K 510i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
sonyc IC port mu je gore, tamo gde si i pali i gasi telefon, a mozda nije problem kod tvog telefona nego kod drugog tj. 6020,
ja sam imao slican problem, k500 nije hteo da salje na motorolu a835 i pisalo je sending faild a problem je bio u motoroli jer od bilo kog sony ericsson modela sa IC nije mogla nista da prima, prepodstavljam da je to problem i kod tebe, probaj da prebacis nesto al na neki drugi telefon.
ja sam imao slican problem, k500 nije hteo da salje na motorolu a835 i pisalo je sending faild a problem je bio u motoroli jer od bilo kog sony ericsson modela sa IC nije mogla nista da prima, prepodstavljam da je to problem i kod tebe, probaj da prebacis nesto al na neki drugi telefon.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa original maska bi trebalo da ti koshta oko 10-15e poshto ih oni nabavljaju za 8e...E sad koliko su original to ne znam,moracesh da odesh do neke prodavnice i lichno se uverish...
Shto se tiche skidanju maskice, moj burazer od 10 god. je razmontirao sam u roku od 2 min. tako da ne bi trebalo da bude nikakvih problema...
Samo shto ovaj sivi deo izmedju prednje i zadnje maske se ne skida,to ostaje i ne moze da se menja...mislim sve moze ali to je druga pricha...

Imash u TC-u u Sremskoj jednu radnju gde imaju (ili su barem imali) dosta maskica pa skokni i pogledaj...
Shto se tiche skidanju maskice, moj burazer od 10 god. je razmontirao sam u roku od 2 min. tako da ne bi trebalo da bude nikakvih problema...
Samo shto ovaj sivi deo izmedju prednje i zadnje maske se ne skida,to ostaje i ne moze da se menja...mislim sve moze ali to je druga pricha...

Imash u TC-u u Sremskoj jednu radnju gde imaju (ili su barem imali) dosta maskica pa skokni i pogledaj...
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa najvece mane su mu nedostatak proshirive memorije i ekran definitivno (ima slabu rezoluciju ekrana), ali za drugi telefon je sasvim ok...
Vidi da li uz maskicu ide tastatura, poshto sam primetio kod dosta ljudi da se tastatura izlizala tj. skinula se boja sa nekih tastera od upotrebe, pa bi bilo super kad bi nashao i tastaturu za svaki sluchaj da imash....
Vidi da li uz maskicu ide tastatura, poshto sam primetio kod dosta ljudi da se tastatura izlizala tj. skinula se boja sa nekih tastera od upotrebe, pa bi bilo super kad bi nashao i tastaturu za svaki sluchaj da imash....

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
morsel, pa ako je baterija od k700 fizicki odgovarala onoj u k750,onda bi trebalo da moze i iz k750 u k510,a to znaci dodatnih skoro 200mah ,sto je skoro 30% povecanje u odnosu na onu iz k510,a u realnom zivotu neka bude i 20% produzenje autonomije.....
Znaci punjenje na svakih 4 dana....
A sa mojim przenjem i bt slusalicom eventualno na 3 dana
Ja sam

Znaci punjenje na svakih 4 dana....
A sa mojim przenjem i bt slusalicom eventualno na 3 dana
Ja sam

D500&E71