K 510i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
sonyc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 16. Nov 2007. 20:29

K 510i

Post od sonyc »

e ovako kupio sam skoro k 510 i ali ne znam gde mu se nalazi infrared tj. pretpostavljam gde je ali ne mogu da prebacim nista preko IR-a sa nokie 6020 uvek pise sending failed :blinky: pomozite please![/b]

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

sonyc IC port mu je gore, tamo gde si i pali i gasi telefon, a mozda nije problem kod tvog telefona nego kod drugog tj. 6020,
ja sam imao slican problem, k500 nije hteo da salje na motorolu a835 i pisalo je sending faild a problem je bio u motoroli jer od bilo kog sony ericsson modela sa IC nije mogla nista da prima, prepodstavljam da je to problem i kod tebe, probaj da prebacis nesto al na neki drugi telefon.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Da sad nebih otvarao novu temu pitacu ovde...Imam neku kombinaciju za k510 da ga nosim kao drugi fon,ali treba da mu se zameni maskica i kupi nova baterija.E sad kako se menja maskica na njemu,i koliko kosta,kao i koliko kosta baterija za njega?Hvala
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Maskica mu se lako skida, ima samo zabice a nova ti je verovatno oko 400-500 din. one kineske .Shto se tiche baterije,ona je oko 600 din...

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Dexter, Hvala na odgovoru...Znaci nema nikakve srafice,samo je na zabice...A zanimala bi me original maskica,mislim cena,i kakvog su kvaliteta te kineske,ako je neko imao iskustva sa njima?E da i koliko traje u proseku baterija na ovom fonu...
Hvala
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa original maska bi trebalo da ti koshta oko 10-15e poshto ih oni nabavljaju za 8e...E sad koliko su original to ne znam,moracesh da odesh do neke prodavnice i lichno se uverish...

Shto se tiche skidanju maskice, moj burazer od 10 god. je razmontirao sam u roku od 2 min. tako da ne bi trebalo da bude nikakvih problema...

Samo shto ovaj sivi deo izmedju prednje i zadnje maske se ne skida,to ostaje i ne moze da se menja...mislim sve moze ali to je druga pricha...

Slika

Imash u TC-u u Sremskoj jednu radnju gde imaju (ili su barem imali) dosta maskica pa skokni i pogledaj...

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Dexter, -Hvala na brzom odgovoru...Telefoncic mi se mnogo svidja,mislim jedino mu fali slot za memorisku karticu,ali kao drugi fon je super.Videcu vec nesto,nije mi zao da "bacim" pare na original kada fon dobijam po extra ceni...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa najvece mane su mu nedostatak proshirive memorije i ekran definitivno (ima slabu rezoluciju ekrana), ali za drugi telefon je sasvim ok...

Vidi da li uz maskicu ide tastatura, poshto sam primetio kod dosta ljudi da se tastatura izlizala tj. skinula se boja sa nekih tastera od upotrebe, pa bi bilo super kad bi nashao i tastaturu za svaki sluchaj da imash.... 8)

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ma opusteno,sobzirom da mi je sad drugi fon mc60,ovaj je bruka za njega :D inace nije problem za tastaturu ako neide uz maskicu dokupicu je i onako mi je telefon veoma povoljan tako da mi dodje i bolje da ga sredim da bude kao nov...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Da ne otvaram novu temu...
Sta mislite,moze li se u k510 staviti jaca baterija,npr od k750 ili mozda k700,pa da se time jos dodatno produzi autonomija?
E da koliko otprlike njemu traje baterija?
D500&E71

morsel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 23:49
Kontakt:

Post od morsel »

loki13, baterija od k700 100% ne moze.. Ali se zato secam dok sam imao k750 da sam cesto vadio bateriju iz drugovog k510 i ubacivao kod sebe, ali nisam pokusavao svoju kod njega.. A bateriju on uz malo price,i mnoooogo poruka puni svaka 2-3 dana.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

morsel, pa ako je baterija od k700 fizicki odgovarala onoj u k750,onda bi trebalo da moze i iz k750 u k510,a to znaci dodatnih skoro 200mah ,sto je skoro 30% povecanje u odnosu na onu iz k510,a u realnom zivotu neka bude i 20% produzenje autonomije.....
Znaci punjenje na svakih 4 dana....
A sa mojim przenjem i bt slusalicom eventualno na 3 dana
Ja sam :D :D :D :D :D
D500&E71

morsel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 23:49
Kontakt:

Post od morsel »

loki13 ne garantujem da ce moci, jer sam primetio da je baterija od k750 malo deblja od one iz k510..

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ajde ako neko moze da potvrdi koja najjaca baterija moze da stane(odgovara) u k510 neka napise.I onako treba da kupim bateriju za njega pa da vidim koja je najbolja...Hvala
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Odgovori