Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ma izgleda da sam se ja zbunio,nego ljudi ima te li vi problema sa wifi?na ovom sgm,ja se povezem kao i ranije na ruter,pokazuje da se povezan,ali ne mogu da otovrim stranu,dok preko gprs sve je u redu
Ja nemam problema sa wifi-jem ali zato mi market ne pokazuje nijedan download i zapucava se dosta tj. odem u all aplications, a on samo loading i nikako da prikaze...
Ma radi sve,nego ja neznam sta mi je ovih dana sve nesto kiksiram,Pogresno sam kabl ubacio u ruter,radi i to.A za market nemam problema,mozda ako ides preko gprs pa mu treba mnogo da otvori aplikacije...
Imam problem za ovim telefonom. Par puta sam pogresno ukucao pi i sada mi trazi da ukucam moj google account, a ja ne znam koji mi je, pa ne znam ni sta da kucam.
Ako neko zna kako da mi pomogne nek se javi Srećan sam.
На 8.4 сам се вртио на наговор бестбоја ипак ми се чини да је стабилнији у ради од ШГМода,а и већи избор тема,више меморије ми остаје,бар мени.А што се тиче самог рада брзине и стабилности,не могу да приметим разлику ту су негде.Како се коме више свиђа,не огу браћо да трпим зелену боју ону која долази са темом за самдроид уфффф,сад сам ставио гингерРЕД тему која је рађена за 8.3 и то је то
Ja koristim kameru,tako da nema sanse da to stavim ne kompletno,ne koristim cesto,ali mi zatreba.Takoda cu jos sacekati,mada vidim da vec duze vreme ne umeju da urade kameru
Ljudi, moze savet, malo sam ispao iz tokova, jel sredjena verzija cyanogenmod 8.4 ili 8.3, da li ima neka da je konacno proradio bluetooth? I sa kojim novijim kernelom bi isao neki od ovih romova?
mhm, video sam da za taj kernel mora da bude all to ext2, e sad, kako se to radi?
da li je to apps2sd podešavanje u samdroid tools - enable apps2sd? to mi je štriklirano da prebacuje aplikacije na sd. jel to to?
iščitao sam malo horsepower discussion na samdroidu, to deluje još nestabilnije od ovog mog firmwera.
jel ima još neko neki predlog za kernel sa kojim bi radio bluetooth?
banjo0917;155730 napisao:CONFIRMED 3g Bug is fixed... YONIP V21 is coming up...uploading...
lepe vesti sa samdroida
пола сата тестирања на в21 и телефон се ниједном није замрзао на 3г/хсдпа. синхронизација укључена, доwнлоад са опере, мапе у позадини, фацебоок и твитер синхронизација и све ради.
Drugari imam problem!! Baterija mi SLABO radi jedva funkcionishe...drugari mi je rekao da probam NESHTO s rutovanjem ili shta vec baterije.....Al ne mogu da nadjem....A i stavio sam 2.1 ...I u pochetq je prelepo radio......Stvarno POHVALA.... al u zadnje vreme....Postaje JEZIV!!! Kad zovem umire...kad ulazim u poruke (a nema ih mnogo...par sendera 4-5 i po 4-5poruka od svakog) treba mu po 30sec.....Ne znam Shta mu je.... HELLP ..... Nisam bash haker i Android mi je nepoznat.....Pa bi molio ako neko ima malo vremena da mi posveti da ga sredim ko bombonicu
ako ti baterija ne radi, onda to nema veze sa rootom nego sa fizičkim stanjem baterije, zavisi koliko je star i korišten telefon? bolje proveri u servisu. naročito ako je imao zvanični update na 2.1 ne bi trebalo da firmware jede bateriju
Прочитајте тему мало, сваки детаљ везан за Спицу смо претресли детаљно.
Батерија се брже празни са званичним 2.1 јер нема тако ситна подешавања као 2.2 модови и кернели са Самдроида.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.