ne mogu da nadjem....A i stavio sam 2.1 ...I u pochetq je prelepo radio......Stvarno POHVALA.... al u zadnje vreme....Postaje JEZIV!!! Kad zovem umire...kad ulazim u poruke (a nema ih mnogo...par sendera 4-5 i po 4-5poruka od svakog) treba mu po 30sec.....Ne znam Shta mu je.... HELLP ..... Nisam bash haker i Android mi je nepoznat.....Pa bi molio ako neko ima malo vremena da mi posveti da ga sredim ko bombonicu :D

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od kenzoki »

@zikonja

ako ti baterija ne radi, onda to nema veze sa rootom nego sa fizičkim stanjem baterije, zavisi koliko je star i korišten telefon? bolje proveri u servisu. naročito ako je imao zvanični update na 2.1 ne bi trebalo da firmware jede bateriju

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Прочитајте тему мало, сваки детаљ везан за Спицу смо претресли детаљно.
Батерија се брже празни са званичним 2.1 јер нема тако ситна подешавања као 2.2 модови и кернели са Самдроида.
Слобода или смрт

AndyCapp
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 28. Jun 2011. 16:42

Post od AndyCapp »

Поздрав, надам се да ми можете помоћи. Преносим поруку са једног другог форума где сам питао за помоћ.

Kako staviti telefon u PC Studio/Kies mode da bih ga povezao preko USB kabla sa Kiesom?

http://i53.tinypic.com/2lxuvsx.jpg

Odgovori