Pitanja u vezi u600!!!

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
cvrchakcvrle
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Nov 2007. 06:57

Pitanja u vezi u600!!!

Post od cvrchakcvrle »

Ljudi, pre 2 dana sam kupila u600. Pored toga sto je odlican i po dizajnu i po mogucnostima koje ima, brine me jedna, za mene vrlo bitna stvar - uglavnom sam citala da mu je baterija uzas, tj. da drzi po pola dana. Ako je stvarno tako,ja cu da svisnem. Znam da ne mogu ovakve baterije da drze po 10 dana, ali svi koji su se zalili (a ima ih poprilicno) kazu da im ne drzi ni toliko, dok ima samo jedan covek kome drzi puna 3 dana.Da li to ima veze i sa formiranjem(ja znam da vazi ono- 3 puta po 15 sati) ?Please, potpun odgovor jer se ja obozavam telefone!!!Hvala !!! :cry:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

cvrchakcvrle, Nema nikakve veze sa "formiranjem"
Te baterije se NE formiraju.
viewtopic.php?t=1595

U600 koristi bateriju Li-Ion kapaciteta 690mAh te mu je i autonomija mala, naročito tamo gde je slab signal.
Pročitaj:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... msung/U600
Ima poredjenje sa D900
Takav je telefon.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

iny
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 21:53

Post od iny »

ljudi pomagajte!!!
Uz fon sam dobila instalacioni cd,ali kada ga instaliram on mi ispisuje da prikljucim fon na USB kabal i kada to uradim on ispisuje gresku,i tako stalno! Ne znam do cega je to i sta se desava?! Pre ovoga sam isto imala samsung i on se savrseno instalirao u komp i savrseno se povezivao sa fonom. Inace fon je super! Hvala u napred!!!

Leo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 21:20

Post od Leo »

Nabavio sam fon i odlican je, iako ima svojih mana...uglavnom zanima me koji format podrzava za gledanje videa, htio sam staviti neki spot ili film?

Dizzy_Reed
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 09. Maj 2007. 15:23
Kontakt:

Post od Dizzy_Reed »

Gde mogu da se kupe slusalice (ili adapter za slusalice 3.5mm) i usb i koliko bi to moglo da kosta? 8)

without nick
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 25. Okt 2008. 16:39

Post od without nick »

Ja sam već imao ovaj tel...i pre mesec i po su mi ga ukrali(sa sve SY fotrolom) :shock:
Pošto je po meni ovaj telefon ODLIČAN,ja bih ga kupio ponovo,ali problem je u tome što nigde ne mogu da ga pronađem u crnoj boji...
Ako neko zna gde ga ima ucrnoj boji neka javlja što pre.. :unsure:

Odgovori