Eh taj D500....

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Mixoman
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 10. Feb 2005. 16:21

Eh taj D500....

Post od Mixoman »

Ovako pise za info na telu:

S/W Version
D500AIDK6_ED1
xaec1 TIM
H/W Version
MP 3.600
Apr 09 2005

E sad znaci tel je skinut sa TIM mreze..Dogadja mi se sledece posto ga imam vec nekih 10ak dana samo je 1 ispao iz mreze(prvo pisalo limited servise pa insert sim)..Znaci to i nije neki problem, ali najvise me nervira sto posle slanja nekoliko poruka pokusam da posaljem novu pise sending i samo resetuje telefon..Da li je to opste poznati problem sa softwareom i gde moze da se flashuje(nesto osim Roaminga posto ne verujem da rade flashovanje ako nije kod njih uzet fon), ili je problem u necemu trecem?Pozdrav!

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Brate, ja bih ti preporucio da se cimnes do servisa i flashujes telefon...

D500 je golo sra....e i mnogo pravi problema kao i svaki samsung, ali najbolje je da odes do servisa i pitas u cemu je problem... A za koji server, idi na primer u Dumix, oni su najbolji, ali i dosta skupi...

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

meni se pojavila jedna greshka na telefonu :( propustim poziv i na displeju mi se pokaze da imam jednu primljenu poruku i 1 propushteni poziv :? kliknem da pogledam i sve bude u redu,lepo pishe 1 missed call...jer imo neko ovakvih problema ?

Asfaloth
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Jun 2005. 00:20

Post od Asfaloth »

Mixoman, Samsung D500 je odlican telefon, i moj ti je savet da ga fleshujes. Sve ce biti u redu onda!
Vrisak, Vladar, Vetar

Mixoman
Novajlija
Novajlija

Post od Mixoman »

U pravu si,telefon je extra zato mi nece biti zao ni da dam 50e za flashovanje! TO cu uraditi prvi put kad budem isao do BGa.

Asfaloth
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Asfaloth »

50 eura je stvarno puno za flesovanje! Proveri malo tu cenu. :? :? :? :?
Vrisak, Vladar, Vetar

Mixoman
Novajlija
Novajlija

Post od Mixoman »

Pa kako pise na Roamingovom sajtu je 50 evra a kod drugih nebi smelo da ide preko 35e.Mada videcemo...

Asfaloth
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Asfaloth »

Ne bih da kudim ili hvalim razne radnje i servise, nego ti savetujem da kupis neke BG oglase i okrenes par brojeva telefona, nadjes nekog sa normalnom cenom, dogovoris se i doneses im fon. Ono sto je skupo ne mora obavezno da bude i bolje!
Vrisak, Vladar, Vetar

MilosZ.
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Jun 2005. 02:26

Post od MilosZ. »

S obzirom da nisam toliko upoznat sa mobilnim telefonima, narucio sam bio samsung d-500, covek mi je doneo telefon, i tragajuci po netu sada kapiram da zapravo imam telefon sa oznakom D500e AIED2.

Da li je i ovo jedan od onih modela sa kojima ima problema prilikom povezivanja na GPRS 063 mreze i da li ispada sa mreze?
Unapred hvala na odgovoru.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

jeste to je taj, ali sada vec za to ima resenje pogledaj ovde> viewtopic.php?t=2595 :wink:

Mixoman
Novajlija
Novajlija

Post od Mixoman »

Pa to sam i napisao gore ne znam da li roaming hoce da flashuje telefone koji nisu kupljeni kod njih, mada ne vidim razlog sto nebi za 50 jora :)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Zar nije bilo receno da na Samsungu D500E ne moze da se radi onaj flash koji ispravlja greske...? :roll: Nego da samo nabavili novi soft za D500 bez E... :dry:

MilosZ.
Novajlija
Novajlija

Post od MilosZ. »

Kod mene za sada nema nekih problema...sve radi OK. Nadam se da ce tako i da ostane.
Jedino sto sam ocekivao da ovakav telefon ima i zoom (ili ja nisam provalio gde je.. :smutny: )

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

nema zom u najjacem rezimu fotografije :uhuh: , a sto se tice flesovanja na d500 softver ni to nepomaze ukoliko je telefon dosao sa starom plocom, :disgust:, pomaze jedino flesovanje na novim modelima sa novom plocom ;)

MilosZ.
Novajlija
Novajlija

Post od MilosZ. »

U pravu si, problemi su se pojavili, ja sam odneo na flesovanje i sad je situacija jos gora, cesto izbacuje Service Limited....ne znam sta da radim.... :(

I jos jedno pitanjue, da li su ovi problemi koji su prisutni identcni i na 064 mrezi ili to sa ovom mrezom i ovim modelom nema problema?

Jos malo mojih iskustava sa ovim telfonom (dok je jos kod mene)....vrlo cesto se desava da upravo nakon poslate poruke odmah zatim telefon ispadne iz mreze sa onim poznatim Limited Service....

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

neverovatno je ali na 064 uopste nema problema sa limited service, jedino malo moze da ti pomogne je da iskljucis kod mobtela gprs i da stavis duel band u opcijama 8)

Mixoman
Novajlija
Novajlija

Post od Mixoman »

Hocete da cujete smesnu pricu? Tako meni ispada tel iz mreze resetuje se posle tri poruke i tako..Pre neki dan ubacim ja karticu 064 i bude tu dan-dva, posle vratim 063 i nemam NIJEDAN ali NIJEDAN problem od ranije..Meni je pre 064 kartica izlecila K700i otkljucala mu neke dodatke za poruke posto nije mogla poruka da se posalje a sad ovo :) it's a miracle!:) ne znam u cemu je bila fora

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

stvarno chudno,al probacu...mozda i meni uspe ta charolija... :o jer ima neko neko objashnjenje povodom ovog chuda? :?

Mixoman
Novajlija
Novajlija

Post od Mixoman »

I ja bih stvarno voleo da cujem ima li ko bilo kakvo objasnjenje.Znaci prvo k700 sad D500..Stvarno ne razumem..

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa mogao bi da naplacujes "lijechenje" telefona, a? :lol: Stavis tu karticu zadrzis par dana, izvadis, vratis fon i uzmes 20e? :D

Odgovori