Eh taj D500....
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Eh taj D500....
Ovako pise za info na telu:
S/W Version
D500AIDK6_ED1
xaec1 TIM
H/W Version
MP 3.600
Apr 09 2005
E sad znaci tel je skinut sa TIM mreze..Dogadja mi se sledece posto ga imam vec nekih 10ak dana samo je 1 ispao iz mreze(prvo pisalo limited servise pa insert sim)..Znaci to i nije neki problem, ali najvise me nervira sto posle slanja nekoliko poruka pokusam da posaljem novu pise sending i samo resetuje telefon..Da li je to opste poznati problem sa softwareom i gde moze da se flashuje(nesto osim Roaminga posto ne verujem da rade flashovanje ako nije kod njih uzet fon), ili je problem u necemu trecem?Pozdrav!
S/W Version
D500AIDK6_ED1
xaec1 TIM
H/W Version
MP 3.600
Apr 09 2005
E sad znaci tel je skinut sa TIM mreze..Dogadja mi se sledece posto ga imam vec nekih 10ak dana samo je 1 ispao iz mreze(prvo pisalo limited servise pa insert sim)..Znaci to i nije neki problem, ali najvise me nervira sto posle slanja nekoliko poruka pokusam da posaljem novu pise sending i samo resetuje telefon..Da li je to opste poznati problem sa softwareom i gde moze da se flashuje(nesto osim Roaminga posto ne verujem da rade flashovanje ako nije kod njih uzet fon), ili je problem u necemu trecem?Pozdrav!
S obzirom da nisam toliko upoznat sa mobilnim telefonima, narucio sam bio samsung d-500, covek mi je doneo telefon, i tragajuci po netu sada kapiram da zapravo imam telefon sa oznakom D500e AIED2.
Da li je i ovo jedan od onih modela sa kojima ima problema prilikom povezivanja na GPRS 063 mreze i da li ispada sa mreze?
Unapred hvala na odgovoru.
Da li je i ovo jedan od onih modela sa kojima ima problema prilikom povezivanja na GPRS 063 mreze i da li ispada sa mreze?
Unapred hvala na odgovoru.
jeste to je taj, ali sada vec za to ima resenje pogledaj ovde> viewtopic.php?t=2595 

U pravu si, problemi su se pojavili, ja sam odneo na flesovanje i sad je situacija jos gora, cesto izbacuje Service Limited....ne znam sta da radim.... 
I jos jedno pitanjue, da li su ovi problemi koji su prisutni identcni i na 064 mrezi ili to sa ovom mrezom i ovim modelom nema problema?
Jos malo mojih iskustava sa ovim telfonom (dok je jos kod mene)....vrlo cesto se desava da upravo nakon poslate poruke odmah zatim telefon ispadne iz mreze sa onim poznatim Limited Service....

I jos jedno pitanjue, da li su ovi problemi koji su prisutni identcni i na 064 mrezi ili to sa ovom mrezom i ovim modelom nema problema?
Jos malo mojih iskustava sa ovim telfonom (dok je jos kod mene)....vrlo cesto se desava da upravo nakon poslate poruke odmah zatim telefon ispadne iz mreze sa onim poznatim Limited Service....
Hocete da cujete smesnu pricu? Tako meni ispada tel iz mreze resetuje se posle tri poruke i tako..Pre neki dan ubacim ja karticu 064 i bude tu dan-dva, posle vratim 063 i nemam NIJEDAN ali NIJEDAN problem od ranije..Meni je pre 064 kartica izlecila K700i otkljucala mu neke dodatke za poruke posto nije mogla poruka da se posalje a sad ovo
it's a miracle!:) ne znam u cemu je bila fora